Briatore kupi Juventus?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Choperini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2010, 16:52

Właśnie na onecie wyczytałem takową informację. Na ile wiarygodna jest nie wiem. Jak znajdę jeszcze coś na ten temat postaram się wrzucić.

Pozdrawiam :whistle:

"Run Hassan. Run! ;)"
dr.DeV

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2010, 17:05

Choperini pisze:
Właśnie na onecie wyczytałem takową informację. Na ile wiarygodna jest nie wiem. Jak znajdę jeszcze coś na ten temat postaram się wrzucić.

Pozdrawiam :whistle:
Briatore podobny do Hiddinka troche ;)

swoją drogą to niezła plota.

Obrazek
Młoddy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2010, 17:08

Plota czy nie plota , jak ma kase niech przychodzi :-D
Będzie kasa na transfery i odbudowę zespołu....

zebol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2010, 17:09

Jakiś drugi Moggi też tam zawieszony przez federacje formuły.Chyba nie jest porywająco bogaty więc raczej nic by to nie dało i jest to raczej plotka.

Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
sisman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2010, 17:09

onet.pl nie jest dobrym źródłem informacjii.

Day after day I'm getting better and better.
Choperini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2010, 17:12

zebol pisze:Jakiś drugi Moggi też tam zawieszony przez federacje formuły.Chyba nie jest porywająco bogaty więc raczej nic by to nie dało i jest to raczej plotka.
Eee, kasę to On ma. Był przecież właścicielem QPR w Anglii ;)

A według strony:
Lakshmi Mittal, 58-letni przemysłowiec indyjski z branży stalowej, który zainwestował swe pieniądze w angielski klub Queens Park Rangers, oraz dyrektor wykonawczy teamu F-1 Renault Flavio Briatore są klasyfikowani na drugim miejscu z majątkiem 12,5 mld funtów (18,5 mld dol. - 13,75 mld euro). Właściciel praw komercyjnych do Formuły 1 Bernie Ecclestone jest piąty na tej liście.
:whistle:

"Run Hassan. Run! ;)"
Safin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2010, 17:27

Choperini pisze:
zebol pisze:Jakiś drugi Moggi też tam zawieszony przez federacje formuły.Chyba nie jest porywająco bogaty więc raczej nic by to nie dało i jest to raczej plotka.
Eee, kasę to On ma. Był przecież właścicielem QPR w Anglii ;)

A według strony:
Lakshmi Mittal, 58-letni przemysłowiec indyjski z branży stalowej, który zainwestował swe pieniądze w angielski klub Queens Park Rangers, oraz dyrektor wykonawczy teamu F-1 Renault Flavio Briatore są klasyfikowani na drugim miejscu z majątkiem 12,5 mld funtów (18,5 mld dol. - 13,75 mld euro). Właściciel praw komercyjnych do Formuły 1 Bernie Ecclestone jest piąty na tej liście.
:whistle:
Był wspołwłaścicielem.
Ma czy nie ma kasy nie sie schowa pajac jeden.
Swoja droga co z tego ze kupi, jak duzo kasy nwyda na pakiet wiekszosciowy to nie bedzie mial na transfery, no moze wypozyczymy znowu Knezevica.
Oby to była wyssana z palca plota.

Amarillo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2010, 17:33

Pieniądze to nie wszystko moim zdaniem ;) 300 mln na transfery jakie wpompowali szejkowie MC jakoś średnio się sprawdzają. Ale tam polityka transferowa jest nieco inna niż u nas. Jeśli to nie jest plotka, może to być przełomowe wydarzenie w historii Juve. Chociaż jestem niemal w 100% przekonany że to jakaś kaczka dziennikarska żyjmy nadzieją że kiedyś nasz budżet transferowy będzie wręcz niebotyczny :)

BlackJacky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2010, 18:17

Amarillo u nas to za rzadow Secco polityki transferowej nie ma wcale :rotfl:
W artykule jest napisane, ze jest a nie ze byl wspolwlascicielem QPR. Druzyna wysokich lotow to to nie jest, wiec na co nam on. Nasz aktualny wlasciciel biedny nie jest, tylko ze wlodarzom brakuje jajec zeby wypierpapier ten kabaretowy zarzad w diably.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2010, 18:24

Młoddy pisze:Plota czy nie plota , jak ma kase niech przychodzi :-D
Będzie kasa na transfery i odbudowę zespołu....
Kibice Liverpoolu i man Utd mysleli podobnie :roll:
Generalnie jak nie Arab, to niech sie nie wtrynia.
Amarillo pisze:Pieniądze to nie wszystko moim zdaniem ;) 300 mln na transfery jakie wpompowali szejkowie MC jakoś średnio się sprawdzają.
Sa w pierwszej 4 mimo idiotycznych niektórych transferów poprzednich szkoleniowców. Jak mancini zrobi dobry uzytek z kolejnych kilkuset milionów powstanie bardzo silny zespół...

KimiIceman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2010, 19:11

Juve w F1 robi sie popularne...
Nie wiem co o tym myśleć. Na ile to wiarygodne to nie wiem. To onet wiec nie biore tego na poważnie. Jak Moggi skazany za ustawke, ktora była wielką ściemą. Na Flavio nie było dowodów, sam się nie przyznał tak jak Lucek do całej farsopoli. To nie jest jednak mimo wszystko dobry kandydat, bo jest mocno podejrzany (FIA zapowiada złożenie apelacji w sprawie anulowania kary dla Briatore). Ma kasę to fajnie, ale brałbym w ciemno to co powiem, że się nie zna na piłce. QPR to okręgówka, jak nie gorzej. Więc poza kasą i tym że sam zainteresowany jest kibicem Juventusu, nie widzę powodów by zatrudniać gościa, który jest winny niewinnie lub niewinnie winny.

krystiank

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2010, 19:46

na goal.com coś o Moggim pisza ze niby ma powrócić

krop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2010, 20:05

krystiank pisze:na goal.com coś o Moggim pisza ze niby ma powrócić
A on przypadkiem jeszcze nie ma kary? a to z kupieniem Juve to bzruda, gadalem z tym calym briatore i mowil ze to plotka :D

Karol_Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2010, 20:18

kropek pisze:
krystiank pisze:na goal.com coś o Moggim pisza ze niby ma powrócić
A on przypadkiem jeszcze nie ma kary? a to z kupieniem Juve to bzruda, gadalem z tym calym briatore i mowil ze to plotka :D
To niezłe znajomości masz...:P Tak jak stahoo napisał że jak nie Arab to niech się nie wtrynia :P A co do samego tematu to wątpię,że Briatore kupi Juve...

Obrazek
.::::::FORZA JUVE::::::.
fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2010, 21:08

Rodzina nie sprzeda Juve... tak mi się wydaje, zresztą niech się gonią, ja tam nie chce żeby Juve się tak wkopało jak wspomniany wyżej MU czy Liverpool ( "a miało być tak pięknie" ). Choc przyznam, że mogło by nam czasem skapnąc coś wiecej od Fiata.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
ODPOWIEDZ