Odra za słaba dla Irlandczyków!
- RAT
- Juventino
Piłkarze Odry Wodzisław Śląski podobnie jak w przegranym meczu z przed tygodnia na stadionie przy ulicy Bogumińskiej 1:2, dziś ponownie ulegli drużynie z Irlandii - Shamrock Rovers 0:1 i odpadli w pierwszej rundzie z Pucharu Intertoto. Bramkę dla gospodarzy zdobył w 66 minucie spotkania Fitzpatrick.
Jak dla mnie to Odra się schanibiła przegrywając z jakimś "pseudoprofesjonalnym" zespołem z Irlandii :!: :evil:
Jak dla mnie to Odra się schanibiła przegrywając z jakimś "pseudoprofesjonalnym" zespołem z Irlandii :!: :evil:
Juve jest miłością mojego życia !!
- BIGGI
- Qualità Juventino
Lepszy numer dała Polonia (0-3 i 1-2) ale porazki Odry (1-2 i 0-1) to równiez kompromitacja....ja czekam na el. LM i mecze Wisełki. Mam nadzieje ze awansują do grupowych rozgrywek (wtedy tvp1 i tvp2 bedą transmitowały mecze LIVE :twisted: a jak nie awansuje to w ogóle tvp nie bedzie miała LM). :roll:
- nookie
- Juventino
Myslałem, że Odra osiągnie więcej zwłaszcza patrząc na ich pozycję końcowa w Polskiej tabeli...no ale jednak Polska piłka nadal jest dalej niz reszta Europy : :oops: :oops:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- 3andit
- Juventino
Już mogli by sie nie ośmieszać :evil: :evil: wprawdzie nie wiem jaki poziom prezentują te drużyny z Irlandi i Kazachstanu ale jak widać i tak jest on wyższy od tego prezentowanego przez Polaków :?
< Dziękujmy BOGU za to, że stworzył dla nas JUVE i Kobiety >
- juve21
- Juventino
Dopiero tu zobaczylem wyniki Odry i Poloni,macie racje Tragedia!! Bosze co sie dzieje że Kazachstan łoi na tyłek na własnym podwórku 3:0 a póxnie jeszce u siebie.Ale poloni to jeszce wybacze bo osłabiona. Ale Odra!! Przecież ten klub ma duży potencjał, tylko schańbił sie w tym pucharze,po co oni wogole się zgłaszali ?????
- ToMeK
- Juventino
No coz... Polskie zespoly nie liczac Wisly nie maja szans w jakichkolwiek europejskich pucharach ... jeszcze zostala nam Wisla ktora miejmy nadzieje zakwalifikuje sie do LM ... oh jak by bylo swietnie ... Wisla 3mam kciuki ...
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Występy Odry i Poloni w pucharze Intertotto pozostawie bez komentarza, niema co gadać, pełna kompromitacja na swiat. W POlsce jest tylo Wisła a reszta sie nieliczy. Bosheee wstyd przynoszą POlsce :evil:

- juveluck
- Juventino
Szkoda gadac, nasza pilka nie stoi na najwyzszym poziomie. Ale zeby przegrywac z jakimisa amtorami. Nie chce tu obrazic kibicow GKS ale sadze ze oni nic wiecej niez Polonia czy Odra nie zdzialaja. Nasza jedyna nadzieje w wisle, ale jak ona sprzeda Kosowskiego czy Zurawskiego to na pewno nie awansuja. Jezeli ich zostawia bedzie ciezko ale kto wie,...

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- juveluck
- Juventino
To ciekawe po co startowali. Zeby wystartowac w Pucharze Intertoto trzeba dobrowolnie zglosic druzyneAlexxxxx pisze:O ni nie byli gorsi tylko poprostu nie chcieli grać w tym pucharze :!: :!: :!:

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- BianconeriFan
- Juventino
Dwumecze Polonii i Odry tylko potwierdzają bardzo niski poziom gry w piłkę w Polsce... Żałosne... Czy zna ktoś z was te zespoły?? tych Kazachów i Irlandczyków?? Toż to jest kompromitacja w wykonaniu Polaków...