JEDENASTKA WSZECHCZASÓW
- wErOn
- Juventino
Jak wg. Was powinna wyglądać złota 11-stka Azzurrich wszechczasów ?
Przyjmijmy skład z ustawieniem 4-3-3
Bramkarz: Zoff
Obrońcy: Scirea , Gentile , Conti , Cabrini
Pomocnicy: Tardelli , Causio , Boniperti
Napastnicy: Rossi , Meazza , Bettega
Ostatnio zmieniony 04 stycznia 2004, 11:58 przez wErOn, łącznie zmieniany 1 raz.
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Ironek
- Juventino
Tyle tylko, że ty napisałes 12 zawodnikówWajron pisze:Jak wg. Was powinna wyglądać złota 11-stka Azzurrich wszechczasów ?
Pomocnicy: Tardelli , Causio , Boniperti , Rivera
- Dionizos
- Juventino
Jezeli Bruno Conti byl obronca to ja jestem kibicem Milanu. Conti to najgenialniejszy pomocnik wszechczasow.Wajron pisze:Jak wg. Was powinna wyglądać złota 11-stka Azzurrich wszechczasów ?
- Desperado---ALEX
- Juventino
no Dionizos ma racje Conti był pomocnikiem a po drugie jak juz powiedział Marcin-Ironek tam jest 12 zawodników ale poza tymi drobnymi błedami to ten skład mi sie podoba 
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
ja uważam, że Maldini zasługuje na to żeby znaleźć się w tej jedenastceWajron pisze:Jak wg. Was powinna wyglądać złota 11-stka Azzurrich wszechczasów ?
- beavis
- Juventino
bramkarz:Zoff
obroncy:Baresi,Maldini,Scirea,Gentile
pomocnicy:Rivera,Tardelli,Mazzola
napastnicy:Rossi,Baggio,Del Piero
Wybieglem juz naprzod bo Alexa z czystym serem umiescimy go po zakonczeniu jego kariery w takiej "11" ale dla mnie juz zasluzyl sobie na to
obroncy:Baresi,Maldini,Scirea,Gentile
pomocnicy:Rivera,Tardelli,Mazzola
napastnicy:Rossi,Baggio,Del Piero
Wybieglem juz naprzod bo Alexa z czystym serem umiescimy go po zakonczeniu jego kariery w takiej "11" ale dla mnie juz zasluzyl sobie na to
- juveluck
- Juventino
Dokonales wyboru jakiego dokonales, twoja sprawa. Ja go komentowac nie bede bo wiadomo ze jest bardziej zalosny niz wybor Alex do 11 20 lecia. Ale bardzo cie prosze o uzasadnienie swojej decyzji, co takiego Alex zrobil dla Azzurich ze go wybralesbeavis pisze: napastnicy:Rossi,Baggio,Del Piero

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- beavis
- Juventino
Moze przesadzilem z tym ze juz zasluzyl sobie na to miano ale jestem jego wielkim fanem i wierze ze zrobi jeszcze wiele dla Azzurich i po zakonczeniu kariery bedziemy mogli z czystym sumieniem umiescic go w tej "11"
np: poprowadzi Wlochy do ME w 2004r i MŚ w 2006r zostajac przy tym krolem strzelcow
Kto wie
Ja w to wierze
np: poprowadzi Wlochy do ME w 2004r i MŚ w 2006r zostajac przy tym krolem strzelcow

- Juverulez!
- Juventino
WRRR, może dla kadry nic, ale jak sądzisz ze poprowadzic swój klub do finału CL to nic, zdobyc wiele pucharów i scudetto to nic dla klubu to ultra NC! Ja osobiście ma zamiar zagłosować na niego w w 11 20lecia na JP. Co do squadu to ja bym dał NESTE zamiast Gentile, pomoc zostaje, a atak to Baggio- Rossi [Del Piero-n musi jeszcze poczekać , ale pewnie niedlugo będzie godzien wymieniania go wobec takich postaci włoskiego futbolu.juveluck pisze:Dokonales wyboru jakiego dokonales, twoja sprawa. Ja go komentowac nie bede bo wiadomo ze jest bardziej zalosny niz wybor Alex do 11 20 lecia. Ale bardzo cie prosze o uzasadnienie swojej decyzji, co takiego Alex zrobil dla Azzurich ze go wybralesbeavis pisze: napastnicy:Rossi,Baggio,Del Piero
- hania
- Juventino
Uwazam ze nalezaloby takze wziac pod uwage: Maldiniego, Viallego i Zolę.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- juveluck
- Juventino
Sa momenty ze zaluje ze jestem modem, to wlasnie jeden z takich momentow. Jak by nie to to zbluzgal bym ciebie jak tylko moge, nawet jezeli dostal bym ostrzezenie. Jakie do cholery maja znaczenie osiagnieca klubowe przy ustalaniu 11 wszechczasow AzzurichJuverulez! pisze:WRRR, może dla kadry nic, ale jak sądzisz ze poprowadzic swój klub do finału CL to nic, zdobyc wiele pucharów i scudetto to nic dla klubu to ultra NC! Ja osobiście ma zamiar zagłosować na niego w w 11 20lecia na JP. Co do squadu to ja bym dał NESTE zamiast Gentile, pomoc zostaje, a atak to Baggio- Rossi [Del Piero-n musi jeszcze poczekać , ale pewnie niedlugo będzie godzien wymieniania go wobec takich postaci włoskiego futbolu.juveluck pisze:Dokonales wyboru jakiego dokonales, twoja sprawa. Ja go komentowac nie bede bo wiadomo ze jest bardziej zalosny niz wybor Alex do 11 20 lecia. Ale bardzo cie prosze o uzasadnienie swojej decyzji, co takiego Alex zrobil dla Azzurich ze go wybralesbeavis pisze: napastnicy:Rossi,Baggio,Del Piero

- beavis
- Juventino
Ooo widze ze ostro poszlo tutaj od mojego wyboru do "11" wszechczasow Del Piero. Ma wlasne zdanie i moze je powiedziec w koncu to forum ze dalby Neste do tej "11". Ja wprawdzie tez sie z tym nie zgodze dla Alexa zrobilem wyjatek
Dlaczego to juz pisalem wyzej 

- juveluck
- Juventino
Powiem ci szczerze ze twoja argumentacja jest warta tyle co kot naplakal, ale to tak na marginesie 8)beavis pisze:Ooo widze ze ostro poszlo tutaj od mojego wyboru do "11" wszechczasow Del Piero. Ma wlasne zdanie i moze je powiedziec w koncu to forum ze dalby Neste do tej "11". Ja wprawdzie tez sie z tym nie zgodze dla Alexa zrobilem wyjatekDlaczego to juz pisalem wyzej

- beavis
- Juventino
A mi sie wydaje ze dostales wladze to mozesz pisac co ci sie podoba i sie rzadzisz my niestety nie mozemy.Kazdy ma swoje zdanie i ma prawo do wyrazania tu swoich opinii a tobie sie cos nie podoba to twoj problem,napisz do przyjaciolki.ale to tez tak tylko na marginesiejuveluck pisze:Powiem ci szczerze ze twoja argumentacja jest warta tyle co kot naplakal, ale to tak na marginesie 8)beavis pisze:Ooo widze ze ostro poszlo tutaj od mojego wyboru do "11" wszechczasow Del Piero. Ma wlasne zdanie i moze je powiedziec w koncu to forum ze dalby Neste do tej "11". Ja wprawdzie tez sie z tym nie zgodze dla Alexa zrobilem wyjatekDlaczego to juz pisalem wyzej
- juveluck
- Juventino
Moja "wladza" (jak to okresliles) nie ma tu nic do rzeczy. Ja wyrazilem wlasnie swoje zdanie, jest takie ze nie masz pojecia o pilce i przez czytanie Bravo Sport slepo sie zapatrzyles w Del Piero. No i niesety musze przyznac ci racje ze pisac tu moze kazdy, a to boli zwlaszca jak pisza osoby kompletnie nie wiedziac co to Juve 10 lat temu i wczesniej A co do przyjaciolek to ja robie z nimi inne rzeczy niz pisanie listow 8)beavis pisze:A mi sie wydaje ze dostales wladze to mozesz pisac co ci sie podoba i sie rzadzisz my niestety nie mozemy.Kazdy ma swoje zdanie i ma prawo do wyrazania tu swoich opinii a tobie sie cos nie podoba to twoj problem,napisz do przyjaciolki.ale to tez tak tylko na marginesiejuveluck pisze:Powiem ci szczerze ze twoja argumentacja jest warta tyle co kot naplakal, ale to tak na marginesie 8)beavis pisze:Ooo widze ze ostro poszlo tutaj od mojego wyboru do "11" wszechczasow Del Piero. Ma wlasne zdanie i moze je powiedziec w koncu to forum ze dalby Neste do tej "11". Ja wprawdzie tez sie z tym nie zgodze dla Alexa zrobilem wyjatekDlaczego to juz pisalem wyzej