Odra za słaba dla Irlandczyków!
- RAT
 - Juventino

Piłkarze Odry Wodzisław Śląski podobnie jak w przegranym meczu z przed tygodnia na stadionie przy ulicy Bogumińskiej 1:2, dziś ponownie ulegli drużynie z Irlandii - Shamrock Rovers 0:1 i odpadli w pierwszej rundzie z Pucharu Intertoto. Bramkę dla gospodarzy zdobył w 66 minucie spotkania Fitzpatrick.
Jak dla mnie to Odra się schanibiła przegrywając z jakimś "pseudoprofesjonalnym" zespołem z Irlandii :!: :evil:

Jak dla mnie to Odra się schanibiła przegrywając z jakimś "pseudoprofesjonalnym" zespołem z Irlandii :!: :evil:
Juve jest miłością mojego życia !!
						- BIGGI
 - Qualità Juventino

Lepszy numer dała Polonia (0-3 i 1-2) ale porazki Odry (1-2 i 0-1) to równiez kompromitacja....ja czekam na el. LM i mecze Wisełki. Mam nadzieje ze awansują do grupowych rozgrywek (wtedy tvp1 i tvp2 bedą transmitowały mecze LIVE  :twisted:  a jak nie awansuje to w ogóle tvp nie bedzie miała LM). :roll:

- nookie
 - Juventino

Myslałem, że Odra osiągnie więcej zwłaszcza patrząc na ich pozycję końcowa w Polskiej tabeli...no ale jednak Polska piłka nadal jest dalej niz reszta Europy : :oops:  :oops:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
						Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- 3andit
 - Juventino

Już mogli by sie nie ośmieszać  :evil:  :evil:  wprawdzie nie wiem jaki poziom prezentują te drużyny z Irlandi i Kazachstanu ale jak widać i tak jest on wyższy od tego prezentowanego przez Polaków :?

< Dziękujmy BOGU za to, że stworzył dla nas JUVE i Kobiety >
						- juve21
 - Juventino

Dopiero tu zobaczylem wyniki Odry i Poloni,macie racje Tragedia!! Bosze co sie dzieje że Kazachstan łoi na tyłek na własnym podwórku 3:0 a póxnie jeszce u siebie.Ale poloni to jeszce wybacze bo osłabiona. Ale Odra!! Przecież ten klub ma duży potencjał, tylko schańbił sie w tym pucharze,po co oni wogole się zgłaszali ?????

- ToMeK
 - Juventino

No coz... Polskie zespoly nie liczac Wisly nie maja szans w jakichkolwiek europejskich pucharach ... jeszcze zostala nam Wisla ktora miejmy nadzieje zakwalifikuje sie do LM ... oh jak by bylo swietnie ... Wisla 3mam kciuki ... 

- Dragon
 - Qualità Juventino

- Podziekował: 2 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Występy Odry i Poloni w pucharze Intertotto pozostawie bez komentarza, niema co gadać, pełna kompromitacja na swiat. W POlsce jest tylo Wisła a reszta sie nieliczy. Bosheee wstyd przynoszą POlsce :evil: 

- juveluck
 - Juventino

Szkoda gadac, nasza pilka nie stoi na najwyzszym poziomie. Ale zeby przegrywac z jakimisa amtorami. Nie chce tu obrazic kibicow GKS ale sadze ze oni nic wiecej niez Polonia czy Odra nie zdzialaja. Nasza jedyna nadzieje w wisle, ale jak ona sprzeda Kosowskiego czy Zurawskiego to na pewno nie awansuja. Jezeli ich zostawia bedzie ciezko ale kto wie,...

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- juveluck
 - Juventino

To ciekawe po co startowali. Zeby wystartowac w Pucharze Intertoto trzeba dobrowolnie zglosic druzyneAlexxxxx pisze:O ni nie byli gorsi tylko poprostu nie chcieli grać w tym pucharze :!: :!: :!:

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- BianconeriFan
 - Juventino

Dwumecze Polonii i Odry tylko potwierdzają bardzo niski poziom gry w piłkę w Polsce... Żałosne... Czy zna ktoś z was te zespoły?? tych Kazachów i Irlandczyków?? Toż to jest kompromitacja w wykonaniu Polaków...