Mendieta wypożyczony do Middlesbrough
- KwiAtek
- Juventino
Hiszpański piłkarz Gaizka Mendieta będzie grał w przyszłym sezonie w angielskiej drużynie Middlesbrough.
Zawodnik został wypożyczony na rok z Lazio. W poprzednim sezonie rzymski klub wypożyczył Mendietę do Barcelony.
źródło: gazeta.pl
a ja go pamietam, jak szalal w Valencii, wszyscy sie zachwycali jego zelazna kondycja, a teraz....
Zawodnik został wypożyczony na rok z Lazio. W poprzednim sezonie rzymski klub wypożyczył Mendietę do Barcelony.
źródło: gazeta.pl
a ja go pamietam, jak szalal w Valencii, wszyscy sie zachwycali jego zelazna kondycja, a teraz....
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- Alexxxxx
- Juventino
Ja też to pamietam on ,Claudio Lopez stanowili siłe dawnej Valenzii. Wtedy na ich gre az chcialo sie patrzeć.Nie zawodny Mendieta duch drużyny. Claudio zawsze nie przewidywalny, az nogi wszystkich obroncow trzęsł y się na samą myśl o nich . A po przejściu do Lazio cos się zmieniło tylko nie wiem co??A ich przejście do Calcio zatrzymało rozwoj ich krieri jesli się nie odbija, będa tego załowac do konca zycia.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- ToMeK
- Juventino
Tak jak jush gdzies pisalem Mendieta (nie ma co ukrywac) zmarnowal sie w Lazio ... jest to przyklad pilkarza ktory po przejsciu z ligi hiszpanskiej do ligi wloskiej nie potrafil wykorzystac swoich uimiejetnosci jakie nabyl wlasnie przed transferem do Serie A ... ja rowniez pamietam jak pokazywal wielka klase w Valencii, dryblowal, podawal, i takie tam jeszcze bajery

- Filus
- Juventino
Pamiętam, że kiedyś wielu ludzi zachwycało się nim, mówili, że będzie jednym z najlepszych piłkarzy, a tu klops, ławka w Barcelonie, pewnie jedenastka w Middlesbrough (nawiasem mówiąc, jak byłem małym trzmiotem polubiłem ich za nazwę i zostało do dziś
), chociaż nie wiem czy to szczyt jego marzeń, najlepiej by zrobił gdyby kupił swoją kartę zawodniczą od Lazio, zarabia dość dużo, a z tego co pamiętam ma jeszcze tylko dwa lata kontraktu, zresztą dla Lazio to też nie jest zbyt dobrze, trzymać go i płacić.