"Believe in your dreams young Bianconero"

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Bianconeri89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2006, 14:51

"Believe in your dreams young Bianconero" by Bianconeri89 - 1. miejsce na najlepszą tapetę z okazji 9. urodzin JuvePoland.

Poszedlem w ślady mJaUcViEej i również zalożylem temat ze zwycięską pracą aby zobaczyć wasze komentarze.

Od dziecka chcialem się wpisać w historię Juventus. No ale wiadomo z uplywem lat każdy rozumie że to mogą być jedynie marzenia (no oprócz Zbigniewa Bońka). Chcialem więc zrobić coś innego aby chociaż w malutkim stopniu przewinąć się w dziejach JUVE. I tu chcialem podziękować JuvePoland za stworzenie takiej okoliczności --> JP w końcu tworzy historię BIALO-CZARNEGO klubu a przez zwycięstwo również mogę się troszeczkę wpisać do jego dziejów :dance:

Co do mojej pracy to wlożylem w nią cale moje serce, gdy bylem maly przyświecalo mi tylko marzenie aby kiedyś zagrać w JUVE. Skończylo się jedynie na LKS ŚLEDZIEJOWICE hehe :smile: no ale najważniejsze aby
believe in your dreams...

...:::Nessuno Come Noi, Forza Magica Juventus:::...

Tapeta 1024x768

Obrazek
Noi siamo come la nostra fede... immortali!
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2006, 14:55

Tapeta jest genialna, osobiście dla mnie bezkonkurencyjny nr. 1 8) Świetny pomysł, jeszcze lepsze wykonanie. Gratuluję.

Obrazek
Piotrekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2006, 15:06

Zgadzam się z wypowiedzią powyżej,tapety zacząłem oglądać od 3 miejsca,pierwsze dwie mają podobną tematykę,z uwzględnieniem jednego bądż pięciu bohaterów,a gdy ujrzałem tapetę zwycięską,pomyślałem ze to jest to,genialne w swojej prostocie :) i oryginalne,a najwazniejsze to być oryginalnym w dzisiejszych czasach 8)
Gratuluje zwycięstwa i zachęcam do dalszej pracy,bo naprawde robisz to bardzo dobrze :)

Juve fan
krzywy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2006, 16:18

swietna tapeta.widac ile pracy w nia wlozyles =] jak dla mnie nr 1 :)

toronto

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2006, 16:30

A gdzie można obejrzeć wszystkie prace nadesłane na konkurs :?:

piotrek147

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2006, 16:31

Po pierwsze gratuluje wygranej. Teraz zaczynam oceniać tapetę która jako jedyna wyprzedziła moją. Pomysł znakomity, zdjęcia i napisy tak samo. Jedyna rzecz jaka mi się nie podoba to tło. Widać piksele na herbie JPC :/. Mogłeś także dodać jakąś drugą teksturkę do tła. Mimo tła moim zdaniem numer jeden.

www.HotKomp.pl - internetowy sklep komputerowy oraz serwis
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2006, 16:41

Myślę, że większe owacje Twoja praca zebrałaby, gdyby na zdjęciach pojawił się młody Alex :) Wszystkie trzy prace były wykonane bardzo dobrze. Oczywiście jak wszędzie można czepiać się szczegółów, ale o zwycięstwie Twojej zadecydowała chyba oryginalność, której odmówić nie można.

Brawo i gratuluję wygranej :wink:

krzywy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2006, 16:58

mJaUcViEej ...a gdzie mozna zobaczyc wszystkie prace biorace udzial w konkursie ? :-D

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2006, 17:24

piotrek147 pisze:Jedyna rzecz jaka mi się nie podoba to tło. Widać piksele na herbie JPC :/
To nie jego wina, obecnie nie ma do dyspozycji loga JPC w duzej rozdzielczosci,wiec musial korzystac z tego co jest.
krzywy pisze:mJaUcViEej ...a gdzie mozna zobaczyc wszystkie prace biorace udzial w konkursie ? :-D
Będą niebawem udostepnione dla wszystkich.

Wonki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2006, 18:27

Z pewnością ważna była tutaj pomysłowość. Tapetka oryginalna i nieszablonowa. Choć osobiście w tle wolałbym widzieć herb Juve niż logo JPC. Gdybym miał być już na prawdę ostrym krytykiem to napisałbym, że tło wogóle nie widzi mi się szare a raczej fajne byłoby czarne, ale to tylko takie moje sobie dziwne odczucie :wink: ale i tak, nie ma przeproś, tapetka ląduje na pulpit i nie przewiduję szybkiego jej z tamtąd usunięcia :D Gratuluję i pozdrawiam

ODPOWIEDZ