kompilacja"Bianconeri"
- smyk
- Juventino
- Ja-JUVE-nek
- Juventino
- koki90
- Juventino
Mysle, ze mogłeś znaleźć materiały o lepszej jakości. Wiem, że np. o Thuramie nie byłoby to takie łatwe, ale mogles to nadrobić resztą. Mogłes zarzucić ładniejsze bramki Nedveda
Jak dla mnie to szczegóły, LECZ muzyka...wiem, że to hymn, ale mogles dac taką, by bardziej zapadała ludziom ona w pamięci
Oczywiscie zaznaczam - każdy ma inny gust
Na pochwałe zasługuje napewno pomysł i zebranie materiałów, szczególnie o obrońcach.

Jak dla mnie to szczegóły, LECZ muzyka...wiem, że to hymn, ale mogles dac taką, by bardziej zapadała ludziom ona w pamięci

Oczywiscie zaznaczam - każdy ma inny gust

Na pochwałe zasługuje napewno pomysł i zebranie materiałów, szczególnie o obrońcach.
- wloski
- Juventino
sciągłem kompilacje , ale prawde mówiąc jest nijaka. słabe opracowanie graficzne rzutuje zle na całą kompilacje ,brak dobrej jakości materiałów zle swiadczy o autorze gdyż nie poświęcił za wiele wkładu w ten filmik niestety mi nie przyległa do gustu. jedynym pozywtynym aspetkem była pierwsza piosenka w kompilacji [chyba hymn juve, sam już sie nie łapie bo co chwila zmiana...] , minusy już wymeniłem ,ale także zła decyzją jest połaczenie kariery Zlatana z Ajaxu i Juventus. Ja bym także inaczej wytypował 11 na ten filmik , ale zapewne tak zrobiłes bo trudno było znalezdz materiały z Chellinim lub Balzarettim [całe szczęscie ja posiadam bo cenie ich bardziej niż Kovaća] , ale ogólnie by robić dobrze kompilacje trzeba poswięcic mniej więcej około 1,5 miesiąca, więc życze wytrwałości i po moim poście zwiększenia motywacji.
pozdro dla smyka !
pozdro all !

pozdro dla smyka !
pozdro all !
- Gooray
- Juventino
No więc tak obejrzałem tą kompilacje, uważam że jest "inna" niż wszystkie i to jest plusem ale muszę powiedzieć że więcej w tej pracy znalazłem minusów:
- kiepska jakość filmu
- pokazanie akcji Zlatana jeszcze z Ajaxu
- mogłeś dodać do filmiku jeszcze rezerwowych np. Alexa,
Mutu, no i jak by Ci się udało znaleść jakieś materiały to Balzaretti, Chiellini, może Abbiati.
Jednym słowem kompilacja jest przeciętna, mogłeś się bardziej przyłożyć bo oglądałem już wcześniejsze twoje kompilacje i były lepsze od tej!!!
- kiepska jakość filmu
- pokazanie akcji Zlatana jeszcze z Ajaxu
- mogłeś dodać do filmiku jeszcze rezerwowych np. Alexa,
Jednym słowem kompilacja jest przeciętna, mogłeś się bardziej przyłożyć bo oglądałem już wcześniejsze twoje kompilacje i były lepsze od tej!!!

- JuventinoPS
- Juventino
- wloski
- Juventino
JuveFanik odrazu poznąc ze jest to podczciwy Windows Movie Maker. efekty były także dość słabe jak to jest własniew WMM , dlatego ja unikłem urzywania jakich kolwiek przejść czy ujęć bo poprostu nie podobaja mi się i jak miał bym możliwość posiadania Sony Vegas z miła chęcią bym w nim pracował jednak nie jest mi dane urzywanie tego programu...
- koki90
- Juventino
Może autor jeszcze zrobi coś o nich, bo jak dobrze pamiętam to na początku filmu jest info: "czesc 1"VariaTH pisze: - mogłeś dodać do filmiku jeszcze rezerwowych np. Alexa,Mutu, no i jak by Ci się udało znaleść jakieś materiały to Balzaretti, Chiellini, może Abbiati.
Więc miejmy nadzieje, że kolejna część będzie i autor postara sie uniknąć błędów z 1. Życzę powodzenia i pozdrawiam:)
- Vincitore
- Juventino
Oj tam , nie ma słabych kompilacji każdy ma inny gust. Oczywiście widzialem lepsze , ale trening czyni mistrza , nie każdy odrazu robił wspaniale kompilacje. Co do samej pracy to pomysł naprawde ciekawy , wykonanie raczej troche słabsze , pare elementów bym jeszcze dopracował. Pozdrawiam i Życze wytrwałosci w pracy.