Davids - Appiah??
- Gofer
- Juventino
Kto lepszy, kto powinien występować w podstawowej jedenastce!
Według mnie Davids jest o wiiele lepszy!
Appiah może co najwyżej grzać ławe i być zmiennikiem! :idea:
A wy jak sądzicie!
Według mnie Davids jest o wiiele lepszy!
Appiah może co najwyżej grzać ławe i być zmiennikiem! :idea:
A wy jak sądzicie!

.::WWW.JUVENTUSTURYN.COM::. - POLSKI SERWIS STAREJ DAMY
- Yari
- Juventino
oki nie licząc afer krążocych wokół Davidsa , to ja bym ich w sumie ustawił na równi. Wiadomo Davids jest bardziej doświadczony , prawie że bezbłędny , ale ma już też swoje latka. Appiah jest bardzo młody , widać że on chce grać , ma w sobie pasje, przyszłość przed nim. Teraz można w sumie powiedzieć że Davids jest lepszy ale za rok/dwa Appiah go przebije , już sie mu to czasami udaje.
kto z Was sobie zrobił dziś dzień wolny od szkoły?:):). Czasami cza sobie ,,wypocząć":)

kto z Was sobie zrobił dziś dzień wolny od szkoły?:):). Czasami cza sobie ,,wypocząć":)

- Peja48
- Juventino
Yari pisze:oki nie licząc afer krążocych wokół Davidsa , to ja bym ich w sumie ustawił na równi. Wiadomo Davids jest bardziej doświadczony , prawie że bezbłędny , ale ma już też swoje latka. Appiah jest bardzo młody , widać że on chce grać , ma w sobie pasje, przyszłość przed nim. Teraz można w sumie powiedzieć że Davids jest lepszy ale za rok/dwa Appiah go przebije , już sie mu to czasami udaje.
kto z Was sobie zrobił dziś dzień wolny od szkoły?:):). Czasami cza sobie ,,wypocząć":)![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sobie zrobiłem ale niedlatego żeby odpocząć do szkoły tylko jestem chory a co będę leżał w łóżku lepiej skożystać z kompa

Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja jestem jedną z takich osób, zbeg okoliczności bo mi też się nie chciało pójść do szkołyYari pisze:kto z Was sobie zrobił dziś dzień wolny od szkoły?:):). Czasami cza sobie ,,wypocząć":)![]()
![]()
![]()
![]()
Zo do tych dwóch zawodników, ja uwarzam że są na równi choć przyznam że Stephan mi zaimponował i chyba właśnie jego wolę po tym co widziałem i słyszałem Appiah to świedny zawodnik, jedyne czym ustępuje Davidsowi to technika, ale Ghanijczyk napewno dorówna Edgarowi.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Pit
- Juventino
No co ty nie ustepuje mu techinka to ,ze nie robi efektownych zwodow, ktore zreszta Davidsowi czesto nie wychodza i glupio traci pilke, to nic nie znaczy.Appiah gra praktycznie bez strat i jest przy tym prawdziwym wojownikiem ma tez swietny strzal z dystansu choc w tym sezonie jeszcze tego niee potwierdzil jakas bramka
the sexiest old lady in the world THE LADY BIANCONERA
- BIGGI
- Qualità Juventino
Jeśli Davids byłby w takiej formie jak np. w zeszłym sezonie to jak najbardziej postawiłbym na niego. Ale obecnie to jego gra nie zachwyca. Appiah też nie gra jakoś genialnie, a ostatnio nawet zawodzi. Jednak wydaje mi sie ze odejscie Edgara jest juz prawie przesądzone i należy stawiać na Appiah.
ale przez to musiałem odwołac randke

Też mam grypeJa sobie zrobiłem ale niedlatego żeby odpocząć do szkoły tylko jestem chory a co będę leżał w łóżku lepiej skożystać z kompa

- Ironek
- Juventino
Ja. Miałem 2 pierwsze w-f i po drodze z w-f "zabłądziłem"Yari pisze: kto z Was sobie zrobił dziś dzień wolny od szkoły?:):). Czasami cza sobie ,,wypocząć":)![]()
![]()
![]()
![]()

A co do tematu, to dla mnie powinien grać APPIAH bo DAVIDS widocznie nie chce u nas grać, skoro kontraktu nie podpisał.
- Przemyś(L)ak
- Juventino
Wg mnie Davids jest lepszym zawodnikiem.Jest bardziej doświadczony i grający m w każdym meczu na 100%.Appiah jest dobry ale do Edgara jeszcze mu dużo brakuje.Chociaż z drugiej strony Davids za dużo dostaje czerwonych kartek.Tak czy siak Juve is th best!!!!!!!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
To nie Edgar nie chce z nami przedłużyć kontraktu, tylko Moggi z Davidsem nie chce.Marcin-IRONEK pisze:Ja. Miałem 2 pierwsze w-f i po drodze z w-f "zabłądziłem"Yari pisze: kto z Was sobie zrobił dziś dzień wolny od szkoły?:):). Czasami cza sobie ,,wypocząć":)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A co do tematu, to dla mnie powinien grać APPIAH bo DAVIDS widocznie nie chce u nas grać, skoro kontraktu nie podpisał.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
- darel
- Juventino
Bardzo ciężkie pytanie. Na dzień dzisiejszy nieco lepszy jest Davids, choć Appiah nie wiele mu ustepuje. trzeba jednak patrzec w przyszłość. Nie wiadomo jak długo Davids zostanie w Juve, przyszłośc Juve napewno wiąże z Appiahem, a więc Lippi ma kolejne trudne zadanie.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- kouba
- Qualità Juventino
zdecydowanie Appiah :!: jest młodszy i nie jest taki żywiołowy :!: Davids to juz nie jest ten sam zawodnik co w zeszłym sezonie, kiedy ogrywał wszystkich, szczególnie galaktycznych :!:
teraz jajk juz tak "marudzi'' w juve to niech sobie odejdzie :!: