Briatore kupi Juventus?
- Choperini
- Juventino
Właśnie na onecie wyczytałem takową informację. Na ile wiarygodna jest nie wiem. Jak znajdę jeszcze coś na ten temat postaram się wrzucić.
Pozdrawiam

"Run Hassan. Run!
"

- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Briatore podobny do Hiddinka trocheChoperini pisze:Właśnie na onecie wyczytałem takową informację. Na ile wiarygodna jest nie wiem. Jak znajdę jeszcze coś na ten temat postaram się wrzucić.
Pozdrawiam

swoją drogą to niezła plota.

- zebol
- Juventino
Jakiś drugi Moggi też tam zawieszony przez federacje formuły.Chyba nie jest porywająco bogaty więc raczej nic by to nie dało i jest to raczej plotka.
Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
- Choperini
- Juventino
Eee, kasę to On ma. Był przecież właścicielem QPR w Angliizebol pisze:Jakiś drugi Moggi też tam zawieszony przez federacje formuły.Chyba nie jest porywająco bogaty więc raczej nic by to nie dało i jest to raczej plotka.

A według strony:
Lakshmi Mittal, 58-letni przemysłowiec indyjski z branży stalowej, który zainwestował swe pieniądze w angielski klub Queens Park Rangers, oraz dyrektor wykonawczy teamu F-1 Renault Flavio Briatore są klasyfikowani na drugim miejscu z majątkiem 12,5 mld funtów (18,5 mld dol. - 13,75 mld euro). Właściciel praw komercyjnych do Formuły 1 Bernie Ecclestone jest piąty na tej liście.

"Run Hassan. Run!
"

- Safin
- Juventino
Był wspołwłaścicielem.Choperini pisze:Eee, kasę to On ma. Był przecież właścicielem QPR w Angliizebol pisze:Jakiś drugi Moggi też tam zawieszony przez federacje formuły.Chyba nie jest porywająco bogaty więc raczej nic by to nie dało i jest to raczej plotka.
A według strony:Lakshmi Mittal, 58-letni przemysłowiec indyjski z branży stalowej, który zainwestował swe pieniądze w angielski klub Queens Park Rangers, oraz dyrektor wykonawczy teamu F-1 Renault Flavio Briatore są klasyfikowani na drugim miejscu z majątkiem 12,5 mld funtów (18,5 mld dol. - 13,75 mld euro). Właściciel praw komercyjnych do Formuły 1 Bernie Ecclestone jest piąty na tej liście.
Ma czy nie ma kasy nie sie schowa pajac jeden.
Swoja droga co z tego ze kupi, jak duzo kasy nwyda na pakiet wiekszosciowy to nie bedzie mial na transfery, no moze wypozyczymy znowu Knezevica.
Oby to była wyssana z palca plota.
- Amarillo
- Juventino
Pieniądze to nie wszystko moim zdaniem
300 mln na transfery jakie wpompowali szejkowie MC jakoś średnio się sprawdzają. Ale tam polityka transferowa jest nieco inna niż u nas. Jeśli to nie jest plotka, może to być przełomowe wydarzenie w historii Juve. Chociaż jestem niemal w 100% przekonany że to jakaś kaczka dziennikarska żyjmy nadzieją że kiedyś nasz budżet transferowy będzie wręcz niebotyczny 

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Amarillo u nas to za rzadow Secco polityki transferowej nie ma wcale :rotfl:
W artykule jest napisane, ze jest a nie ze byl wspolwlascicielem QPR. Druzyna wysokich lotow to to nie jest, wiec na co nam on. Nasz aktualny wlasciciel biedny nie jest, tylko ze wlodarzom brakuje jajec zeby wypierpapier ten kabaretowy zarzad w diably.
W artykule jest napisane, ze jest a nie ze byl wspolwlascicielem QPR. Druzyna wysokich lotow to to nie jest, wiec na co nam on. Nasz aktualny wlasciciel biedny nie jest, tylko ze wlodarzom brakuje jajec zeby wypierpapier ten kabaretowy zarzad w diably.
- stahoo
- Juventino
Kibice Liverpoolu i man Utd mysleli podobnie :roll:Młoddy pisze:Plota czy nie plota , jak ma kase niech przychodzi :-D
Będzie kasa na transfery i odbudowę zespołu....
Generalnie jak nie Arab, to niech sie nie wtrynia.
Sa w pierwszej 4 mimo idiotycznych niektórych transferów poprzednich szkoleniowców. Jak mancini zrobi dobry uzytek z kolejnych kilkuset milionów powstanie bardzo silny zespół...Amarillo pisze:Pieniądze to nie wszystko moim zdaniem300 mln na transfery jakie wpompowali szejkowie MC jakoś średnio się sprawdzają.
- KimiIceman
- Juventino
Juve w F1 robi sie popularne...
Nie wiem co o tym myśleć. Na ile to wiarygodne to nie wiem. To onet wiec nie biore tego na poważnie. Jak Moggi skazany za ustawke, ktora była wielką ściemą. Na Flavio nie było dowodów, sam się nie przyznał tak jak Lucek do całej farsopoli. To nie jest jednak mimo wszystko dobry kandydat, bo jest mocno podejrzany (FIA zapowiada złożenie apelacji w sprawie anulowania kary dla Briatore). Ma kasę to fajnie, ale brałbym w ciemno to co powiem, że się nie zna na piłce. QPR to okręgówka, jak nie gorzej. Więc poza kasą i tym że sam zainteresowany jest kibicem Juventusu, nie widzę powodów by zatrudniać gościa, który jest winny niewinnie lub niewinnie winny.
Nie wiem co o tym myśleć. Na ile to wiarygodne to nie wiem. To onet wiec nie biore tego na poważnie. Jak Moggi skazany za ustawke, ktora była wielką ściemą. Na Flavio nie było dowodów, sam się nie przyznał tak jak Lucek do całej farsopoli. To nie jest jednak mimo wszystko dobry kandydat, bo jest mocno podejrzany (FIA zapowiada złożenie apelacji w sprawie anulowania kary dla Briatore). Ma kasę to fajnie, ale brałbym w ciemno to co powiem, że się nie zna na piłce. QPR to okręgówka, jak nie gorzej. Więc poza kasą i tym że sam zainteresowany jest kibicem Juventusu, nie widzę powodów by zatrudniać gościa, który jest winny niewinnie lub niewinnie winny.
To niezłe znajomości masz...kropek pisze:A on przypadkiem jeszcze nie ma kary? a to z kupieniem Juve to bzruda, gadalem z tym calym briatore i mowil ze to plotkakrystiank pisze:na goal.com coś o Moggim pisza ze niby ma powrócić

Rodzina nie sprzeda Juve... tak mi się wydaje, zresztą niech się gonią, ja tam nie chce żeby Juve się tak wkopało jak wspomniany wyżej MU czy Liverpool ( "a miało być tak pięknie" ). Choc przyznam, że mogło by nam czasem skapnąc coś wiecej od Fiata.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"