Utalentowany pomocnik Parmy w Juve?
- KSG
- Juventino
AC Parma i Juventus Turyn prowadzą negocjacje w sprawie utalentowanego pomocnika Alberto Gilardino.
Szef Juve Luciano Moggi, chce podpisać wstępną umowę na mocy której, zawodnik trafiłby do Turynu po zakończeniu obecnego sezonu. Zdaniem włoskiej prasy konkretne negocjacje rozpoczną się za kilka tygodni.
W włoskiej prasie można też przeczytać, że działacze ‘’Starej Damy”, zaproponują Parmie Urugwajczyka Marcelo Zalayetę, który potwierdził te doniesienia 8)
Szef Juve Luciano Moggi, chce podpisać wstępną umowę na mocy której, zawodnik trafiłby do Turynu po zakończeniu obecnego sezonu. Zdaniem włoskiej prasy konkretne negocjacje rozpoczną się za kilka tygodni.
W włoskiej prasie można też przeczytać, że działacze ‘’Starej Damy”, zaproponują Parmie Urugwajczyka Marcelo Zalayetę, który potwierdził te doniesienia 8)
Górnik ZABRZE mistrzem Polski- Wloch-JUVE
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja jeszcze 1 podkreślam, że niemożemy tak zbyt pochopnie pozbyć się Zalayety. Dopiero co zaczął grać w tym sezonie więc niewiemy w jakiej formie jest Marcelo. I tak wydaje mi się, że to kolejne plotki i do takiej wymiany niedojdzie.

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja jestem bardzo ciekaw jak gra ten Gilardina, ja słyszałem o nim wiele dobrego ale nie widziałem go w akcji, a u nas i tak pewnie występował by w primaverze.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- JuveQL
- Juventino
Heh, no z tą Primaverą to troche przesadziłeś :lol:ADAMJUVENTUSPL pisze:Ja jestem bardzo ciekaw jak gra ten Gilardina, ja słyszałem o nim wiele dobrego ale nie widziałem go w akcji, a u nas i tak pewnie występował by w primaverze.
Ja akurat wolalbym go bardziej niz Zalayete. Jakoś nigdy nie byłem przekonany do naszego Urugwajczyka
- rdk
- Juventino
No nie, człowieku nie dobijaj mnie, przecież on jest bardzo dobrym zawodnikiem, warto by go do nas sprowadzić, według mnie on by się mógł nawet przebić do pierwszego składu :!: , a co do ZALAYETY, to zobaczymy jak on będzie grał :?ADAMJUVENTUSPL napisał:
Ja jestem bardzo ciekaw jak gra ten Gilardina, ja słyszałem o nim wiele dobrego ale nie widziałem go w akcji, a u nas i tak pewnie występował by w primaverze.
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Juventinha
- Qualità Juventina
a ja tez jestem na tak. widzialam jak gra w mlodziezowce i bylo na co popatrzec.
poza tym jest mlodziutki a takich zawodnikow porzeba juventusowi:) ale szkodaby mi bylo kosztem zalayety. a przy obecnym wyborze napastnikow ... nie warto w sumie zeby taki talent sie marnowal na lawce 

- MoreLL_FTL
- Juventino
No przydać by się przydał... ale żeby oddać tak łatwo Zalayete... nie! Trzeba sprawdzic najpierw w jakiej jest formie. Zeby nie było tak jak z Henrykiem z Arsenalu.
Moggi chyba to najpierw przemyśli dokładnie.

- DeeJay
- Juventino
Coraz bliżej...
2003 / 11 / 15
Gilardino coraz bliżej Juventusu
Juventus Turyn jest coraz bliżej pozyskania młodego zawodnika Parmy Alberto Gilardino.
Pomimo że interesuje się w nim wiele klubów Premiership, m.in. Birmingham City, Everton i Middlesbrough, Juventus jest faworytem w pozyskaniu reprezentanta włoskiej młodzieżówki.
Oczekuje się, że w rozliczeniu za Gilardino w odwrotną stronę - z Juventusu do Parmy - odejdzie napastnik Marcelo Zalayeta.
2003 / 11 / 15
Gilardino coraz bliżej Juventusu
Juventus Turyn jest coraz bliżej pozyskania młodego zawodnika Parmy Alberto Gilardino.
Pomimo że interesuje się w nim wiele klubów Premiership, m.in. Birmingham City, Everton i Middlesbrough, Juventus jest faworytem w pozyskaniu reprezentanta włoskiej młodzieżówki.
Oczekuje się, że w rozliczeniu za Gilardino w odwrotną stronę - z Juventusu do Parmy - odejdzie napastnik Marcelo Zalayeta.