kompilacja"Bianconeri"

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
smyk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 marca 2006, 09:26

Zapraszam do ściągania mojej nowej kompilacji pdt: "Bianconeri". Prosze o opinie oraz wskazowki ktore napewno wykorzystam w dalszej pracy.
POBIERZ
Ostatnio zmieniony 18 marca 2006, 15:59 przez smyk, łącznie zmieniany 1 raz.

Ja-JUVE-nek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2006, 09:40

Wskazówka nr 1 : Następnym razem w tytule posta napisz poprawną nazwę...
"Biacnoeri" =>"Bianconeri"....

Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2006, 09:41

dopiero sciagam wiec nie komentuje kompili ale bardzo razi w oczy tytul bo sa poprzekrecane literki. prosze o zmiane bo tak nie pasuje za bardzo

Obrazek
koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2006, 10:20

Mysle, ze mogłeś znaleźć materiały o lepszej jakości. Wiem, że np. o Thuramie nie byłoby to takie łatwe, ale mogles to nadrobić resztą. Mogłes zarzucić ładniejsze bramki Nedveda :P
Jak dla mnie to szczegóły, LECZ muzyka...wiem, że to hymn, ale mogles dac taką, by bardziej zapadała ludziom ona w pamięci :P
Oczywiscie zaznaczam - każdy ma inny gust :)

Na pochwałe zasługuje napewno pomysł i zebranie materiałów, szczególnie o obrońcach.

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2006, 11:00

sciągłem kompilacje , ale prawde mówiąc jest nijaka. słabe opracowanie graficzne rzutuje zle na całą kompilacje ,brak dobrej jakości materiałów zle swiadczy o autorze gdyż nie poświęcił za wiele wkładu w ten filmik niestety mi nie przyległa do gustu. jedynym pozywtynym aspetkem była pierwsza piosenka w kompilacji [chyba hymn juve, sam już sie nie łapie bo co chwila zmiana...] , minusy już wymeniłem ,ale także zła decyzją jest połaczenie kariery Zlatana z Ajaxu i Juventus. Ja bym także inaczej wytypował 11 na ten filmik , ale zapewne tak zrobiłes bo trudno było znalezdz materiały z Chellinim lub Balzarettim [całe szczęscie ja posiadam bo cenie ich bardziej niż Kovaća] , ale ogólnie by robić dobrze kompilacje trzeba poswięcic mniej więcej około 1,5 miesiąca, więc życze wytrwałości i po moim poście zwiększenia motywacji.

:whistle:

pozdro dla smyka !
pozdro all !

Gooray

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2006, 11:17

No więc tak obejrzałem tą kompilacje, uważam że jest "inna" niż wszystkie i to jest plusem ale muszę powiedzieć że więcej w tej pracy znalazłem minusów:
- kiepska jakość filmu
- pokazanie akcji Zlatana jeszcze z Ajaxu
- mogłeś dodać do filmiku jeszcze rezerwowych np. Alexa, :smile: Mutu, no i jak by Ci się udało znaleść jakieś materiały to Balzaretti, Chiellini, może Abbiati.
Jednym słowem kompilacja jest przeciętna, mogłeś się bardziej przyłożyć bo oglądałem już wcześniejsze twoje kompilacje i były lepsze od tej!!!

Obrazek
JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2006, 11:37

...
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2009, 20:06 przez JuventinoPS, łącznie zmieniany 1 raz.

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2006, 12:48

JuveFanik odrazu poznąc ze jest to podczciwy Windows Movie Maker. efekty były także dość słabe jak to jest własniew WMM , dlatego ja unikłem urzywania jakich kolwiek przejść czy ujęć bo poprostu nie podobaja mi się i jak miał bym możliwość posiadania Sony Vegas z miła chęcią bym w nim pracował jednak nie jest mi dane urzywanie tego programu...

koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2006, 13:00

VariaTH pisze: - mogłeś dodać do filmiku jeszcze rezerwowych np. Alexa, :smile: Mutu, no i jak by Ci się udało znaleść jakieś materiały to Balzaretti, Chiellini, może Abbiati.
Może autor jeszcze zrobi coś o nich, bo jak dobrze pamiętam to na początku filmu jest info: "czesc 1"

Więc miejmy nadzieje, że kolejna część będzie i autor postara sie uniknąć błędów z 1. Życzę powodzenia i pozdrawiam:)

juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2006, 13:46

jak sćiągnąc tę kompilacje. Klikam POBIERZ a pózniej niewiem co robić.
Pomózcie!!!!!!!

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2006, 15:02

pobież>free>odczekaj czas>wpisz kod>i zapisz...

:doh:

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2006, 16:03

Oj tam , nie ma słabych kompilacji każdy ma inny gust. Oczywiście widzialem lepsze , ale trening czyni mistrza , nie każdy odrazu robił wspaniale kompilacje. Co do samej pracy to pomysł naprawde ciekawy , wykonanie raczej troche słabsze , pare elementów bym jeszcze dopracował. Pozdrawiam i Życze wytrwałosci w pracy.

ODPOWIEDZ