"Believe in your dreams young Bianconero"
- Bianconeri89
- Juventino
"Believe in your dreams young Bianconero" by Bianconeri89 - 1. miejsce na najlepszą tapetę z okazji 9. urodzin JuvePoland.
Poszedlem w ślady mJaUcViEej i również zalożylem temat ze zwycięską pracą aby zobaczyć wasze komentarze.
Od dziecka chcialem się wpisać w historię Juventus. No ale wiadomo z uplywem lat każdy rozumie że to mogą być jedynie marzenia (no oprócz Zbigniewa Bońka). Chcialem więc zrobić coś innego aby chociaż w malutkim stopniu przewinąć się w dziejach JUVE. I tu chcialem podziękować JuvePoland za stworzenie takiej okoliczności --> JP w końcu tworzy historię BIALO-CZARNEGO klubu a przez zwycięstwo również mogę się troszeczkę wpisać do jego dziejów
Co do mojej pracy to wlożylem w nią cale moje serce, gdy bylem maly przyświecalo mi tylko marzenie aby kiedyś zagrać w JUVE. Skończylo się jedynie na LKS ŚLEDZIEJOWICE hehe
no ale najważniejsze aby
believe in your dreams...
...:::Nessuno Come Noi, Forza Magica Juventus:::...
Tapeta 1024x768
Poszedlem w ślady mJaUcViEej i również zalożylem temat ze zwycięską pracą aby zobaczyć wasze komentarze.
Od dziecka chcialem się wpisać w historię Juventus. No ale wiadomo z uplywem lat każdy rozumie że to mogą być jedynie marzenia (no oprócz Zbigniewa Bońka). Chcialem więc zrobić coś innego aby chociaż w malutkim stopniu przewinąć się w dziejach JUVE. I tu chcialem podziękować JuvePoland za stworzenie takiej okoliczności --> JP w końcu tworzy historię BIALO-CZARNEGO klubu a przez zwycięstwo również mogę się troszeczkę wpisać do jego dziejów

Co do mojej pracy to wlożylem w nią cale moje serce, gdy bylem maly przyświecalo mi tylko marzenie aby kiedyś zagrać w JUVE. Skończylo się jedynie na LKS ŚLEDZIEJOWICE hehe
believe in your dreams...
...:::Nessuno Come Noi, Forza Magica Juventus:::...
Tapeta 1024x768
- Piotrekk
- Juventino
Zgadzam się z wypowiedzią powyżej,tapety zacząłem oglądać od 3 miejsca,pierwsze dwie mają podobną tematykę,z uwzględnieniem jednego bądż pięciu bohaterów,a gdy ujrzałem tapetę zwycięską,pomyślałem ze to jest to,genialne w swojej prostocie
i oryginalne,a najwazniejsze to być oryginalnym w dzisiejszych czasach 8)
Gratuluje zwycięstwa i zachęcam do dalszej pracy,bo naprawde robisz to bardzo dobrze

Gratuluje zwycięstwa i zachęcam do dalszej pracy,bo naprawde robisz to bardzo dobrze

Juve fan
- piotrek147
- Juventino
Po pierwsze gratuluje wygranej. Teraz zaczynam oceniać tapetę która jako jedyna wyprzedziła moją. Pomysł znakomity, zdjęcia i napisy tak samo. Jedyna rzecz jaka mi się nie podoba to tło. Widać piksele na herbie JPC
. Mogłeś także dodać jakąś drugą teksturkę do tła. Mimo tła moim zdaniem numer jeden.

www.HotKomp.pl - internetowy sklep komputerowy oraz serwis
- mesju
- Qualità Juventino
Myślę, że większe owacje Twoja praca zebrałaby, gdyby na zdjęciach pojawił się młody Alex
Wszystkie trzy prace były wykonane bardzo dobrze. Oczywiście jak wszędzie można czepiać się szczegółów, ale o zwycięstwie Twojej zadecydowała chyba oryginalność, której odmówić nie można.
Brawo i gratuluję wygranej

Brawo i gratuluję wygranej
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
To nie jego wina, obecnie nie ma do dyspozycji loga JPC w duzej rozdzielczosci,wiec musial korzystac z tego co jest.piotrek147 pisze:Jedyna rzecz jaka mi się nie podoba to tło. Widać piksele na herbie JPC
Będą niebawem udostepnione dla wszystkich.krzywy pisze:mJaUcViEej ...a gdzie mozna zobaczyc wszystkie prace biorace udzial w konkursie ? :-D
- Wonki
- Juventino
Z pewnością ważna była tutaj pomysłowość. Tapetka oryginalna i nieszablonowa. Choć osobiście w tle wolałbym widzieć herb Juve niż logo JPC. Gdybym miał być już na prawdę ostrym krytykiem to napisałbym, że tło wogóle nie widzi mi się szare a raczej fajne byłoby czarne, ale to tylko takie moje sobie dziwne odczucie
ale i tak, nie ma przeproś, tapetka ląduje na pulpit i nie przewiduję szybkiego jej z tamtąd usunięcia
Gratuluję i pozdrawiam