Davids - Appiah??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Gofer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 10:36

Kto lepszy, kto powinien występować w podstawowej jedenastce!

Według mnie Davids jest o wiiele lepszy!
Appiah może co najwyżej grzać ławe i być zmiennikiem! :idea:

A wy jak sądzicie! :D

.::WWW.JUVENTUSTURYN.COM::. - POLSKI SERWIS STAREJ DAMY
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 10:54

oki nie licząc afer krążocych wokół Davidsa , to ja bym ich w sumie ustawił na równi. Wiadomo Davids jest bardziej doświadczony , prawie że bezbłędny , ale ma już też swoje latka. Appiah jest bardzo młody , widać że on chce grać , ma w sobie pasje, przyszłość przed nim. Teraz można w sumie powiedzieć że Davids jest lepszy ale za rok/dwa Appiah go przebije , już sie mu to czasami udaje.
kto z Was sobie zrobił dziś dzień wolny od szkoły?:):). Czasami cza sobie ,,wypocząć":) :D :D :D :D :D

Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 10:55

trudne pyraie dlatego niezostawiam odpowiedzi..........

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 10:57

Yari pisze:oki nie licząc afer krążocych wokół Davidsa , to ja bym ich w sumie ustawił na równi. Wiadomo Davids jest bardziej doświadczony , prawie że bezbłędny , ale ma już też swoje latka. Appiah jest bardzo młody , widać że on chce grać , ma w sobie pasje, przyszłość przed nim. Teraz można w sumie powiedzieć że Davids jest lepszy ale za rok/dwa Appiah go przebije , już sie mu to czasami udaje.
kto z Was sobie zrobił dziś dzień wolny od szkoły?:):). Czasami cza sobie ,,wypocząć":) :D :D :D :D :D

Ja sobie zrobiłem ale niedlatego żeby odpocząć do szkoły tylko jestem chory a co będę leżał w łóżku lepiej skożystać z kompa :D :D

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 11:00

Yari pisze:kto z Was sobie zrobił dziś dzień wolny od szkoły?:):). Czasami cza sobie ,,wypocząć":) :D :D :D :D :D
Ja jestem jedną z takich osób, zbeg okoliczności bo mi też się nie chciało pójść do szkoły :wink:
Zo do tych dwóch zawodników, ja uwarzam że są na równi choć przyznam że Stephan mi zaimponował i chyba właśnie jego wolę po tym co widziałem i słyszałem Appiah to świedny zawodnik, jedyne czym ustępuje Davidsowi to technika, ale Ghanijczyk napewno dorówna Edgarowi.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Pit

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 11:36

No co ty nie ustepuje mu techinka to ,ze nie robi efektownych zwodow, ktore zreszta Davidsowi czesto nie wychodza i glupio traci pilke, to nic nie znaczy.Appiah gra praktycznie bez strat i jest przy tym prawdziwym wojownikiem ma tez swietny strzal z dystansu choc w tym sezonie jeszcze tego niee potwierdzil jakas bramka

the sexiest old lady in the world THE LADY BIANCONERA
juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 11:45

Dla mnie Davids jesdt bezkonkurencyjny.Oglądałem Appiacha w kilku meczach i niczym mnie nie zachwycił ,a technicznie to ustępuje wiele Davidsowi.

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 11:53

Jeśli Davids byłby w takiej formie jak np. w zeszłym sezonie to jak najbardziej postawiłbym na niego. Ale obecnie to jego gra nie zachwyca. Appiah też nie gra jakoś genialnie, a ostatnio nawet zawodzi. Jednak wydaje mi sie ze odejscie Edgara jest juz prawie przesądzone i należy stawiać na Appiah.
Ja sobie zrobiłem ale niedlatego żeby odpocząć do szkoły tylko jestem chory a co będę leżał w łóżku lepiej skożystać z kompa
Też mam grype :D ale przez to musiałem odwołac randke :cry: :cry:

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 12:38

Yari pisze: kto z Was sobie zrobił dziś dzień wolny od szkoły?:):). Czasami cza sobie ,,wypocząć":) :D :D :D :D :D
Ja. Miałem 2 pierwsze w-f i po drodze z w-f "zabłądziłem" :D
A co do tematu, to dla mnie powinien grać APPIAH bo DAVIDS widocznie nie chce u nas grać, skoro kontraktu nie podpisał.

PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 13:07

ja wole Appiaha !!!!!!!! bo davids troche za stary juz i troche za duzo sobie pozwala !!!!

Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 14:49

Dla mnie obydwoje są bardzo dobrzy. Ale w pierwszym składzie wolałbym Davidsa, poniważ jego doświadczenie bardzo się przydaje.

Przemyś(L)ak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 14:53

Wg mnie Davids jest lepszym zawodnikiem.Jest bardziej doświadczony i grający m w każdym meczu na 100%.Appiah jest dobry ale do Edgara jeszcze mu dużo brakuje.Chociaż z drugiej strony Davids za dużo dostaje czerwonych kartek.Tak czy siak Juve is th best!!!!!!!

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 15:03

Marcin-IRONEK pisze:
Yari pisze: kto z Was sobie zrobił dziś dzień wolny od szkoły?:):). Czasami cza sobie ,,wypocząć":) :D :D :D :D :D
Ja. Miałem 2 pierwsze w-f i po drodze z w-f "zabłądziłem" :D
A co do tematu, to dla mnie powinien grać APPIAH bo DAVIDS widocznie nie chce u nas grać, skoro kontraktu nie podpisał.
To nie Edgar nie chce z nami przedłużyć kontraktu, tylko Moggi z Davidsem nie chce.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 16:09

Bardzo ciężkie pytanie. Na dzień dzisiejszy nieco lepszy jest Davids, choć Appiah nie wiele mu ustepuje. trzeba jednak patrzec w przyszłość. Nie wiadomo jak długo Davids zostanie w Juve, przyszłośc Juve napewno wiąże z Appiahem, a więc Lippi ma kolejne trudne zadanie.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 16:17

zdecydowanie Appiah :!: jest młodszy i nie jest taki żywiołowy :!: Davids to juz nie jest ten sam zawodnik co w zeszłym sezonie, kiedy ogrywał wszystkich, szczególnie galaktycznych :!: :D teraz jajk juz tak "marudzi'' w juve to niech sobie odejdzie :!:

ODPOWIEDZ