JEDENASTKA WSZECHCZASÓW

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2004, 19:36

Jak wg. Was powinna wyglądać złota 11-stka Azzurrich wszechczasów ?
Przyjmijmy skład z ustawieniem 4-3-3

Bramkarz: Zoff
Obrońcy: Scirea , Gentile , Conti , Cabrini
Pomocnicy: Tardelli , Causio , Boniperti
Napastnicy: Rossi , Meazza , Bettega
Ostatnio zmieniony 04 stycznia 2004, 11:58 przez wErOn, łącznie zmieniany 1 raz.

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2004, 11:03

Wajron pisze:Jak wg. Was powinna wyglądać złota 11-stka Azzurrich wszechczasów ?

Pomocnicy: Tardelli , Causio , Boniperti , Rivera
Tyle tylko, że ty napisałes 12 zawodników :wink: Prawie się z Tobą zgadzam, nie wiem tylko czy w ataku bym dał Bettegę i Meazzę.

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2004, 12:42

Wajron pisze:Jak wg. Was powinna wyglądać złota 11-stka Azzurrich wszechczasów ?

Jezeli Bruno Conti byl obronca to ja jestem kibicem Milanu. Conti to najgenialniejszy pomocnik wszechczasow.

Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2004, 20:56

no Dionizos ma racje Conti był pomocnikiem a po drugie jak juz powiedział Marcin-Ironek tam jest 12 zawodników ale poza tymi drobnymi błedami to ten skład mi sie podoba :wink:

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2004, 21:53

ja uważam, że Maldini zasługuje na to żeby znaleźć się w tej jedenastce

beavis

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2004, 00:12

bramkarz:Zoff
obroncy:Baresi,Maldini,Scirea,Gentile
pomocnicy:Rivera,Tardelli,Mazzola
napastnicy:Rossi,Baggio,Del Piero

Wybieglem juz naprzod bo Alexa z czystym serem umiescimy go po zakonczeniu jego kariery w takiej "11" ale dla mnie juz zasluzyl sobie na to :wink:

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2004, 10:51

beavis pisze: napastnicy:Rossi,Baggio,Del Piero

Wybieglem juz naprzod bo Alexa z czystym serem umiescimy go po zakonczeniu jego kariery w takiej "11" ale dla mnie juz zasluzyl sobie na to :wink:
Dokonales wyboru jakiego dokonales, twoja sprawa. Ja go komentowac nie bede bo wiadomo ze jest bardziej zalosny niz wybor Alex do 11 20 lecia. Ale bardzo cie prosze o uzasadnienie swojej decyzji, co takiego Alex zrobil dla Azzurich ze go wybrales

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
beavis

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2004, 16:49

Moze przesadzilem z tym ze juz zasluzyl sobie na to miano ale jestem jego wielkim fanem i wierze ze zrobi jeszcze wiele dla Azzurich i po zakonczeniu kariery bedziemy mogli z czystym sumieniem umiescic go w tej "11"
np: poprowadzi Wlochy do ME w 2004r i MŚ w 2006r zostajac przy tym krolem strzelcow :D :D :D Kto wie :?: Ja w to wierze

Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2004, 14:19

juveluck pisze:

Dokonales wyboru jakiego dokonales, twoja sprawa. Ja go komentowac nie bede bo wiadomo ze jest bardziej zalosny niz wybor Alex do 11 20 lecia. Ale bardzo cie prosze o uzasadnienie swojej decyzji, co takiego Alex zrobil dla Azzurich ze go wybrales
WRRR, może dla kadry nic, ale jak sądzisz ze poprowadzic swój klub do finału CL to nic, zdobyc wiele pucharów i scudetto to nic dla klubu to ultra NC! Ja osobiście ma zamiar zagłosować na niego w w 11 20lecia na JP. Co do squadu to ja bym dał NESTE zamiast Gentile, pomoc zostaje, a atak to Baggio- Rossi [Del Piero-n musi jeszcze poczekać , ale pewnie niedlugo będzie godzien wymieniania go wobec takich postaci włoskiego futbolu.

Obrazek
hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2004, 18:30

Uwazam ze nalezaloby takze wziac pod uwage: Maldiniego, Viallego i Zolę.

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2004, 20:59

Juverulez! pisze:
juveluck pisze:

WRRR, może dla kadry nic, ale jak sądzisz ze poprowadzic swój klub do finału CL to nic, zdobyc wiele pucharów i scudetto to nic dla klubu to ultra NC! Ja osobiście ma zamiar zagłosować na niego w w 11 20lecia na JP. Co do squadu to ja bym dał NESTE zamiast Gentile, pomoc zostaje, a atak to Baggio- Rossi [Del Piero-n musi jeszcze poczekać , ale pewnie niedlugo będzie godzien wymieniania go wobec takich postaci włoskiego futbolu.
Sa momenty ze zaluje ze jestem modem, to wlasnie jeden z takich momentow. Jak by nie to to zbluzgal bym ciebie jak tylko moge, nawet jezeli dostal bym ostrzezenie. Jakie do cholery maja znaczenie osiagnieca klubowe przy ustalaniu 11 wszechczasow Azzurich :?: ZADNE :!: :!: :!: Wiec po jakiego tu wymieniles co Del Piero zrobil dla Juve to sie wogole nie liczy. Liczy sie to co zrobil dla reprezetntacji, a zrobil bardzo malo. A jezeli chcesz umiescic w tej 11 Neste to tylko swiadczy ze nie masz kompletnego pojecia o wloskim futbolu w ktorym bylo zawsze wielu genialnych obroncow. Obroncow ktorzy miliony razy bardziej zasluzyli na miejsce w tej jedynastce niz Nesta. Napeno jednym z nich jest Gentile. Wybor przez ciebie Nesty jest tez dowodem ze nalezysz do znienawidzonej przezemnie grupy Bravo Sportowcow. Nawet jezeli masz to gdzies to dla mnie jestes juz skreslony 8)

Obrazek
beavis

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2004, 23:54

Ooo widze ze ostro poszlo tutaj od mojego wyboru do "11" wszechczasow Del Piero. Ma wlasne zdanie i moze je powiedziec w koncu to forum ze dalby Neste do tej "11". Ja wprawdzie tez sie z tym nie zgodze dla Alexa zrobilem wyjatek :D Dlaczego to juz pisalem wyzej :D

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2004, 00:16

beavis pisze:Ooo widze ze ostro poszlo tutaj od mojego wyboru do "11" wszechczasow Del Piero. Ma wlasne zdanie i moze je powiedziec w koncu to forum ze dalby Neste do tej "11". Ja wprawdzie tez sie z tym nie zgodze dla Alexa zrobilem wyjatek :D Dlaczego to juz pisalem wyzej :D
Powiem ci szczerze ze twoja argumentacja jest warta tyle co kot naplakal, ale to tak na marginesie 8)

Obrazek
beavis

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2004, 23:15

juveluck pisze:
beavis pisze:Ooo widze ze ostro poszlo tutaj od mojego wyboru do "11" wszechczasow Del Piero. Ma wlasne zdanie i moze je powiedziec w koncu to forum ze dalby Neste do tej "11". Ja wprawdzie tez sie z tym nie zgodze dla Alexa zrobilem wyjatek :D Dlaczego to juz pisalem wyzej :D
Powiem ci szczerze ze twoja argumentacja jest warta tyle co kot naplakal, ale to tak na marginesie 8)
A mi sie wydaje ze dostales wladze to mozesz pisac co ci sie podoba i sie rzadzisz my niestety nie mozemy.Kazdy ma swoje zdanie i ma prawo do wyrazania tu swoich opinii a tobie sie cos nie podoba to twoj problem,napisz do przyjaciolki.ale to tez tak tylko na marginesie :wink:

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 stycznia 2004, 14:26

beavis pisze:
juveluck pisze:
A mi sie wydaje ze dostales wladze to mozesz pisac co ci sie podoba i sie rzadzisz my niestety nie mozemy.Kazdy ma swoje zdanie i ma prawo do wyrazania tu swoich opinii a tobie sie cos nie podoba to twoj problem,napisz do przyjaciolki.ale to tez tak tylko na marginesie :wink:
Moja "wladza" (jak to okresliles) nie ma tu nic do rzeczy. Ja wyrazilem wlasnie swoje zdanie, jest takie ze nie masz pojecia o pilce i przez czytanie Bravo Sport slepo sie zapatrzyles w Del Piero. No i niesety musze przyznac ci racje ze pisac tu moze kazdy, a to boli zwlaszca jak pisza osoby kompletnie nie wiedziac co to Juve 10 lat temu i wczesniej A co do przyjaciolek to ja robie z nimi inne rzeczy niz pisanie listow 8)

Obrazek
ODPOWIEDZ