DZIEWCZYNY I FOOTBALL

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Czy chciałbyś żeby Twoja dziewczyna interesowała się piłką nożną?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
blacha

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2005, 23:35

siemka :D jestem tu nowa i nie wiem czy to odpowiedni temat na forum, wiec jak cos to go usuncie, no ale do rzeczy:
tak sie od dawna zastanawiam co Wy faceci myslicie o laskach, które kochają piłke nozną :ball: ? czy Wam to przeszkadza, czy raczej imponuje?! :doh:
ja sama jestem fanką JUVE juz prawie 7 lat, ale dopiero niedawno zapisałam sie tutaj i szczerze mówiąc czuje sie troche tak jakbym wkroczyła do świata zarezerwowanego wyłącznie dla mężczyzn :?
napiszcie co o tym sądzicie?! :wink:

edit 24.12.2005 23:57:24 :
kurcze umieściłam ten post nie na tym forum co trzeba! ale ze mnie sierota! czy da sie go jakos przeniesc?

Takie sprawy prosze kierowac do moderatorow - namiary na takowych podane sa w zakladce "pracownicy".
Witam na forum i zapraszam do lektury regulaminu.
/Siewier

JUVE FORZA!!!
SAREMO VINCITORI PER SEMPRE!!!
Obrazek
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2005, 00:30

Nie miałbyc nic przeciwko.
Mogłoby dochodzić do scysji, gdyby kibicowała "nieodpowiednim" drużynom (Real) ale jestem romantykiem, miłość wszystko przetrwa :)
(z całym szanunkiem dla kibiców Galacticos! Ja tylko nie lubię ich polityki transferowej i to chyba jedyny powód mojego nastawienia anty).
Ciekawie byłoby kibicować wspólnie Juve, wychodzić do pubu na mecz czy wydzierać sobie szalik ulubionej drużyny... w końcu wspólne pasje, zainteresowania mocno cementują każde relacje!
Miałem kiedyś koleżankę, która nie tylko interesowała się piłką nożną, ale i grała lepiej od większości chłopaków jakich wtedy znałem. Zaskakująco dobra zabawa jest gdy się gra z dziewczyną.
Czas skończyć ze stereotypem kibica-faceta - co widać na spotkaniach JuvePoland w Poznaniu, choć niestety jeszcze nie utaj na forum, gdzie wciąż dominują faceci...

-------------------------------------------
Staraj się edytowac posty, nie wolno pisać jednego pod drugim! Jesteś nowy, więc kartki nie powinieneś dostać, ale pamiętaj na przyszłość!
Pozdrawiam i witam wśród forumowej braci :)

Dirty mind
blacha

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2005, 00:43

dzieki bardzo! pocieszyles mnie tym troche bo tak mi troche glupio ze przez nieuwage zamiast umiescic post na "inne tematy" umiescilam go na "inne sporty' :oops:
a tak swoja droga to rzeczywiscie fajnie jest kibicowac ze swoim chłopakiem/dziewczyną tej samej drużynie :prochno:
JUVE FORZA!!! :wink:

JUVE FORZA!!!
SAREMO VINCITORI PER SEMPRE!!!
Obrazek
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2005, 00:49

venomik pisze:(.../)jesteś nowy(.../)
"

szacuneczek venomik dla pani z Bialegostoku

co do tematu mysle ze jesli chodzi o kibicowanie i wogule zwiazane z tym rzeczy to panie sa dla mnie wzorem potrafia sie zachowac , mocno dopingowac i wogule są swietnie. zaś jesli chodzi o grani to pozwalam grać , ale prosze nie probować grać z panami bo poprostu płeć piękna moze zostać troche obrzydzona poprostu nie łatwo sie gra z paniami bo poprostu nie mozna skrzywdzic :)

pozdro dla zalożycielki tematu :)

kamyk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2005, 00:49

ja nie mialbym nic przeciwko jesli nie chodzi o to ze dziewczyna lubi pilke a nie :dance: ze jakis pilkarz jest przystojny
np:
widze ze ty naprawde znasz sie na pilce bo wiesz jakiej druzynie kibicowac

pozdro

ps. witamy na stronce i forum :happy:
ps. 2 zapraszamy wiecej dziewczyn :happy:
Ostatnio zmieniony 26 grudnia 2005, 14:08 przez kamyk, łącznie zmieniany 2 razy.

deep

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2005, 01:12

kamyk pisze:ja nie mialbym nic przeciwko jesli nie chodzi o to ze dziewczyna lubi pilke a nie :dance: ze jakis pilkarz jest przystojny
np:
widze ze ty naprawde znasz sie na pilce bo wiesz jakiej druzynie kibicowac
bo w naszej drużynie same przystojniaki :D keke

a tak do tematu, niestety bardzo rzadko się zdarza taka wspólna pasja, wokół jednego sportu czy też jednej nawet drużyny (a jest to niewątpliwie miła sprawa, gdy siedzę czasami z moją dziewczyną i oglądamy snookerka). dziewczyny mają już chyba tak zakodowane od młodzieńczych lat, że piłka itp. są dla facetów, co w rzeczywistości niekoniecznie jest prawdą. i na szczęście są wyjątki!

witam w blachę serdecznie :D od teraz jesteś wśród swoich :D

milanistka

Milanistka
Milanistka

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2005, 01:46

Eeee tam jak piłka tylko dla facetów jak mamy równouprawnienie :D Są damskie drużyny (grałam rok :wink: ) i w ogóle. Poza tym dziewczyny są wspanialymi kibicami bo są bardzo oddane drużynie, ponieważ strasznie dużo emocji w to wkładają. Jeżeli już zaczną kibicowac komus to można być pewnym na 100%, że pozostaną wierne.

Ciekawa jestem jak w tym temacie wypowie się szanowny moderator juveluck :D:D:D

Milaniści - jesteśmy elitą, nie tłumem !
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2005, 02:35

Oj... ale gafa. Przepraszam za pomyłkę płci :)
Może to przez ten mało kobiecy nick :)
Tym bardziej miło jest Ciebie powitać i zgodzić się z wyżej wymienionym zdaniem, że kobiety jednak mogą się znać na piłce (wybacz Milanistko ;) )
A Juveluck to ma minusa u żeńskiej części kibicek Juve (części z nich) za ostatnią ucieczkę w środku nocy :)
Jeżeli już zaczną kibicowac komus to można być pewnym na 100%, że pozostaną wierne.
Może malutki cytat:

Prędzej kto wiatr w wór zamknie, prędzej i promieni
Słonecznych drobne kąski wżenie do kieszeni,
Prędzej morze burzliwe groźbą uspokoi,
Prędzej zamknie w garść świat ten, tak wielki, jak stoi,
Prędzej pięścią bez swojej obrazy ogniowi
Dobije, prędzej w sieci obłoki połowi,
Prędzej płacząc nad Etną łzami ją zaleje,
Prędzej niemy zaśpiewa, i ten, co szaleje,
Co mądrego przemówi: prędzej stała będzie
Fortuna, i śmierć z śmiechem w jednym domu siędzie,
Prędzej prawdę poeta powie i sen płonny,
Prędzej i aniołowi płacz nie będzie plonny,
Prędzej słońce na nocleg skryje się w jaskini,
W więzieniu będzie pokój, ludzie na pustyni,
Prędzej nam zginie rozum i ustaną słowa,
Niźli będzie stateczną która białogłowa.

Dirty mind
milanistka

Milanistka
Milanistka

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2005, 03:08

Eeee tam - to barokowe pojęcie, a mamy teraz XXI wiem :D Poza tym Morsztyn był szowinistą, i miał kompleks na temat wiernosci bo kiedyś go posądzono o podwójną lojalność (pewnie jakas kobieta, i się zemścił w wierszu) :wink: A gdzie się podziewa mój ukochany moderator imperator nie-szowinista :płaczę: :wink:

Milaniści - jesteśmy elitą, nie tłumem !
Domin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2005, 07:22

milanistko, usmiechnij sie :) co prawda tabela mowi sama za siebie i nic sie raczej do konca nie zmieni,,,przykro mi, ale szacunek za kibicowanie

Domin
claudia464

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2005, 07:27

a to bzdury!!! moja dziewczyna jeszcze jak zaczelismy byc ze soba kibicowala realowi ale tak ja nakrecilem na juve ze teraz real tylko lubi:P ale nie wiem czy tak fajnie jest isc z dziewczynom do baru na mecz bo wiekszosc czasu sie pyta jak sie ten a ten nazywa a skad n jest a dlaczego brazylijczyk moze grac w juve a dlaczego sedzia zrobil tak a nie innaczej a co to jest spalony?? i odpowiedzi wiecej niz ogladania meczu bylo. no ale mimo tego jest nawet spoko bo ja i tak wole sam chodzic na mecze bo nie znam nikogo kto moglby ze mna o pilce pogadac bo jak ja zaczynam nawijac to jest tak: w roku 61 x pilkarz zdobyl x goli w meczy z x przeciwniekiem to byl super mecz i x zawodnik zostal okrzykniety nowa gwiazda pilki a nikt nie wie o co chodzi:P pozatym chyba wiekszosc dziewczyn kibicuje jakiemus zespolowi bo jakis tam pilkarz im sie podoba

edit 25.12.2005 07:40:19 :
a co ty masz nie tak z tym szowinizmem wlasnie czesciej kobiety to szowinistki bo facetow takich chyba wogole nie znam a przynajmniej nikt mi do glowy nie przychodzi a propos jeszcze tej wiernosci to niech tu na forum zglosi sie facet ktory nie byl lub nie jest wierny juve(oczywiscie tylko kibice juve niehc odpowiadaja) nie wiem czy ktos taki sie znajdzie a juve nawet jak by przestalo istniec to bym go nie zdradzil

Proponuję zapoznać się z opcją "edytuj".
/Siewier

Bierii

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2005, 09:41

milanistka pisze:Eeee tam jak piłka tylko dla facetów jak mamy równouprawnienie :D

1. Hm........ Czy hestes w 100% pewna ze chcesz rownouprawnienia? Mialem o tym kiedys rozmowe na polskim ! Moja pani profesor (dla ciebie moze byc od dzisiaj glupia) ale byla bardzo madra kobieta mowila nam ze nie chce rownouprawnienia ! Ze nie wie kto to wymyslil ...
*No chyba ze ty nie lubisz jak facet wpuszcza Cie przez drzwi pierwsza !
*Kupilas swojemu facetowi rozyczke ? heheh
*jesli wracasz ze szkoly z ciezkim plecakiem i ze swoim facetem ! On nie ma niesc tej torby ?
*nie chcesz zeby jakis chlopak puscil Cie na swoje miejsce w tramwaju pociaguautobusie? ..........

.....moge jeszcze wymieniac ! Zastanow sie !
milanistka pisze:Poza tym dziewczyny są wspanialymi kibicami bo są bardzo oddane drużynie,...... pewnym na 100%, że pozostaną wierne.

Kobiety nie sa oddane ani wierne ! Napewno nie jednemu facetowi ale moze calej drozynie pilkarskiej tak :DDDDDDD heheheheh doswiadczylem tego na wlasnej skorze tak jak i moi koledzy i napewno nie jedenz was :D

milanistka pisze:Ciekawa jestem jak w tym temacie wypowie się szanowny moderator juveluck :D:D:D
Kobiety ...... sa bardzo wredne ! Widocznie sprawia Ci przyjemnosc to co masz w opisie ;/ no ale trudno ! juveluck napisal to co myslal ! i koniec !

pozdrawiam "wierne kobiety" i "feministki" :D

FORZA JUVE ! a ha sorki za ort. ale mam na to papierek :P

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2005, 11:13

Hehe. Z jednej strony to fajnie, że sie interesuje futbolem, ale z drugiej strony najgorsze będzie to, że kibicuje klubowi, którego nienawidzisz (np. dla mnie Real, Milan, Roma, Bayern, MU)... Wtedy pojawia się problem, bo z reguły jestesmy tacy, że lubimy poobrażać najgorszych wrogów, a potem musimy przepraszać dziewczyny, bo one sie na nas obraziły i jeszcze słuchac obelgi na temat własnego (i nie odpłacić sie po raz kolejny :/ ). No, ale wszystko jedno... najważniejsze, że jak zaczniesz o tym gadać to ona nie będzie chciała zmienić tematu... :wink:

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2005, 11:29

claudia464 pisze:... ale nie wiem czy tak fajnie jest isc z dziewczynom do baru na mecz bo wiekszosc czasu sie pyta jak sie ten a ten nazywa a skad n jest a dlaczego brazylijczyk moze grac w juve a dlaczego sedzia zrobil tak a nie innaczej a co to jest spalony?? i odpowiedzi wiecej niz ogladania meczu bylo.
ale spójrz na to z innej strony. takie uświadomienie ukochanej osobie, co znaczy spalony, czy też za co sędzie pokazuje żółtą kartkę, może sprawić nam wiele radości i zakodowąć w nas jeszcze większą miłość i do dziewczyny, i do klubu.

claudia464 pisze:pozatym chyba wiekszosc dziewczyn kibicuje jakiemus zespolowi bo jakis tam pilkarz im sie podoba
po części masz rację. już nie raz spotkałem się z takimi przypadkami, że dziewczyna kibicowała jakiemuś kubowi, a znała tylko jednego zawodnika :wink: ale zdarzają się też takie, które są naprawdę wierne klubowi. nie bywam na każdym meczu Jagi, ale daje się zauważyć, że dziewczyny przychodzą na mecze, i to nie od święta. więc jednak coś w tym jest...

PS. @blacha, witamy kolejną osobą kibicującą Juve, która pochodzi z Białegostoku :bravo:

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 grudnia 2005, 11:30

No oczywiscie ze byłbym zachwycony gdyby moja dziewczyna interesowała sie piłką ! :D moja sie interesuje, bo sam ją zaraźilem, w szczególnosci do Juve, ale czasami może do doprowadzic do nie potrzebnych kłótni, w których trzeba ustąpic dziewczynie :prochno: A kibic dziewczyna to coś pięknego, nie raz na meczach są pokazywane takie fanki, interesują sie meczem, piłkarzami, zupełnie jak faceci :) Jednakże jak dziewczyna ma sie interesować piłka ze względu ze piłkarz jest przystojny to sory ale dla mnie to jest przesada ;] piłka nożna nie jest grą pojedyńcza, piłka nożna to sport drużynowy, i całej drużynie sie kibicuje ;] Oczywiscie mozna miec swoich idoli.

Pozdrawiam

ODPOWIEDZ