Roma-Udinese 1-1

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2004, 17:09

Wielkie dzięki dla Udinese (a przedewszystkim dla Jankulovskiego), dali nam szansę dogonienia Romy, szkoda tylko że MIlan wygrał i to aż 5-0 z Anconą. Mam nadzieję że wykorzystamy szansę którą dała nam drużyna która ma takie same barwy jak my.

Roma - Udinese 1-1 (1-0) Panucci 16' - Jankulovski 88'

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2004, 17:28

yeach. Udinese słynie z niespodzianek. Grazie udine , grazie. Natomiast Milan po raz pierwszy w tym sezonie pokazał że umie strzelać bramki:). A i w tym meczu zanosiło się na niespodzianke jednak końcówka należała do rossonierich. Teraz tylko czekać na mecz Juve. Nie ma bata , takiego prezentu jaki podarowało udinese nie można zmarnować. Forza Juve.

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2004, 17:35

Hehehe... :twisted: Czasem przeczucia się spełniają (patrz "następne mecze" -Empoli- Juve - mój post) i całe szczęście że to akurat Roma bo już tak wszyscy trąbią jacy to niby oni są mocni a w 89 obrywają bramkę... :wink: Dobrze że nie uznano jeszcze potem bramki dla Romy bo by nic nie wyszło z doganiania czołówki (nie widziałem sytuacji ale w momencie byłem na RaiDue i tylko słyszałem: "gol dla Romy! (po włosku ofkorss..;) ) a potem "anullato" - co mnie baaaardzo ucieszyło :twisted:
Grazie Jankulowski!

Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2004, 18:02

I bardzo dobrze Roma musi tracic punkty a my mamy je zbierac :wink: szkoda ze własnie jak mowicie ten Milan wygrałi to tak wysoko ale bedzoe dobrze zobaczycie :!:

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2004, 18:05

świetna wiadomość, wielkie dzięki Udine. Jeszcze roma straci punkty, szkoda ze milan wygral, ale spoko, teraz trzeba gładziutko rozjechać Empoli i będzie git.

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2004, 18:10

Od dzisiaj kocham Jankulowskiego.
No Juve teraz nie może tego wypuścić i miejmy nadzieje, że teraz Roma nie bedzie mogła sie odnaleźć po tym remisie.
Ale wsześniej czy później Milan także sie potknie.

No i właśnie o to mi chodziło.
Teraz najlepsze zespoły przed ostatecznym wyśmcigiem sie potykają, a Juve ma to do siebie, ze tą presje wytrzymuje.

Coś zaczynam wierzyć, co ja mówie.Zawsze wierzyłem w Scudetto.

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2004, 18:33

Roma sie potknela trzeba to wykorzystac. Juve musi wygrac dzisiejszy wieczorny mecz. W ten sposob malymi kroczkami zaczniemy odrabiac strate, az wkoncu obejmiemy prowadzenie ktorego nie oddamy do konca 8) Ciesze sie bardzo z wyrownujacej bramki Udine. Ten gol nie tylko odebral Romie dwa punkty, ale napewno ich podlalam zwlaszca, ze w tygodniu przegrali w Coppa Italia z Milanem

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2004, 19:07

Johnny777 pisze:Hehehe... :twisted: Czasem przeczucia się spełniają (patrz "następne mecze" -Empoli- Juve - mój post)
Nie muszę patrzeć, doskonale pamiętam bo uważnie czytam wypowidzi kolegów i koleżanek :wink:
Wicior pisze:Od dzisiaj kocham Jankulowskiego.
Hehe niezły tok myślenia. A jak Jankulowski strzeli nam 21.03 ,,hat tricka'' to co wtedy? 8)

Bardzo się cieszę , że Roma dziś straciła pkt. ale każda passa kiedyś się kończy 8) Takiego potknięcia poprostu nie możemy zmarnować. Dziś liczą sie tylko 3 pkt. A my jesteśmy skazani aby je zdobyć.
Tak na marginesi to pamiętam, że w poprzednim sezonie właśnie w 18 kolejce objeliśmy prowadzenie w tabeli i nieoddaliśmy go juz do końca... :twisted: Historia lubi się powtarzać :twisted: :twisted:

Obrazek
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2004, 19:17

A już myslełem, że Roma fuksem wygra. A tym czasem Jankulovski :!:
I już tylko 1 punkt straty (oczywiście jezeli dziś wygramy) :D :D

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2004, 19:17

Jak Udine bramke zdobyło to podskoczyłem ze szczęscia jakby to Juve mecz wygrał. No ale spoko, Roma traci punkty, jak dzis wygramy to tylko punkcik straty. Milan rozgromił Ancone, no ale gdyby nie pierwszy karny to kto wie. Do przerwy było 0-0. :wink: .

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2004, 20:57

no nie sądziłem, że Roma sie potknie, ale stało sie :D i bardzo dobrze. Teraz musimy wygrać i bedzie juz tylko drobna strata :D
A Milan to Oni to musieli wygrac, nie było bata, z taką drużyną jak Ancona, u siebie, strata pkt to byłby wstyd ...dla Milanu

beavis

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2004, 21:26

Nareszcie roma stracila punkty.Szkoda milanu mialem taka nadzieje ze tez straca do przerwy bylo po 0 a po przerwi show sobie zrobili no szkoda.
Najwazniejsze aby Juve wygralo a narazie nieciekawie do przerwy po 1. Ale mysle ze wszystko jest pod kontrola i w drugiej polowie opanuja sytuacje :-D i strzela ze 2 brameczki :-D

Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2004, 14:57

Swietnie Udine! Co prawda Juventus i tak zmarnował taka okazje ale trudno

Totnik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2004, 19:20

z jednym sie z Wami zgodze... niedobrze ze Milan punktow nie gubi :/

Ieri Oggi Domani Roma per sempre!!!