Mendieta wypożyczony do Middlesbrough

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2003, 17:37

Hiszpański piłkarz Gaizka Mendieta będzie grał w przyszłym sezonie w angielskiej drużynie Middlesbrough.

Zawodnik został wypożyczony na rok z Lazio. W poprzednim sezonie rzymski klub wypożyczył Mendietę do Barcelony.

źródło: gazeta.pl

a ja go pamietam, jak szalal w Valencii, wszyscy sie zachwycali jego zelazna kondycja, a teraz.... :cry:

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2003, 17:44

Ja też to pamietam on ,Claudio Lopez stanowili siłe dawnej Valenzii. Wtedy na ich gre az chcialo sie patrzeć.Nie zawodny Mendieta duch drużyny. Claudio zawsze nie przewidywalny, az nogi wszystkich obroncow trzęsł y się na samą myśl o nich . A po przejściu do Lazio cos się zmieniło tylko nie wiem co??A ich przejście do Calcio zatrzymało rozwoj ich krieri jesli się nie odbija, będa tego załowac do konca zycia.

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2003, 17:59

Hm nieprzypominam sobie piłkarza który będąc gwiazdą Primiera Division lub Premier Lague tak samo radził sobie w Serie A

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2003, 18:47

Gaizka dobre lata ma juz za soba.Boro bedzie dla nieo dobrym miejscem. Co do Lopeza nie jestem pewien czy jego kariera sie zatrzymala. Nadal strzela duzo bramek i gra wspaniale.

ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2003, 19:28

Tak jak jush gdzies pisalem Mendieta (nie ma co ukrywac) zmarnowal sie w Lazio ... jest to przyklad pilkarza ktory po przejsciu z ligi hiszpanskiej do ligi wloskiej nie potrafil wykorzystac swoich uimiejetnosci jakie nabyl wlasnie przed transferem do Serie A ... ja rowniez pamietam jak pokazywal wielka klase w Valencii, dryblowal, podawal, i takie tam jeszcze bajery :)

Filus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2003, 19:39

Pamiętam, że kiedyś wielu ludzi zachwycało się nim, mówili, że będzie jednym z najlepszych piłkarzy, a tu klops, ławka w Barcelonie, pewnie jedenastka w Middlesbrough (nawiasem mówiąc, jak byłem małym trzmiotem polubiłem ich za nazwę i zostało do dziś :D ), chociaż nie wiem czy to szczyt jego marzeń, najlepiej by zrobił gdyby kupił swoją kartę zawodniczą od Lazio, zarabia dość dużo, a z tego co pamiętam ma jeszcze tylko dwa lata kontraktu, zresztą dla Lazio to też nie jest zbyt dobrze, trzymać go i płacić.

ODPOWIEDZ