Nienawidzę Milanu

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2003, 23:02

Raul Leonardo Cascini, pomocnik Boca Juniors, powiedział, że nienawidzi Milanu i dlatego jego zespół nie może przegrać z włoską drużyną w piątkowym finale Pucharu Interkontynentalnego.

“Nienawidzę Milanu i nie wiem co może się stać, gdy na stadionie w Jokohamie stanę naprzeciwko piłkarzy ‘rossonerich’. Ja nie wiem co to znaczy porażka. Nie możemy przegrać z Milanem” – powiedział Cascini.

„Na murawie nie jestem normalnym człowiekiem. Zmieniam się w dzikie zwierzę i w każdym meczu daję z siebie wszystko” – dodał

Hehehehehehehehe. Moze by go do Juve brac. Skoro ot tak zmienia sie w "bestie" na boisku, to wyobrazcie co by sie dzialo jakby w Serie A gral Juve z milanem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

srali muszki będzie wiosna
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2003, 23:06

Obejrzymy go sobie podczas Pucharu Interkontynentalnego. Nie ważne jak będzie grał, i tak już go lubię :D

Obrazek
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2003, 23:11

Czekam z niecierpliwościa na ten mecz. Widziałem wiele razy w akcji brazylijskie kluby ( nie tylko Boca) i musze powiedzieć że czasami potrafią grać przepiekny futbol. Nie wie ktoś czy ten mecz bedzie w tv??

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2003, 23:12

Yari pisze:Czekam z niecierpliwościa na ten mecz. Widziałem wiele razy w akcji brazylijskie kluby ( nie tylko Boca) i musze powiedzieć że czasami potrafią grać przepiekny futbol. Nie wie ktoś czy ten mecz bedzie w tv??
Tyle ze Boca to mistrz Argentyny :wink: :wink:

srali muszki będzie wiosna
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2003, 23:49

hehe. To tak jak ja, też nienawidzę milanu i nie wiem co by było jak bym spotkał ich zawodników :evil: :twisted: :evil:

pionka

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2003, 01:23

Zobaczymy czy na boisku też będzie taki cwany :) I czy nie przestraszy się Gattuso :D
I jeszcze jestem bardzo ciekawy za co on tak nienawidzi Milanu, i za co Wy drodzy kibice Juve nienawidzicie nas :P
Marcin-IRONEK pisze:To tak jak ja, też nienawidzę milanu i nie wiem co by było jak bym spotkał ich zawodników
Pewnie opadła by Ci szczena i nie wiedziałbyś co powiedzieć :D

P.S. Witam wszystkich juventinich :)

Wasze marzenia naszą rzeczywistością.
"Chodzi przede wszystkim o Juventus, który mógłby zaopatrzyć lekami niejedną misję humanitarną." - Przegląd Sportowy 7.12.2004r
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2003, 07:01

Marcin-IRONEK pisze:hehe. To tak jak ja, też nienawidzę milanu i nie wiem co by było jak bym spotkał ich zawodników :evil: :twisted: :evil:
Nie wiem Po co to napisales :twisted: :twisted: :twisted:
Na tym formu ma byc mila atomosfera a nie gadanie jakis glupot.
A gdybys spotkal ich zawodnikow bys im dupe lizal proszac o autograf!!!!!!!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Hotbe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2003, 08:36

Pieprzenie. Tak się składa, że tacy piłkarze jak Nesta, Gattuso czy Pirlo przechodzili tuż obok mnie. Nie mogę powiedzieć, że mnie zatkało a tym bardziej żebym lizał im buty. Zwyczajnie ich zignorowałem. Nic specjalnego. Ludzie jak ludzie. Zero reakcji. Co innego Marco i Fabrizio:]

We play together, we die together. Juventus for life.
booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2003, 09:36

Nie lubi Milanu... Niech sobie nie lubi... Niestety muszę stwierdzić że Boca będzie miała trudności żęby zremisować ten mecz...

★ ★ ★
ostry

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2003, 10:09

Zacznie się mecz, koleś zagra przeciwko Gattuso, zmieni się w bestię i po chwili dostanie czerwo to wtedy będzie mógł sobie swoją nienawiść schować do kieszeni :twisted:
Z tym lizaniem to przeginacie.

>>>>>>>ACM<<<<<<<
>>>>>>>>U2<<<<<<<<
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2003, 11:40

RadeKas pisze: Na murawie nie jestem normalnym człowiekiem. Zmieniam się w dzikie zwierzę i w każdym meczu daję z siebie wszystko dodał
No kurka....to może czas się go zacząć bać? :D :D :D Ale jak sam się przyznaje że nie jest normalny...to trzeba go leczyć w zakładzie zamkniętym... :twisted: :D
Eee...tam ...takie gadanie przed meczem na zastraszenie przeciwnika... :twisted:

Baszka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2003, 12:31

e tam, pieprzenie w bambus. jest sie czym emocjonowac. :roll:

Kiedy już rozszyfrujesz kim są Oni, nie musisz już wydawać na psychiatrę.
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2003, 13:36

pionka pisze:Zobaczymy czy na boisku też będzie taki cwany :) I czy nie przestraszy się Gattuso :D
I jeszcze jestem bardzo ciekawy za co on tak nienawidzi Milanu, i za co Wy drodzy kibice Juve nienawidzicie nas :P
Marcin-IRONEK pisze:To tak jak ja, też nienawidzę milanu i nie wiem co by było jak bym spotkał ich zawodników
Pewnie opadła by Ci szczena i nie wiedziałbyś co powiedzieć :D

P.S. Witam wszystkich juventinich :)
Sam przyznam że milanu nienawidziłem, ale już na samym początku juz cię polubiłem, widzę że nie jesteś jedną z tych kibiców czy kibicek co lubią obrażać klub rywali i jeszcze ich dobijać po jakiej porażce, moja nienawiść do Milanu zmniejszyła sie do nielubienia, ale pewnie jeszcze i tak się zmniejszy.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Walo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2003, 14:19

JA też nie lubię Milanu ale jeszcze bardziej Realu

Umpa

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2003, 14:34

Nienawidzi Milanu powiada aaa :?: i co wyciągnie podczas meczu spluwę i zacznie do nich strzelać :?: Może to jakiś bokse z zamiłowania albo coś. A te słowa nie zapowiadają ładnego meczu chociaż mogę się mylić jeśli koleś jest tylko waeczny a nie brutalny :!:

ODPOWIEDZ