za słaba obrona???????
- kouba
- Qualità Juventino
najbardziej nie lubie takiego cwaniaczenia, przed meczami to jestescie wszyscy mądrzy, a po meczu jak nie wyjdzie to siedzicie cicho. Juve też jest współliderem Serie A i liderem swojej grupy LM, zaraz mi pewnie napiszesz, że ma łatwiejszą grupe :!: juve ma 2 wygrane a Milan wygraną i remis, ale ja tego nie pisze bo to dopiero początek i wszystko może sie zdażyć :!: :evil: poczekajmy do meczu, jeszcze zostało troche czasu, jak naprzekład Milan przegra z Lazio to juz będzie musiał wygrać z juve bo inaczej odskoczą im :!: przeciez Lazio też jest dobrą drużyna to każdy wynik praktycznie będzie możliwy, tak samo w meczu Milan-Juve, obydwie drużyny są dobre i wyniik będzie zależął od dyspozycji dnia, tam może paśc każdy wynik :!: i nie lubie takiego szpanowanie swoim klubem :evil: :!: nawet jeśli juve przegra to nic sie nie stanie bo w zeszłym roku na mediolanie też przegrali, ale za to w turynie Milan nie miał nic do powiedzenia :!: i wygrało Juve, a kto jakie miajsca zajął w tabeli końcowej to każdy wie :!: :!:Ozzy pisze:Buahahahaaa... dobre dobre, tylko, ze to byl jakby nie patrzec mecz przedsezonowy. Jak narazie w meczach w sezonie Rossoneri graja swietnie. Sa wspoliderem Serie A, oraz liderem w swojej gropie LM. W meczach z czolowka zdobyli komplet punktow (Bologna i na teoretycznym wyjezdzie Inter), za to Juventus u siebie zremisowal z Roma.Peja48 pisze:
Ozzy właśnie Milan pokazał jak się prezentuje szczególnie w meczu o Puchar Silvo Berlusconiego buhahaha
Wydaje mi sie z Lazio pukniemy na luzie, skoro padl Inter to Lazio tez beknie. Najciekawiej zapowiada sie mecz z Juve, ale licze, ze w sezonie szybko wszystko wroci na swoje miejsce po przsegramym SP Wloch.
I skącz Ozzy sie wymądrzać :!: :evil:
- FORZA MILAN
- Milanista
Napisałem kłóciłbym sie bo to kobieta i mam dla niej szacunek wiec nie bede jej wysmiewal co innego gdyby to powiedzial jakis facet to bym go zbeształ za taka wypowiedz.Ozzy pisze:Klocilbym sie to malo powiedziane, raczej, takie sady kibicow Juventusu wrzocilbym miedzy zyczenia do sw. Mikolaja. Tak samo pewnie wygladalo to przed derby. W takiej formie jaka prezentuje Milan, to Juve szybko zleci z pozycji lidera. Nawet bardzo szybko bo 2 listopada :-DFORZA MILAN pisze:Milan straci punkty z Lazio?? Kłóciłbym sie!!!Juventinha pisze:whoops!!!!! zapomnialabym o jednym fakcie:) fotel lidera juve uzyska juz po najblizszej kolejce bo milan straci punkty z lazio
Tak generalnie, to trzeba nie gdybac, tylko poczekac do tych dwoch meczy, mysle, ze po pojedynkach z Lazio i Juve, bedziemy juz samodzilenym lideram.
- FORZA MILAN
- Milanista
Te peja ale ty jestes nowoczesny ja piernicze to bylo 100 lat temu.Zobaczymy terazPeja48 pisze:Ozzy pisze:Klocilbym sie to malo powiedziane, raczej, takie sady kibicow Juventusu wrzocilbym miedzy zyczenia do sw. Mikolaja. Tak samo pewnie wygladalo to przed derby. W takiej formie jaka prezentuje Milan, to Juve szybko zleci z pozycji lidera. Nawet bardzo szybko bo 2 listopada :-DFORZA MILAN pisze:
Milan straci punkty z Lazio?? Kłóciłbym sie!!!
Tak generalnie, to trzeba nie gdybac, tylko poczekac do tych dwoch meczy, mysle, ze po pojedynkach z Lazio i Juve, bedziemy juz samodzilenym lideram.
Ozzy właśnie Milan pokazał jak się prezentuje szczególnie w meczu o Puchar Silvo Berlusconiego buhahaha
- FORZA MILAN
- Milanista
Odczep soe od Ozziego bo dobrze gada.Widze ze macie swój własny świat.Wy na serio wierzycie ze Milan straci punkty z Lazio?? Bo sam juz nie wiem.Acha i jeszcze jedno nie mow ze od dyspozycji dnia ino bedzie widac kto jest lepszy.Bo potem jak Juve przegra powiecie ze mieli slaby dzien zobaczycie w rewanzu.W takim meczu nie jest wazne kto gra u siebie badz nie.To bedzie mecz walki w którym wy polegniecie :-Dkouba pisze:najbardziej nie lubie takiego cwaniaczenia, przed meczami to jestescie wszyscy mądrzy, a po meczu jak nie wyjdzie to siedzicie cicho. Juve też jest współliderem Serie A i liderem swojej grupy LM, zaraz mi pewnie napiszesz, że ma łatwiejszą grupe :!: juve ma 2 wygrane a Milan wygraną i remis, ale ja tego nie pisze bo to dopiero początek i wszystko może sie zdażyć :!: :evil: poczekajmy do meczu, jeszcze zostało troche czasu, jak naprzekład Milan przegra z Lazio to juz będzie musiał wygrać z juve bo inaczej odskoczą im :!: przeciez Lazio też jest dobrą drużyna to każdy wynik praktycznie będzie możliwy, tak samo w meczu Milan-Juve, obydwie drużyny są dobre i wyniik będzie zależął od dyspozycji dnia, tam może paśc każdy wynik :!: i nie lubie takiego szpanowanie swoim klubem :evil: :!: nawet jeśli juve przegra to nic sie nie stanie bo w zeszłym roku na mediolanie też przegrali, ale za to w turynie Milan nie miał nic do powiedzenia :!: i wygrało Juve, a kto jakie miajsca zajął w tabeli końcowej to każdy wie :!: :!:Ozzy pisze:Buahahahaaa... dobre dobre, tylko, ze to byl jakby nie patrzec mecz przedsezonowy. Jak narazie w meczach w sezonie Rossoneri graja swietnie. Sa wspoliderem Serie A, oraz liderem w swojej gropie LM. W meczach z czolowka zdobyli komplet punktow (Bologna i na teoretycznym wyjezdzie Inter), za to Juventus u siebie zremisowal z Roma.Peja48 pisze:
Wydaje mi sie z Lazio pukniemy na luzie, skoro padl Inter to Lazio tez beknie. Najciekawiej zapowiada sie mecz z Juve, ale licze, ze w sezonie szybko wszystko wroci na swoje miejsce po przsegramym SP Wloch.
- Ozzy
- Milanista
ROTFL...kouba pisze:najbardziej nie lubie takiego cwaniaczenia, przed meczami to jestescie wszyscy mądrzy, a po meczu jak nie wyjdzie to siedzicie cicho. Juve też jest współliderem Serie A i liderem swojej grupy LM, zaraz mi pewnie napiszesz, że ma łatwiejszą grupe :!: juve ma 2 wygrane a Milan wygraną i remis, ale ja tego nie pisze bo to dopiero początek i wszystko może sie zdażyć :!: :evil: poczekajmy do meczu, jeszcze zostało troche czasu, jak naprzekład Milan przegra z Lazio to juz będzie musiał wygrać z juve bo inaczej odskoczą im :!: przeciez Lazio też jest dobrą drużyna to każdy wynik praktycznie będzie możliwy, tak samo w meczu Milan-Juve, obydwie drużyny są dobre i wyniik będzie zależął od dyspozycji dnia, tam może paśc każdy wynik :!: i nie lubie takiego szpanowanie swoim klubem :evil: :!: nawet jeśli juve przegra to nic sie nie stanie bo w zeszłym roku na mediolanie też przegrali, ale za to w turynie Milan nie miał nic do powiedzenia :!: i wygrało Juve, a kto jakie miajsca zajął w tabeli końcowej to każdy wie :!: :!:Ozzy pisze: Buahahahaaa... dobre dobre, tylko, ze to byl jakby nie patrzec mecz przedsezonowy. Jak narazie w meczach w sezonie Rossoneri graja swietnie. Sa wspoliderem Serie A, oraz liderem w swojej gropie LM. W meczach z czolowka zdobyli komplet punktow (Bologna i na teoretycznym wyjezdzie Inter), za to Juventus u siebie zremisowal z Roma.
O jakim cwaniaczeniu mowisz? Ja wyglosilem tylko swoja opinie. Ciezko chyba mowic o razu o wymadrzniu sie, jesli przytoczylem jakies fakty. To Ty rabnales stereotypowa gadke o tym, ze mecz zalez od dyspozycji dnia i, ze Lazio moze cos zdzialac.
Oczywiscie, ze moze oraz, ze wiele zaalezy od dnia, ale mi chodzi o to, ze po swietnym meczu z Interem, to jednak Milan jest faworytem.
Co do szpanowania swoim klubem, to czegos tutaj nie rozumiem w kontekscie Twojej wypowiedzi:
To nie jest szpanowanie jak to okresliles?]nawet jeśli juve przegra to nic sie nie stanie bo w zeszłym roku na mediolanie też przegrali, ale za to w turynie Milan nie miał nic do powiedzenia :!: i wygrało Juve, a kto jakie miajsca zajął w tabeli końcowej to każdy wie :!: :!:
Na koniec nie wiem czemu mialbym sie nie wymadrzac, skoro mam racje
Rossonero per la Vita.
- kouba
- Qualità Juventino
nie bądz taki pewny, nie jestes prawdziwym kibicem bo nie doceniasz każdego rywala, powinno sie doceniać każdego rywala nie patrzać na poziom jaki prezentują :!: juve straciło pkt z Romą, a Milan z Perugią :!:FORZA MILAN pisze:Odczep soe od Ozziego bo dobrze gada.Widze ze macie swój własny świat.Wy na serio wierzycie ze Milan straci punkty z Lazio?? Bo sam juz nie wiem.Acha i jeszcze jedno nie mow ze od dyspozycji dnia ino bedzie widac kto jest lepszy.Bo potem jak Juve przegra powiecie ze mieli slaby dzien zobaczycie w rewanzu.W takim meczu nie jest wazne kto gra u siebie badz nie.To bedzie mecz walki w którym wy polegniecie :-D
poczekamy zobaczymy, naprawde jesteś taki pewny Milanu w każdym meczu

skączmy temat bo nas ochrzanią, po meczu pogadamy w innym pokoju :!: albo na privie :!:
- FORZA MILAN
- Milanista
Nie no ale zes walnal teraz.Ja nie jestem prawdziwym kibicem?? Skoro tak uwazasz.Widze ze masz swoj swiat kolorowych kredek.Ale coz.... Moze i zdarzaja sie slabsze dni ale nie w takim meczu rozumisz to?? To nie jest mecz miedzy slabiakami!!! Tu musi byc walka i wygra lepszy.Liczy sie spokoj i koncentracja.Kto polegnie zobaczymy wkrotce...kouba pisze:nie bądz taki pewny, nie jestes prawdziwym kibicem bo nie doceniasz każdego rywala, powinno sie doceniać każdego rywala nie patrzać na poziom jaki prezentują :!: juve straciło pkt z Romą, a Milan z Perugią :!:FORZA MILAN pisze:Odczep soe od Ozziego bo dobrze gada.Widze ze macie swój własny świat.Wy na serio wierzycie ze Milan straci punkty z Lazio?? Bo sam juz nie wiem.Acha i jeszcze jedno nie mow ze od dyspozycji dnia ino bedzie widac kto jest lepszy.Bo potem jak Juve przegra powiecie ze mieli slaby dzien zobaczycie w rewanzu.W takim meczu nie jest wazne kto gra u siebie badz nie.To bedzie mecz walki w którym wy polegniecie :-D
poczekamy zobaczymy, naprawde jesteś taki pewny Milanu w każdym meczunie myśli że Milan w całym sezonie wygra wszystkie mecze bo kiedys zdażają sie słabsze mecze i dni :!:
skączmy temat bo nas ochrzanią, po meczu pogadamy w innym pokoju :!: albo na privie :!:
- FORZA MILAN
- Milanista
Ozzy co zrobiłes ze jestes milanistą ja tez chce byc nim.Nie chce byc juventinem,dla mnie to porazka nim byc!!!
- Martin
- Juventino
Lepiej nie besztaj nikogo, bo te forum to nie miejsce na tego typu zachowania!FORZA MILAN pisze: Napisałem kłóciłbym sie bo to kobieta i mam dla niej szacunek wiec nie bede jej wysmiewal co innego gdyby to powiedzial jakis facet to bym go zbeształ za taka wypowiedz.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- Martin
- Juventino
[quote="Ozzy']
Jeśli stwierdzenie niepodwazalnego faktu uwazasz za szpanowanie to "dziwny jest twoj swiat"
To nie jest szpanowanie jak to okresliles?[/quote]nawet jeśli juve przegra to nic sie nie stanie bo w zeszłym roku na mediolanie też przegrali, ale za to w turynie Milan nie miał nic do powiedzenia :!: i wygrało Juve, a kto jakie miajsca zajął w tabeli końcowej to każdy wie :!: :!:
Jeśli stwierdzenie niepodwazalnego faktu uwazasz za szpanowanie to "dziwny jest twoj swiat"

Log in: 15.12.1997