Powstanie telewizja Juve Channell ?!
- DamKam
- Juventino
Po AS Romie, AC Milanie i Interze Mediolan prawdopodobnie swoją telewizję założy także aktualny mistrz Włoch - Juventus Turyn.
Dyrektor Generalny "Starej Damy" - Luciano Moggi, zdążył już się wypowiedzieć na ten temat: "Nie wiem czy umieścimy własne kamery na boisku, ale być może założymy własną telewizję." - stwierdził.
zrodlo: http://www.ligawloska.ys.pl/
Wiem ze to malo konkretna informacja ale co o tym sadzicie... czy Juve powinien zalozyc wlasna TV
Moim zdaniem byloby to jak najbardziej trafne posuniecie :!: Przez takie cos klub moze jedynie zyskac na popularnosci, przyciagnac i jeszcze bardziej "umilic" swoich fanow :-D Moim zdaniem Juventusowi przydalaby sie wieksza otwartosc na media i kibicow... choc wiem ze i tak osobiscie raczej nigdy nie zobaczylbym Juve Channell
pozdrawiam
Dyrektor Generalny "Starej Damy" - Luciano Moggi, zdążył już się wypowiedzieć na ten temat: "Nie wiem czy umieścimy własne kamery na boisku, ale być może założymy własną telewizję." - stwierdził.
zrodlo: http://www.ligawloska.ys.pl/
Wiem ze to malo konkretna informacja ale co o tym sadzicie... czy Juve powinien zalozyc wlasna TV

pozdrawiam
- Ein
- Juventino
Sądze że to dobry ba bardzo dobry pomysł
.Nareszcie bendziemy mogli oglądać mecze Juve (pewnie w Polsce nie bendzie ona dostępna :twisted: ).

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- spyder
- Juventino
Jesli sie nie myle to Delle Alpi nalezy tylko do Juve, a Torino gra na Stadio Comunale w centrum Turynuzidan pisze:Raczej nie ponieważ DEL ALPI to też stadion Torino, ale trudno się mówi :twisted: czeba najpierw myśleć o swoim stadionie a puźniej o telewizii .Modle się żeby taki stadion powstał ale już nie wiem ( :płaczę: )

- Jędruś
- Juventino
Ja myślę, że bendzie ten kanał dostępny :roll:.DISHMAN pisze:Sądze że to dobry ba bardzo dobry pomysł.Nareszcie bendziemy mogli oglądać mecze Juve (pewnie w Polsce nie bendzie ona dostępna :twisted: ).
Co z tego, że stadion to również własność Torino? :?.Telewizji nie można założyć? :roll:.zidan pisze:Raczej nie ponieważ DELLE ALPI to też stadion Torino, ale trudno się mówi :twisted: czeba najpierw myśleć o swoim stadionie a puźniej o telewizii .Modle się żeby taki stadion powstał ale już nie wiem ( :płaczę: )
Co do samej sytuacji przedstawionej przez Moggiego.TV Juve Chanell była i jest tylko kwestią czasu, tak klasowy klub powinien mieć swój kanał, który gromadziłby przed telewizorami wielu fanów.
- Roberto Mancini
- Juventino
Kibice absolutnie nie zasługują na swoją telewizję. Niech zaczną przychodzić na Delle Alpi i wspierać drużynę bo jak oglądam mecze w Turynie to tak jest cicho że słychać m.in włosko-szwedzkie przekleństwa lub głupie teksty w stylu''ty brałes ty biegaj!''. Co innego gdy gra Toro.
http://polityka.onet.pl/162,1210368,1,0 ... tykul.html
Mała lektura na gorące dni
. Ide spać...
http://polityka.onet.pl/162,1210368,1,0 ... tykul.html
Mała lektura na gorące dni

uwazajcie na ''Chlopaczka''
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
może jest w tym troche racji, że kibice Juve z samego Torino nie zasługują na telewizje. Ale nie zapominaj, że Juve jest najbardziej popularnym klubem na półwyspie apenińskim. Kibicuje im około 9 mln ludzi i nie każdy ma czas (a przedewszystkim pieniądzeRoberto Mancini pisze:Kibice absolutnie nie zasługują na swoją telewizję. Niech zaczną przychodzić na Delle Alpi i wspierać drużynę bo jak oglądam mecze w Turynie to tak jest cicho że słychać m.in włosko-szwedzkie przekleństwa lub głupie teksty w stylu''ty brałes ty biegaj!''. Co innego gdy gra Toro.
- Szymek
- Juventino
Myślę, że to by było dobre posunięcie. Z takiej telewizji zapewno będą korzystali fani Juve, którzy mieszkają w innych krajach niz Włochy. Nie każdy kibic ma szansę obejżenia meczu Juve na żywo. Dzięki tej telewizji Juve stało by sie bardziej popularne. W ten sposób Juve napewno zadowoli swoich fanów, którrzy nie mieszkają w Turynie, jak itych którzy tam miejszkają i chodzą na mecze
Mam nadzieje, że ten kanał będzie dostępny w Polsce bo jak nie to bedzie lipa. Ale bądzmy dobrej myśl 
- farmer16
- Juventino
Wiecie a ja słyszałem , że oni już nawet ten kanał założyli nie wiem na jakiej to stronce pisało , al jak jeszzce nie zalozyli to niech lepiej założą. Tak to codziennie tylko JuveChannel Juve Channel bym oglądął .Zdjęcia z treningów itp tak jak to ma Roma czy Milan 8) Zapewne każdy mecz byłby na tym kanale transimotowany. A mój brat sobie siedzi i ogląda program ManuChannel a ja siędze i tęsknie aż pojawi się Juve Channel 

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- Tasak
- Juventino
Wczoraj 'skakałem' po kanalach patrze i poza kilkoma nowymi swierszczykami :lol: Znalazłem u siebie Real Madrit TV :roll: Troche mnie zgasiło, myśle że to tylko jakieś testy, ale skoro jest RMTV to może jak uruchomią Juve TV to też się znajdzię :lol:
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Telewizja..
Móżna powiedzieć, że nie jest to tylko korzysc dla fanów, lecz także dla klubu..
Pójdą za to dość duże pieniądze, które pomogą klubowi utrzymywac sie na jako-takim poziomie finansowym..
Możliwe, ze Polsat zabrałby sie za negocjacje, bo z tego co sie orientuje łatwiej zdobyć wyłącznąść od klubu nić od innej telewizji..(moge sie mylić).. :-D
Nikt na tym napewno nie straci..Widac , zę Moggi patrzy w przyszłosć..Tylko kiedy wreszcie kupi jakiegoś młoego zawodnika..

Móżna powiedzieć, że nie jest to tylko korzysc dla fanów, lecz także dla klubu..
Pójdą za to dość duże pieniądze, które pomogą klubowi utrzymywac sie na jako-takim poziomie finansowym..
Możliwe, ze Polsat zabrałby sie za negocjacje, bo z tego co sie orientuje łatwiej zdobyć wyłącznąść od klubu nić od innej telewizji..(moge sie mylić).. :-D
Nikt na tym napewno nie straci..Widac , zę Moggi patrzy w przyszłosć..Tylko kiedy wreszcie kupi jakiegoś młoego zawodnika..

- DamKam
- Juventino
Chyba sie troszke zagalopowalesdiego1989 pisze:no nareszcie...już mnie krew zalewała jak musiałem oglądać lige włoską na kanale Romy...poza tym każdy klub tej klasy co Juve powinien mieć taką stację...jedno pytanko...kiedy ruszy JuveChannel