Nienawidzę Milanu
- RadeKas
- Juventino
Raul Leonardo Cascini, pomocnik Boca Juniors, powiedział, że nienawidzi Milanu i dlatego jego zespół nie może przegrać z włoską drużyną w piątkowym finale Pucharu Interkontynentalnego.
“Nienawidzę Milanu i nie wiem co może się stać, gdy na stadionie w Jokohamie stanę naprzeciwko piłkarzy ‘rossonerich’. Ja nie wiem co to znaczy porażka. Nie możemy przegrać z Milanem” – powiedział Cascini.
„Na murawie nie jestem normalnym człowiekiem. Zmieniam się w dzikie zwierzę i w każdym meczu daję z siebie wszystko” – dodał
Hehehehehehehehe. Moze by go do Juve brac. Skoro ot tak zmienia sie w "bestie" na boisku, to wyobrazcie co by sie dzialo jakby w Serie A gral Juve z milanem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
“Nienawidzę Milanu i nie wiem co może się stać, gdy na stadionie w Jokohamie stanę naprzeciwko piłkarzy ‘rossonerich’. Ja nie wiem co to znaczy porażka. Nie możemy przegrać z Milanem” – powiedział Cascini.
„Na murawie nie jestem normalnym człowiekiem. Zmieniam się w dzikie zwierzę i w każdym meczu daję z siebie wszystko” – dodał
Hehehehehehehehe. Moze by go do Juve brac. Skoro ot tak zmienia sie w "bestie" na boisku, to wyobrazcie co by sie dzialo jakby w Serie A gral Juve z milanem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
srali muszki będzie wiosna
- Yari
- Juventino
Czekam z niecierpliwościa na ten mecz. Widziałem wiele razy w akcji brazylijskie kluby ( nie tylko Boca) i musze powiedzieć że czasami potrafią grać przepiekny futbol. Nie wie ktoś czy ten mecz bedzie w tv??
- RadeKas
- Juventino
Tyle ze Boca to mistrz ArgentynyYari pisze:Czekam z niecierpliwościa na ten mecz. Widziałem wiele razy w akcji brazylijskie kluby ( nie tylko Boca) i musze powiedzieć że czasami potrafią grać przepiekny futbol. Nie wie ktoś czy ten mecz bedzie w tv??
srali muszki będzie wiosna
- pionka
- Milanista
Zobaczymy czy na boisku też będzie taki cwany
I czy nie przestraszy się Gattuso
I jeszcze jestem bardzo ciekawy za co on tak nienawidzi Milanu, i za co Wy drodzy kibice Juve nienawidzicie nas

P.S. Witam wszystkich juventinich

I jeszcze jestem bardzo ciekawy za co on tak nienawidzi Milanu, i za co Wy drodzy kibice Juve nienawidzicie nas

Pewnie opadła by Ci szczena i nie wiedziałbyś co powiedziećMarcin-IRONEK pisze:To tak jak ja, też nienawidzę milanu i nie wiem co by było jak bym spotkał ich zawodników

Wasze marzenia są naszą rzeczywistością.
"Chodzi przede wszystkim o Juventus, który mógłby zaopatrzyć lekami niejedną misję humanitarną." - Przegląd Sportowy 7.12.2004r
"Chodzi przede wszystkim o Juventus, który mógłby zaopatrzyć lekami niejedną misję humanitarną." - Przegląd Sportowy 7.12.2004r
- RuTeK
- Juventino
Nie wiem Po co to napisales :twisted: :twisted: :twisted:Marcin-IRONEK pisze:hehe. To tak jak ja, też nienawidzę milanu i nie wiem co by było jak bym spotkał ich zawodników :evil: :twisted: :evil:
Na tym formu ma byc mila atomosfera a nie gadanie jakis glupot.
A gdybys spotkal ich zawodnikow bys im dupe lizal proszac o autograf!!!!!!!
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Hotbe
- Juventino
Pieprzenie. Tak się składa, że tacy piłkarze jak Nesta, Gattuso czy Pirlo przechodzili tuż obok mnie. Nie mogę powiedzieć, że mnie zatkało a tym bardziej żebym lizał im buty. Zwyczajnie ich zignorowałem. Nic specjalnego. Ludzie jak ludzie. Zero reakcji. Co innego Marco i Fabrizio:]
We play together, we die together. Juventus for life.
- ostry
- Milanista
Zacznie się mecz, koleś zagra przeciwko Gattuso, zmieni się w bestię i po chwili dostanie czerwo to wtedy będzie mógł sobie swoją nienawiść schować do kieszeni :twisted:
Z tym lizaniem to przeginacie.
Z tym lizaniem to przeginacie.
>>>>>>>ACM<<<<<<<
>>>>>>>>U2<<<<<<<<
>>>>>>>>U2<<<<<<<<
- Johnny777
- Juventino
No kurka....to może czas się go zacząć bać?RadeKas pisze: Na murawie nie jestem normalnym człowiekiem. Zmieniam się w dzikie zwierzę i w każdym meczu daję z siebie wszystko dodał

Eee...tam ...takie gadanie przed meczem na zastraszenie przeciwnika... :twisted:
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Sam przyznam że milanu nienawidziłem, ale już na samym początku juz cię polubiłem, widzę że nie jesteś jedną z tych kibiców czy kibicek co lubią obrażać klub rywali i jeszcze ich dobijać po jakiej porażce, moja nienawiść do Milanu zmniejszyła sie do nielubienia, ale pewnie jeszcze i tak się zmniejszy.pionka pisze:Zobaczymy czy na boisku też będzie taki cwanyI czy nie przestraszy się Gattuso
![]()
Pewnie opadła by Ci szczena i nie wiedziałbyś co powiedziećMarcin-IRONEK pisze:To tak jak ja, też nienawidzę milanu i nie wiem co by było jak bym spotkał ich zawodników
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Umpa
- Juventino
Nienawidzi Milanu powiada aaa
i co wyciągnie podczas meczu spluwę i zacznie do nich strzelać
Może to jakiś bokse z zamiłowania albo coś. A te słowa nie zapowiadają ładnego meczu chociaż mogę się mylić jeśli koleś jest tylko waeczny a nie brutalny :!: