Roma-Udinese 1-1
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Wielkie dzięki dla Udinese (a przedewszystkim dla Jankulovskiego), dali nam szansę dogonienia Romy, szkoda tylko że MIlan wygrał i to aż 5-0 z Anconą. Mam nadzieję że wykorzystamy szansę którą dała nam drużyna która ma takie same barwy jak my.
Roma - Udinese 1-1 (1-0) Panucci 16' - Jankulovski 88'
Roma - Udinese 1-1 (1-0) Panucci 16' - Jankulovski 88'
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Yari
- Juventino
yeach. Udinese słynie z niespodzianek. Grazie udine , grazie. Natomiast Milan po raz pierwszy w tym sezonie pokazał że umie strzelać bramki:). A i w tym meczu zanosiło się na niespodzianke jednak końcówka należała do rossonierich. Teraz tylko czekać na mecz Juve. Nie ma bata , takiego prezentu jaki podarowało udinese nie można zmarnować. Forza Juve.
- Johnny777
- Juventino
Hehehe... :twisted: Czasem przeczucia się spełniają (patrz "następne mecze" -Empoli- Juve - mój post) i całe szczęście że to akurat Roma bo już tak wszyscy trąbią jacy to niby oni są mocni a w 89 obrywają bramkę...
Dobrze że nie uznano jeszcze potem bramki dla Romy bo by nic nie wyszło z doganiania czołówki (nie widziałem sytuacji ale w momencie byłem na RaiDue i tylko słyszałem: "gol dla Romy! (po włosku ofkorss..
) a potem "anullato" - co mnie baaaardzo ucieszyło :twisted:
Grazie Jankulowski!

Grazie Jankulowski!
- Desperado---ALEX
- Juventino
I bardzo dobrze Roma musi tracic punkty a my mamy je zbierac
szkoda ze własnie jak mowicie ten Milan wygrałi to tak wysoko ale bedzoe dobrze zobaczycie :!:
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Od dzisiaj kocham Jankulowskiego.
No Juve teraz nie może tego wypuścić i miejmy nadzieje, że teraz Roma nie bedzie mogła sie odnaleźć po tym remisie.
Ale wsześniej czy później Milan także sie potknie.
No i właśnie o to mi chodziło.
Teraz najlepsze zespoły przed ostatecznym wyśmcigiem sie potykają, a Juve ma to do siebie, ze tą presje wytrzymuje.
Coś zaczynam wierzyć, co ja mówie.Zawsze wierzyłem w Scudetto.
No Juve teraz nie może tego wypuścić i miejmy nadzieje, że teraz Roma nie bedzie mogła sie odnaleźć po tym remisie.
Ale wsześniej czy później Milan także sie potknie.
No i właśnie o to mi chodziło.
Teraz najlepsze zespoły przed ostatecznym wyśmcigiem sie potykają, a Juve ma to do siebie, ze tą presje wytrzymuje.
Coś zaczynam wierzyć, co ja mówie.Zawsze wierzyłem w Scudetto.
- juveluck
- Juventino
Roma sie potknela trzeba to wykorzystac. Juve musi wygrac dzisiejszy wieczorny mecz. W ten sposob malymi kroczkami zaczniemy odrabiac strate, az wkoncu obejmiemy prowadzenie ktorego nie oddamy do konca 8) Ciesze sie bardzo z wyrownujacej bramki Udine. Ten gol nie tylko odebral Romie dwa punkty, ale napewno ich podlalam zwlaszca, ze w tygodniu przegrali w Coppa Italia z Milanem

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nie muszę patrzeć, doskonale pamiętam bo uważnie czytam wypowidzi kolegów i koleżanekJohnny777 pisze:Hehehe... :twisted: Czasem przeczucia się spełniają (patrz "następne mecze" -Empoli- Juve - mój post)
Hehe niezły tok myślenia. A jak Jankulowski strzeli nam 21.03 ,,hat tricka'' to co wtedy? 8)Wicior pisze:Od dzisiaj kocham Jankulowskiego.
Bardzo się cieszę , że Roma dziś straciła pkt. ale każda passa kiedyś się kończy 8) Takiego potknięcia poprostu nie możemy zmarnować. Dziś liczą sie tylko 3 pkt. A my jesteśmy skazani aby je zdobyć.
Tak na marginesi to pamiętam, że w poprzednim sezonie właśnie w 18 kolejce objeliśmy prowadzenie w tabeli i nieoddaliśmy go juz do końca... :twisted: Historia lubi się powtarzać :twisted: :twisted:

- BIGGI
- Qualità Juventino
Jak Udine bramke zdobyło to podskoczyłem ze szczęscia jakby to Juve mecz wygrał. No ale spoko, Roma traci punkty, jak dzis wygramy to tylko punkcik straty. Milan rozgromił Ancone, no ale gdyby nie pierwszy karny to kto wie. Do przerwy było 0-0.
.
- kouba
- Qualità Juventino
no nie sądziłem, że Roma sie potknie, ale stało sie
i bardzo dobrze. Teraz musimy wygrać i bedzie juz tylko drobna strata
A Milan to Oni to musieli wygrac, nie było bata, z taką drużyną jak Ancona, u siebie, strata pkt to byłby wstyd ...dla Milanu

A Milan to Oni to musieli wygrac, nie było bata, z taką drużyną jak Ancona, u siebie, strata pkt to byłby wstyd ...dla Milanu
- beavis
- Juventino
Nareszcie roma stracila punkty.Szkoda milanu mialem taka nadzieje ze tez straca do przerwy bylo po 0 a po przerwi show sobie zrobili no szkoda.
Najwazniejsze aby Juve wygralo a narazie nieciekawie do przerwy po 1. Ale mysle ze wszystko jest pod kontrola i w drugiej polowie opanuja sytuacje :-D i strzela ze 2 brameczki :-D
Najwazniejsze aby Juve wygralo a narazie nieciekawie do przerwy po 1. Ale mysle ze wszystko jest pod kontrola i w drugiej polowie opanuja sytuacje :-D i strzela ze 2 brameczki :-D