za słaba obrona???????

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Juventinha

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 21:40

cos niedobrego sie dzieje ogolnie rzecz biorac. w 3 meczach 4 gole stracone... co prawda nie chce tutaj panikowac ani nic z tych rzeczy ale jak na mnie to troche za duzo:P no i jeszcze uslyszalam opinie ze juve ma obrone jak real, to juz przestalo byc smieszne. w koncu juventus od lat szczyci sie jedna z lepszych defensyw.....a jeszcze latem dziwilam sie dlaczego juve kupuje legrottaglie <chociaz bardzo go lubie> i czemu interesuje sie lucio?

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 21:47

No z obroną jest coś nie tak, jednak LUCIO by się nam bardzo przydał. Przecież Moggi ma w c... kasy to niech go sprowadzi, a jak nie jego to Nestę.

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 21:50

Caly czas mam nadzieje ze w przerwie zimowej Lucio zasili szeregi naszej obrony, ktora to jak widac nie jest jednak az takim monolitem na jaki wygladala :?. Choc moze to tylko brak formy (oby).

srali muszki będzie wiosna
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 21:54

kórcze , ja sie głowie nad tym samym :-D :-D :-D . Juve nie ma jednej z najlepszych defensyw świata. Juve ma NAJLEPSZĄ DEFENSYWE ŚWIATA :D :D . Ale te 4 gole w 3 meczach to hmmm , nie ciekawie. Graliśmy z liderem , fakt więc na te 2 gole z romą można inaczej patrzeć ( chociaż stracić gola w 88 minucie to jest niedopuszczalne). Bramka stracona z chievo zaraz po tym jak strzeliliśmy , z galatasary było to samo . Chłopaki chyba za bardzo wpadają w ,,samozachwyt":). A gol stracony z empoli to już szkoda komentować. Inter nie stracił jeszcze żadnej. Co prawda w lidze grał z benjaminkami ale nie stracił również w meczu z arsenalem. Ale cieszy wysoka skuteczność Naszego napadu:). W przeciwieństwie do interu hehehehehe.

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 21:55

a moze nie ma jeszcze takiego zgrania z Legrotaglle :?:

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 22:19

przeż Juve nie grało z byle kim Roma to wiadomo silna dróżyna a Chievo to odkrycie z przed 2 sezonów, a pozatym ja słyszałe że Lucio podpisał umowę z Juve ale w grać będzie unas dopiero w przyszłym sezonie.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Juventinha

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 22:26

wcale nie powiedzialam ze gramy ze slabeuszami :-D chievo i roma to nie byle co, ale w koncu jest jeszcze milan inter lazio parma bologna a to tez nie sa slabe zespoly, mam nadzieje ze jednak juve bedzie potrafil zachowac czyste konto w kilku meczach :-D

Juventinha

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2003, 22:32

aha. o lucio tez slyszalam ze ma juz podpisany kontrakt i ze przyjdzie, no i w sumie przydaloby sie, bo np ferrara ma juz swoje lata....ale i tak jest super. a co do skutecznosci ataku to nie wiem jak bedzie po kontuzji del piero... mam nadzieje ze di vaio bedzie strzelal jak z roma:)

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2003, 00:00

A ja nie robiłbym z tego takiego problemu. To w końcu tylko ludzie i też mają prawo do błędów. No i niech się zgrają - wtedy będą monolitem :twisted:

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2003, 09:41

No z tą obroną to się zdażały niezłe wpadki ale ja bym im jeszcze dała czasu zgrają się tylko taraz w klubie było trochę różnych problemów to może też trochę wpłynęło ogólnie nia grę ale nie ma co się zamartwiać. Zgrają się jeszcze :twisted:

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 23 września 2003, 14:53

Juventinha pisze:cos niedobrego sie dzieje ogolnie rzecz biorac. w 3 meczach 4 gole stracone...
Straciliśmy w 4 meczach 5 goli :? No chyba, że liczylaś tylko Serie A :wink:
A co do obrony, hmm.. no coś jest nie tak, naprawdę w tamtym seoznie mieliśmy ,,Chiski mur'' teraz coś to niegra :? Niemama pojęcia czemu. Napewno niejest powodem, że Legrottaglie niezdążył się zgrać z kolegami bo napewno zdążył. A więc w czym sęk? Z dotychczasowych meczy jak widziałem skróty mogę podsumować : L.Thuram, coś mało o nim, to obrońca, który jak żaden inny umie włańczaćsie w akce ofensywne, teraz jakoś tego niewidać :? Montero, niewiem trudno mi ocenić. Ale jego doświadczenie napewno wprowadza dużo spokoju w szykach obronnych. Legrottaglie, myślę, że ok, strzelił pięknego gola i ,,czyści'' nasze pole karne. Zambrotta, znakomicie gra na pozycji lewego obrońcy, świetne włańcza się do akcji ofensywnych: efekt? 2 asysty w meczu z Empoli i 1 z Chievo! Znakomity zawodnik, choćz Romą miał podobno trochę problemów.
Nie wiem co jest przyczyną tracenia goli, miejmy nadzieję, że szybko się to skończy. Ja na razie z tego tragedi nierobię ale trochę się zaczynam niepokoić :?

Obrazek
DelPiero10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2003, 15:08

Moim zdaniem rzecz jest w taktyce, może Lippi nieco nie dobrał dobrej taktyki (nie mówie że Lippi nie zna sie, on jest GENIUSZEM, ale on też jest człowiekiem). Szło by tak ją troszke zmienić, szczegulnie jeśli chodzi o obrone.

Zapraszam wszystkich fanów i fanki JUVE na GG!!! 3078500

Zwycięży JUVENTUS!!! zwycięży Turyński klub!!! Bo Stara Dama jest, najleprza na świecie!!!
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2003, 15:09

Trzeba dac im troche czasu. Jak slusznie zauwazyc Johnny to tylko ludzie. Poza tym mamy jeszcze w odwodzie Iuliano, Ciro i.....Fresiego :D . Jedynym slabym unktem jest narazie ...Montero. Gra jakby troche przestraszony. Ale pozyjemy zobaczymy.

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2003, 16:15

Fakt faktem, że tracimy troche tych bramek. Ja jednak tłumacze to sobie poczatkiem sezonu i nie pełnym zgraniem Lagrottaglie (mimo, że gra dobrze). Popełniamy błędy, które bezlitośnie wykorzystują nasi przeciwnicy. Trzeba nad tym popracować.

ostry

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2003, 16:23

Juve nie ma jednej z najlepszych defensyw świata. Juve ma NAJLEPSZĄ DEFENSYWE ŚWIATA
Oj chyba troszke przesadzasz. Jesli sie uprzecie to moge przyznac wam drugie miejsce, za Milanem oczywiscie:)

>>>>>>>ACM<<<<<<<
>>>>>>>>U2<<<<<<<<
ODPOWIEDZ