Utalentowany pomocnik Parmy w Juve?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
KSG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2003, 14:25

AC Parma i Juventus Turyn prowadzą negocjacje w sprawie utalentowanego pomocnika Alberto Gilardino.

Szef Juve Luciano Moggi, chce podpisać wstępną umowę na mocy której, zawodnik trafiłby do Turynu po zakończeniu obecnego sezonu. Zdaniem włoskiej prasy konkretne negocjacje rozpoczną się za kilka tygodni.

W włoskiej prasie można też przeczytać, że działacze ‘’Starej Damy”, zaproponują Parmie Urugwajczyka Marcelo Zalayetę, który potwierdził te doniesienia 8)

Górnik ZABRZE mistrzem Polski- Wloch-JUVE
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 06 listopada 2003, 14:50

Ja jeszcze 1 podkreślam, że niemożemy tak zbyt pochopnie pozbyć się Zalayety. Dopiero co zaczął grać w tym sezonie więc niewiemy w jakiej formie jest Marcelo. I tak wydaje mi się, że to kolejne plotki i do takiej wymiany niedojdzie.

Obrazek
Baala

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2003, 15:16

Plotki to chyba nie sa skora Adriano ma kontuzje to Parma potrzebuje napastnika, ale zgadzam sie z tym ze Zalayeta musi zostac bo dopiero co powrocil po kontuzji wiec jego forma jest nieznana!

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2003, 16:31

Ja jestem bardzo ciekaw jak gra ten Gilardina, ja słyszałem o nim wiele dobrego ale nie widziałem go w akcji, a u nas i tak pewnie występował by w primaverze.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2003, 18:27

Ja jestem bardzo ciekaw jeżeli dojdzie do tej wymiany to jak będzie grał Zalayeta w Parmie i czy Gilardino przebije się do składu Juve, a jeżeli tak to jak on będzie grał

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 07 listopada 2003, 06:03

ja bym chciał go mieć w juve, on jest naprawde dobry i skutecznym zawodnikiem, ja sie zgadzam :!:

JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2003, 16:56

ADAMJUVENTUSPL pisze:Ja jestem bardzo ciekaw jak gra ten Gilardina, ja słyszałem o nim wiele dobrego ale nie widziałem go w akcji, a u nas i tak pewnie występował by w primaverze.
Heh, no z tą Primaverą to troche przesadziłeś :lol:
Ja akurat wolalbym go bardziej niz Zalayete. Jakoś nigdy nie byłem przekonany do naszego Urugwajczyka :wink:

rdk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 listopada 2003, 19:24

ADAMJUVENTUSPL napisał:
Ja jestem bardzo ciekaw jak gra ten Gilardina, ja słyszałem o nim wiele dobrego ale nie widziałem go w akcji, a u nas i tak pewnie występował by w primaverze.
No nie, człowieku nie dobijaj mnie, przecież on jest bardzo dobrym zawodnikiem, warto by go do nas sprowadzić, według mnie on by się mógł nawet przebić do pierwszego składu :!: , a co do ZALAYETY, to zobaczymy jak on będzie grał :?

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Juventinha

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 22:46

a ja tez jestem na tak. widzialam jak gra w mlodziezowce i bylo na co popatrzec. :) poza tym jest mlodziutki a takich zawodnikow porzeba juventusowi:) ale szkodaby mi bylo kosztem zalayety. a przy obecnym wyborze napastnikow ... nie warto w sumie zeby taki talent sie marnowal na lawce :wink:

MoreLL_FTL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2003, 11:23

No przydać by się przydał... ale żeby oddać tak łatwo Zalayete... nie! Trzeba sprawdzic najpierw w jakiej jest formie. Zeby nie było tak jak z Henrykiem z Arsenalu. :D Moggi chyba to najpierw przemyśli dokładnie.

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2003, 16:40

Nie wiem co o tym sądzić, ale jeśli on ma pomóc JUVE gromić przeciwników to jestem za. :!: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2003, 18:06

Coraz bliżej...

2003 / 11 / 15

Gilardino coraz bliżej Juventusu

Juventus Turyn jest coraz bliżej pozyskania młodego zawodnika Parmy Alberto Gilardino.

Pomimo że interesuje się w nim wiele klubów Premiership, m.in. Birmingham City, Everton i Middlesbrough, Juventus jest faworytem w pozyskaniu reprezentanta włoskiej młodzieżówki.

Oczekuje się, że w rozliczeniu za Gilardino w odwrotną stronę - z Juventusu do Parmy - odejdzie napastnik Marcelo Zalayeta.

ODPOWIEDZ