DZIEWCZYNY I FOOTBALL
- Bierii
- Juventino
To skorzystaj z telefonu zaufania albo psychologa, bo nie najlepiej sobie radzisz z tym czego przykładem jest wypowiedz o wierności kobietBierii pisze: doswiadczylem tego na wlasnej skorze tak jak i moi koledzy
:? To, że sie raz przejechałeś nie znaczy, iż tak będzie zawsze. No ale cóż najlepiej z siebie zrobić ofiare i stwierdzić, że wszystko dokoła jest złe

A swoją drogą ciekawe skąd wziąłeś tą panienke. Pewnie typowa dziewczyna z dyskoteki

Oj czlowieczku czlowieczku z tego co widze masz dopiero 17 latek i chyba malo wiesz o zyciu ja zreszta jeszcze tez

ta panienke poznalem pod koszem i bylem z nia 5 lat wiec nie wiesz nie gadaj ;/ bo pierdzielisz glupoty ;/ ;/ ;/ co do potrzeb no nie wiem moze masz racje ......... a moze sie mylisz .... w sumie ja z nia zerwalem ale nie zdradzila mnie w sposob fizyczny z innym tylko spotykala sie z nim za moimi plecami ;/ Ciekawe czy ty jestes taki wypas

Bierii pisze: ...i napewno nie jedenz was![]()
Nawet nie poznasz ktora jest latwa ktora niewojti-s pisze: Nie wszyscy biorą się za łatwe panienki![]()
Bierii pisze: Kobiety ...... sa bardzo wredne !
wojti-s pisze:Ależ Ty masz bagaż doświadczeń :rotfl:
Bierii pisze: Widocznie sprawia Ci przyjemnosc to co masz w opisie ;/wojti-s pisze:aaaahhh i ta wrodzona wszechwiedza :rotfl:
no tutaj twoj maly rozumek nie podzialal ;/ zartowalem tylk osobie i chodzilo mi o opis milanistkitylko to ....... no ale mnie nie zrozumiales co do kibicowania ,,,,,,,,,
Niektore dziewczyny sie nadaja niektore nie to tak jak z facetami mam kolege ktory kibicuje juve tylko jak wygrywaja ......
- Adi666666
- Juventino
MerRy_Juve_Fanka pisze:Myślę, że tu jest ich dość sporo, więc Twoje marzenie się może szybko spełnić ;]Adi666666 pisze:P.S Marzenie to poznać jakas Juventinhie
Ja niestety jestem z malutkiego miasta (39 tys ludzi) w połudnowo-wschodniej części Polski na Podkarpaciu .. z Jasełka

Pozdro dla wszystkich Juventinek :-D P.S Jak bedziecie kiedyś blisko Jasełka to macie umnie browarka

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- MerRy_Juve_Fanka
- Juventino
Hah to kiedy się wybieramy na browca ;D:D:D:D???blacha pisze:No Adi666666, 3mam Cie za słowoAdi666666 pisze: Jak bedziecie kiedyś blisko Jasełka to macie umnie browarka
"Empty Your mind...Be formless, shapeless...Like water!
If You put water into a cup, it becomes a cup, then You put water into a teapot it becomes a teapot!
"Be water, my friend" :-)
If You put water into a cup, it becomes a cup, then You put water into a teapot it becomes a teapot!
- Adi666666
- Juventino
Zapraszam ... tylko zarówno z Gliwic jak i Białegostoku jest kawaleczekMerRy_Juve_Fanka pisze:Hah to kiedy się wybieramy na browca ;D:D:D:D???blacha pisze:No Adi666666, 3mam Cie za słowoAdi666666 pisze: Jak bedziecie kiedyś blisko Jasełka to macie umnie browarka
- MerRy_Juve_Fanka
- Juventino
Phi... ;D Technika niedługo zajdzie tak daleko, że bedziemy się teleportować ;] a poza tym może też być wirtualny browiec ... heh ;D
- TrInItY
- Juventino
Wy macie problem z dziewczynami,a u mnie we Wrocławiu wszyscy są zapatrzeni w Śląsk, tyle ze koszykarski...
i nie da sie z nimi pogadac o pilce a jak ktos juz sie trafi to mowi mi że sie nie znam bo nie kibicuje Chelsa.

i nie da sie z nimi pogadac o pilce a jak ktos juz sie trafi to mowi mi że sie nie znam bo nie kibicuje Chelsa.
- Luiza
- Juventino
TrInItY pisze:Wy macie problem z dziewczynami,a u mnie we Wrocławiu wszyscy są zapatrzeni w Śląsk, tyle ze koszykarski...
Oj Ty bieduuuulko :roll: :roll: :roll:
Chodz do Bydgoszczy....mamy drużnę piłkarska żeńską 8) , pogadamy sE

p.s. Przecież Wy też macie football kobiecy we Wrocku i to w jakim wydaniu......ale wiem Tamte sa wrrrredne
p.s. kolego Adi666666 : ja też jadę

Życie to surfing wiec nie boj sie fal.......wstawaj!
- Adi666666
- Juventino
Buehehe coraz więcej chętnych mam nadzieje że to nie tylko takie gadanie tylko coś z tego będzieLuiza pisze: p.s. kolego Adi666666 : ja też jadę![]()

P.S Poszukuje Aniołka 8)
- Dagmara
- Juventino
venomik pisze:Jeśli ktoś pyta co to spalony, jak sięnazywa zawodnik ulubionego klubu czy podobne szczegóły - ciężko stwierdzić by interesował się piłką...
Nic dodać nic ująć. Jak można nazywać się kibicem piłki nie mając o niej zielonego pojęcia albo kibicem jakiegoś klubu znając jednego piłkarza - ideał męskiej urodyblacha pisze:obrażasz tym damską część kibicek :evil:claudia464 pisze: pozatym chyba wiekszosc dziewczyn kibicuje jakiemus zespolowi bo jakis tam pilkarz im sie podoba
te dziewczyny które kibicują jakiejś druzynie tylko ze wzgledu na to ze podoba im sie jakis piłkarz to nie są prawdziwe fanki piłki.

A może nie zależało jej tak bardzo na Tobie skoro nie chciała żebyś robił to co kochasz? Trzeba było ją postawić w podobnej sytuacji to może by zrozumiała.Capitan pisze:Rzeczywiście to może byc kłopot. Mi dziewczyna juz nieraz robiła awanturę o to, że w niedzielę gram mecze w lidze a nie chodzę z nia na spacery. Oj czego ja sie nasłuchałem. Ale postawiłem na swoim. I tak wciąz gram w moja kochana piłke.
Tylko że ja tego nie rozumiem. To jest moja pasja. Cos co uwielbiam robić i co kocham. Ale dla dziewczyn nie sa wystarczajace powody, aby to tolerowac i akceptowac. Czyzby baly sie konkurencji??
Widzę siebieMerRy_Juve_Fanka pisze: Mimo, że trwa to juz 2,5 (wiem, że mało) roku...

A mi to się bardzo podoba :-D Fakt, że chłopacy nie mogą sobie na tyle pozwolić z dziewczynami, co ze sobą, ale ja czułam się pewniej wiedząc, że nie będę za bardzo brutalnie potraktowana. Zawsze grałam ze starszymi od siebieDuff pisze:Co do gry dziewczyn w piłeczkę. Owszem mogą grać ale niechciałbym grać przeciw... Bałbym się że ją uszkodze

Rzadko gram, częściej podziwiam futbol w TV albo umiejętności młodego Jagiellończyka kiedy przyjeżdża na wieś

BTW: fajny temat! Pozdrowienia dla prawdziwych fanów(w szczególności dla Fallena
FORZA JUVENTUS !!

EDIT:
Też się ucieszyłamblacha pisze:hej Asiamiło widzieć wreszcie jakąś dziewczynę z pn-wch Polski

Ostatnio zmieniony 27 grudnia 2005, 23:06 przez Dagmara, łącznie zmieniany 1 raz.
- MerRy_Juve_Fanka
- Juventino
Dokładnie 14.05 sie to u mnie zaczelo ;D hahha ;D po meczu z realem kiedy to wygralismy 3:1 ;D:D:D:D:D:D hahah ale super ;DAsia :) pisze:Widzę siebieMerRy_Juve_Fanka pisze: Mimo, że trwa to juz 2,5 (wiem, że mało) roku...Może u Ciebie się zaczęło 14.05.2003r??
hah, jak bliźniaczki czy co....??

- Gaga
- Juventino
Jak tu się temat rozwinął :lol: ja juz jakiś czas tutaj jestem i tak obserwuje ze faktycznie wiekszasc facetow...czas to zmienic! A co do tematu glownego to znam bardzo wielu chlopaków, którzy nie mają nic przeciwko dziewczynom-kibickom
ale też takich którym to bardzo przeszkadza.Ale to tak jak w każdej dziedzinie, zdania są podzielone
Moim zdaniem najważniejsze jest to żeby kibicować Juve, obojętne czy to chłopak czy dziewczyna 
a więc do pracy rodacy, Forza Juve!!!! :-D

a więc do pracy rodacy, Forza Juve!!!! :-D
"Nikt nie może tracić z oczu tego, czego pragnie, nawet kiedy przychodzą chwile, gdy zdaje się, że świat i inni są silniejsi.
Sekret tkwi w tym, by się nie poddać. "
www.avvivando_kwartet.republika.pl
Sekret tkwi w tym, by się nie poddać. "
www.avvivando_kwartet.republika.pl
- blacha
- Juventino
z pn-zachodniego;) mieszkam niedaleko AuchanaAsia :) pisze:Też się ucieszyłamDość długo na to czekałam
Trochę nas mało w tym regionie, ale grono się powiększa
A moge spytać z jakiego regionu Białegostoku pochodzisz?

a moge wiedziec czemu pytasz?
masz tutaj moze jakąś rodzinke czy co? bo moznaby sie spotkac bo ja tu z bialego malo kibiców Juve znam
JUVE FORZA!!!
SAREMO VINCITORI PER SEMPRE!!!

SAREMO VINCITORI PER SEMPRE!!!

- białas
- Juventino
a ja dodam, że jestem z Wygody, czyli raczej północ Białegostoku. z tego co wiem, to howik jest z osiedla Mickiewicza. w sumie można by się zebrać na jakiś mecz Juve, no nie, dziewczynyblacha pisze:z pn-zachodniego;) mieszkam niedaleko AuchanaAsia :) pisze:Też się ucieszyłamDość długo na to czekałam
Trochę nas mało w tym regionie, ale grono się powiększa
A moge spytać z jakiego regionu Białegostoku pochodzisz?
![]()
a moge wiedziec czemu pytasz?
masz tutaj moze jakąś rodzinke czy co? bo moznaby sie spotkac bo ja tu z bialego malo kibiców Juve znam