za słaba obrona???????

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 12 października 2003, 13:40

Ozzy pisze:
Peja48 pisze:
Ozzy właśnie Milan pokazał jak się prezentuje szczególnie w meczu o Puchar Silvo Berlusconiego buhahaha
Buahahahaaa... dobre dobre, tylko, ze to byl jakby nie patrzec mecz przedsezonowy. Jak narazie w meczach w sezonie Rossoneri graja swietnie. Sa wspoliderem Serie A, oraz liderem w swojej gropie LM. W meczach z czolowka zdobyli komplet punktow (Bologna i na teoretycznym wyjezdzie Inter), za to Juventus u siebie zremisowal z Roma.

Wydaje mi sie z Lazio pukniemy na luzie, skoro padl Inter to Lazio tez beknie. Najciekawiej zapowiada sie mecz z Juve, ale licze, ze w sezonie szybko wszystko wroci na swoje miejsce po przsegramym SP Wloch.
najbardziej nie lubie takiego cwaniaczenia, przed meczami to jestescie wszyscy mądrzy, a po meczu jak nie wyjdzie to siedzicie cicho. Juve też jest współliderem Serie A i liderem swojej grupy LM, zaraz mi pewnie napiszesz, że ma łatwiejszą grupe :!: juve ma 2 wygrane a Milan wygraną i remis, ale ja tego nie pisze bo to dopiero początek i wszystko może sie zdażyć :!: :evil: poczekajmy do meczu, jeszcze zostało troche czasu, jak naprzekład Milan przegra z Lazio to juz będzie musiał wygrać z juve bo inaczej odskoczą im :!: przeciez Lazio też jest dobrą drużyna to każdy wynik praktycznie będzie możliwy, tak samo w meczu Milan-Juve, obydwie drużyny są dobre i wyniik będzie zależął od dyspozycji dnia, tam może paśc każdy wynik :!: i nie lubie takiego szpanowanie swoim klubem :evil: :!: nawet jeśli juve przegra to nic sie nie stanie bo w zeszłym roku na mediolanie też przegrali, ale za to w turynie Milan nie miał nic do powiedzenia :!: i wygrało Juve, a kto jakie miajsca zajął w tabeli końcowej to każdy wie :!: :!:
I skącz Ozzy sie wymądrzać :!: :evil:

FORZA MILAN

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 12 października 2003, 13:48

Ozzy pisze:
FORZA MILAN pisze:
Juventinha pisze:whoops!!!!! zapomnialabym o jednym fakcie:) fotel lidera juve uzyska juz po najblizszej kolejce bo milan straci punkty z lazio :D
Milan straci punkty z Lazio?? Kłóciłbym sie!!!
Klocilbym sie to malo powiedziane, raczej, takie sady kibicow Juventusu wrzocilbym miedzy zyczenia do sw. Mikolaja. Tak samo pewnie wygladalo to przed derby. W takiej formie jaka prezentuje Milan, to Juve szybko zleci z pozycji lidera. Nawet bardzo szybko bo 2 listopada :-D

Tak generalnie, to trzeba nie gdybac, tylko poczekac do tych dwoch meczy, mysle, ze po pojedynkach z Lazio i Juve, bedziemy juz samodzilenym lideram.
Napisałem kłóciłbym sie bo to kobieta i mam dla niej szacunek wiec nie bede jej wysmiewal co innego gdyby to powiedzial jakis facet to bym go zbeształ za taka wypowiedz.

FORZA MILAN

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 12 października 2003, 13:49

Peja48 pisze:
Ozzy pisze:
FORZA MILAN pisze:
Milan straci punkty z Lazio?? Kłóciłbym sie!!!
Klocilbym sie to malo powiedziane, raczej, takie sady kibicow Juventusu wrzocilbym miedzy zyczenia do sw. Mikolaja. Tak samo pewnie wygladalo to przed derby. W takiej formie jaka prezentuje Milan, to Juve szybko zleci z pozycji lidera. Nawet bardzo szybko bo 2 listopada :-D

Tak generalnie, to trzeba nie gdybac, tylko poczekac do tych dwoch meczy, mysle, ze po pojedynkach z Lazio i Juve, bedziemy juz samodzilenym lideram.

Ozzy właśnie Milan pokazał jak się prezentuje szczególnie w meczu o Puchar Silvo Berlusconiego buhahaha
Te peja ale ty jestes nowoczesny ja piernicze to bylo 100 lat temu.Zobaczymy teraz

FORZA MILAN

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 12 października 2003, 13:55

kouba pisze:
Ozzy pisze:
Peja48 pisze:
Buahahahaaa... dobre dobre, tylko, ze to byl jakby nie patrzec mecz przedsezonowy. Jak narazie w meczach w sezonie Rossoneri graja swietnie. Sa wspoliderem Serie A, oraz liderem w swojej gropie LM. W meczach z czolowka zdobyli komplet punktow (Bologna i na teoretycznym wyjezdzie Inter), za to Juventus u siebie zremisowal z Roma.

Wydaje mi sie z Lazio pukniemy na luzie, skoro padl Inter to Lazio tez beknie. Najciekawiej zapowiada sie mecz z Juve, ale licze, ze w sezonie szybko wszystko wroci na swoje miejsce po przsegramym SP Wloch.
najbardziej nie lubie takiego cwaniaczenia, przed meczami to jestescie wszyscy mądrzy, a po meczu jak nie wyjdzie to siedzicie cicho. Juve też jest współliderem Serie A i liderem swojej grupy LM, zaraz mi pewnie napiszesz, że ma łatwiejszą grupe :!: juve ma 2 wygrane a Milan wygraną i remis, ale ja tego nie pisze bo to dopiero początek i wszystko może sie zdażyć :!: :evil: poczekajmy do meczu, jeszcze zostało troche czasu, jak naprzekład Milan przegra z Lazio to juz będzie musiał wygrać z juve bo inaczej odskoczą im :!: przeciez Lazio też jest dobrą drużyna to każdy wynik praktycznie będzie możliwy, tak samo w meczu Milan-Juve, obydwie drużyny są dobre i wyniik będzie zależął od dyspozycji dnia, tam może paśc każdy wynik :!: i nie lubie takiego szpanowanie swoim klubem :evil: :!: nawet jeśli juve przegra to nic sie nie stanie bo w zeszłym roku na mediolanie też przegrali, ale za to w turynie Milan nie miał nic do powiedzenia :!: i wygrało Juve, a kto jakie miajsca zajął w tabeli końcowej to każdy wie :!: :!:
Odczep soe od Ozziego bo dobrze gada.Widze ze macie swój własny świat.Wy na serio wierzycie ze Milan straci punkty z Lazio?? Bo sam juz nie wiem.Acha i jeszcze jedno nie mow ze od dyspozycji dnia ino bedzie widac kto jest lepszy.Bo potem jak Juve przegra powiecie ze mieli slaby dzien zobaczycie w rewanzu.W takim meczu nie jest wazne kto gra u siebie badz nie.To bedzie mecz walki w którym wy polegniecie :-D

Ozzy

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 października 2003, 14:09

kouba pisze:
Ozzy pisze: Buahahahaaa... dobre dobre, tylko, ze to byl jakby nie patrzec mecz przedsezonowy. Jak narazie w meczach w sezonie Rossoneri graja swietnie. Sa wspoliderem Serie A, oraz liderem w swojej gropie LM. W meczach z czolowka zdobyli komplet punktow (Bologna i na teoretycznym wyjezdzie Inter), za to Juventus u siebie zremisowal z Roma.

ROTFL...
O jakim cwaniaczeniu mowisz? Ja wyglosilem tylko swoja opinie. Ciezko chyba mowic o razu o wymadrzniu sie, jesli przytoczylem jakies fakty. To Ty rabnales stereotypowa gadke o tym, ze mecz zalez od dyspozycji dnia i, ze Lazio moze cos zdzialac.
Oczywiscie, ze moze oraz, ze wiele zaalezy od dnia, ale mi chodzi o to, ze po swietnym meczu z Interem, to jednak Milan jest faworytem.

Co do szpanowania swoim klubem, to czegos tutaj nie rozumiem w kontekscie Twojej wypowiedzi:
nawet jeśli juve przegra to nic sie nie stanie bo w zeszłym roku na mediolanie też przegrali, ale za to w turynie Milan nie miał nic do powiedzenia :!: i wygrało Juve, a kto jakie miajsca zajął w tabeli końcowej to każdy wie :!: :!:
To nie jest szpanowanie jak to okresliles?]

Na koniec nie wiem czemu mialbym sie nie wymadrzac, skoro mam racje :wink: , chyba od tego jest forum, zeby wymieniac pogaldy, i przedstawiac swoje wizje.

Rossonero per la Vita.
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 12 października 2003, 14:14

FORZA MILAN pisze:Odczep soe od Ozziego bo dobrze gada.Widze ze macie swój własny świat.Wy na serio wierzycie ze Milan straci punkty z Lazio?? Bo sam juz nie wiem.Acha i jeszcze jedno nie mow ze od dyspozycji dnia ino bedzie widac kto jest lepszy.Bo potem jak Juve przegra powiecie ze mieli slaby dzien zobaczycie w rewanzu.W takim meczu nie jest wazne kto gra u siebie badz nie.To bedzie mecz walki w którym wy polegniecie :-D
nie bądz taki pewny, nie jestes prawdziwym kibicem bo nie doceniasz każdego rywala, powinno sie doceniać każdego rywala nie patrzać na poziom jaki prezentują :!: juve straciło pkt z Romą, a Milan z Perugią :!:
poczekamy zobaczymy, naprawde jesteś taki pewny Milanu w każdym meczu :?: nie myśli że Milan w całym sezonie wygra wszystkie mecze bo kiedys zdażają sie słabsze mecze i dni :!:
skączmy temat bo nas ochrzanią, po meczu pogadamy w innym pokoju :!: albo na privie :!:

FORZA MILAN

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 12 października 2003, 14:56

kouba pisze:
FORZA MILAN pisze:Odczep soe od Ozziego bo dobrze gada.Widze ze macie swój własny świat.Wy na serio wierzycie ze Milan straci punkty z Lazio?? Bo sam juz nie wiem.Acha i jeszcze jedno nie mow ze od dyspozycji dnia ino bedzie widac kto jest lepszy.Bo potem jak Juve przegra powiecie ze mieli slaby dzien zobaczycie w rewanzu.W takim meczu nie jest wazne kto gra u siebie badz nie.To bedzie mecz walki w którym wy polegniecie :-D
nie bądz taki pewny, nie jestes prawdziwym kibicem bo nie doceniasz każdego rywala, powinno sie doceniać każdego rywala nie patrzać na poziom jaki prezentują :!: juve straciło pkt z Romą, a Milan z Perugią :!:
poczekamy zobaczymy, naprawde jesteś taki pewny Milanu w każdym meczu :?: nie myśli że Milan w całym sezonie wygra wszystkie mecze bo kiedys zdażają sie słabsze mecze i dni :!:
skączmy temat bo nas ochrzanią, po meczu pogadamy w innym pokoju :!: albo na privie :!:
Nie no ale zes walnal teraz.Ja nie jestem prawdziwym kibicem?? Skoro tak uwazasz.Widze ze masz swoj swiat kolorowych kredek.Ale coz.... Moze i zdarzaja sie slabsze dni ale nie w takim meczu rozumisz to?? To nie jest mecz miedzy slabiakami!!! Tu musi byc walka i wygra lepszy.Liczy sie spokoj i koncentracja.Kto polegnie zobaczymy wkrotce...

FORZA MILAN

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 12 października 2003, 14:58

Ozzy co zrobiłes ze jestes milanistą ja tez chce byc nim.Nie chce byc juventinem,dla mnie to porazka nim byc!!!

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 października 2003, 16:59

FORZA MILAN pisze: Napisałem kłóciłbym sie bo to kobieta i mam dla niej szacunek wiec nie bede jej wysmiewal co innego gdyby to powiedzial jakis facet to bym go zbeształ za taka wypowiedz.
Lepiej nie besztaj nikogo, bo te forum to nie miejsce na tego typu zachowania!

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 października 2003, 17:02

[quote="Ozzy']
nawet jeśli juve przegra to nic sie nie stanie bo w zeszłym roku na mediolanie też przegrali, ale za to w turynie Milan nie miał nic do powiedzenia :!: i wygrało Juve, a kto jakie miajsca zajął w tabeli końcowej to każdy wie :!: :!:
To nie jest szpanowanie jak to okresliles?[/quote]

Jeśli stwierdzenie niepodwazalnego faktu uwazasz za szpanowanie to "dziwny jest twoj swiat" :D

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
ODPOWIEDZ