DZIEWCZYNY I FOOTBALL

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Czy chciałbyś żeby Twoja dziewczyna interesowała się piłką nożną?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Bierii

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2005, 01:26

Bierii pisze: doswiadczylem tego na wlasnej skorze tak jak i moi koledzy
To skorzystaj z telefonu zaufania albo psychologa, bo nie najlepiej sobie radzisz z tym czego przykładem jest wypowiedz o wierności kobiet
:? To, że sie raz przejechałeś nie znaczy, iż tak będzie zawsze. No ale cóż najlepiej z siebie zrobić ofiare i stwierdzić, że wszystko dokoła jest złe :|

A swoją drogą ciekawe skąd wziąłeś tą panienke. Pewnie typowa dziewczyna z dyskoteki :smile: a nie daj Bóg z autostrady :smile: Jeśli tak to nie ma się co dziwić :wink: Jeśli nie tak to poprostu źle trafiłeś... A może nie potrafiłeś zaspokoić jej potrzeb :lol: :?: [/quote]

Oj czlowieczku czlowieczku z tego co widze masz dopiero 17 latek i chyba malo wiesz o zyciu ja zreszta jeszcze tez :/
ta panienke poznalem pod koszem i bylem z nia 5 lat wiec nie wiesz nie gadaj ;/ bo pierdzielisz glupoty ;/ ;/ ;/ co do potrzeb no nie wiem moze masz racje ......... a moze sie mylisz .... w sumie ja z nia zerwalem ale nie zdradzila mnie w sposob fizyczny z innym tylko spotykala sie z nim za moimi plecami ;/ Ciekawe czy ty jestes taki wypas :D
Bierii pisze: ...i napewno nie jedenz was :D
wojti-s pisze: Nie wszyscy biorą się za łatwe panienki :wink:
Nawet nie poznasz ktora jest latwa ktora nie

Bierii pisze: Kobiety ...... sa bardzo wredne !
wojti-s pisze:Ależ Ty masz bagaż doświadczeń :rotfl:

Bierii pisze: Widocznie sprawia Ci przyjemnosc to co masz w opisie ;/
wojti-s pisze:aaaahhh i ta wrodzona wszechwiedza :rotfl:

no tutaj twoj maly rozumek nie podzialal ;/ zartowalem tylk osobie i chodzilo mi o opis milanistki :P tylko to ....... no ale mnie nie zrozumiales co do kibicowania ,,,,,,,,,

Niektore dziewczyny sie nadaja niektore nie to tak jak z facetami mam kolege ktory kibicuje juve tylko jak wygrywaja ......

Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2005, 10:50

MerRy_Juve_Fanka pisze:
Adi666666 pisze:P.S Marzenie to poznać jakas Juventinhie
Myślę, że tu jest ich dość sporo, więc Twoje marzenie się może szybko spełnić ;]

Ja niestety jestem z malutkiego miasta (39 tys ludzi) w połudnowo-wschodniej części Polski na Podkarpaciu .. z Jasełka :(. Więkoszość Juventiniek na tym forum jest z większych miast odległych od mojego. O ile dobrze pamietam to dziwczyna o niku "Aniołek" jest z Krosna ale nie wiem czy z tego Krosna blisko Jasła ok. 30 km czy z innego bo wiem że miejscowości Krosno jest pare w Polsce. :D

Pozdro dla wszystkich Juventinek :-D P.S Jak bedziecie kiedyś blisko Jasełka to macie umnie browarka :dance:

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
blacha

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2005, 14:11

Adi666666 pisze: Jak bedziecie kiedyś blisko Jasełka to macie umnie browarka :dance:
No Adi666666, 3mam Cie za słowo :D

JUVE FORZA!!!
SAREMO VINCITORI PER SEMPRE!!!
Obrazek
MerRy_Juve_Fanka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2005, 15:00

blacha pisze:
Adi666666 pisze: Jak bedziecie kiedyś blisko Jasełka to macie umnie browarka :dance:
Hah to kiedy się wybieramy na browca ;D:D:D:D???

"Empty Your mind...Be formless, shapeless...Like water!
If You put water into a cup, it becomes a cup, then You put water into a teapot it becomes a teapot!
"Be water, my friend" :-)
Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2005, 15:13

MerRy_Juve_Fanka pisze:
blacha pisze:
Hah to kiedy się wybieramy na browca ;D:D:D:D???
Zapraszam ... tylko zarówno z Gliwic jak i Białegostoku jest kawaleczek :cry: ale ... jak co to ja jestem zwarty i gotowy na powitanie Juventiniek 8)

MerRy_Juve_Fanka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2005, 17:28

Phi... ;D Technika niedługo zajdzie tak daleko, że bedziemy się teleportować ;] a poza tym może też być wirtualny browiec ... heh ;D

If You put water into a cup, it becomes a cup, then You put water into a teapot it becomes a teapot!
TrInItY

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2005, 18:10

Wy macie problem z dziewczynami,a u mnie we Wrocławiu wszyscy są zapatrzeni w Śląsk, tyle ze koszykarski...:(

i nie da sie z nimi pogadac o pilce a jak ktos juz sie trafi to mowi mi że sie nie znam bo nie kibicuje Chelsa. :cry:

Luiza

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2005, 18:32

TrInItY pisze:Wy macie problem z dziewczynami,a u mnie we Wrocławiu wszyscy są zapatrzeni w Śląsk, tyle ze koszykarski...:(

i nie da sie z nimi pogadac o pilce a jak ktos juz sie trafi to mowi mi że sie nie znam bo nie kibicuje Chelsa. :cry:

Oj Ty bieduuuulko :roll: :roll: :roll:

Chodz do Bydgoszczy....mamy drużnę piłkarska żeńską 8) , pogadamy sE :D :D

p.s. Przecież Wy też macie football kobiecy we Wrocku i to w jakim wydaniu......ale wiem Tamte sa wrrrredne :smile: :smile: :smile:

p.s. kolego Adi666666 : ja też jadę :happy: :smile:

Życie to surfing wiec nie boj sie fal.......wstawaj!
Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2005, 18:46

Luiza pisze: p.s. kolego Adi666666 : ja też jadę :happy: :smile:
Buehehe coraz więcej chętnych mam nadzieje że to nie tylko takie gadanie tylko coś z tego będzie :dance:

P.S Poszukuje Aniołka 8)

Dagmara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2005, 22:17

venomik pisze:Jeśli ktoś pyta co to spalony, jak sięnazywa zawodnik ulubionego klubu czy podobne szczegóły - ciężko stwierdzić by interesował się piłką...
blacha pisze:
claudia464 pisze: pozatym chyba wiekszosc dziewczyn kibicuje jakiemus zespolowi bo jakis tam pilkarz im sie podoba
obrażasz tym damską część kibicek :evil:
te dziewczyny które kibicują jakiejś druzynie tylko ze wzgledu na to ze podoba im sie jakis piłkarz to nie są prawdziwe fanki piłki.
Nic dodać nic ująć. Jak można nazywać się kibicem piłki nie mając o niej zielonego pojęcia albo kibicem jakiegoś klubu znając jednego piłkarza - ideał męskiej urody :smile: Denerwuje mnie takie podejście niektórych, bo sama byłam posądzana w byłej klasie o to, że dla mnie Juventus to tylko jeden przystojny piłkarz :evil: Nie wiem o kim myśleli! Co za bzdury!! :angry:
Capitan pisze:Rzeczywiście to może byc kłopot. Mi dziewczyna juz nieraz robiła awanturę o to, że w niedzielę gram mecze w lidze a nie chodzę z nia na spacery. Oj czego ja sie nasłuchałem. Ale postawiłem na swoim. I tak wciąz gram w moja kochana piłke.
Tylko że ja tego nie rozumiem. To jest moja pasja. Cos co uwielbiam robić i co kocham. Ale dla dziewczyn nie sa wystarczajace powody, aby to tolerowac i akceptowac. Czyzby baly sie konkurencji??
A może nie zależało jej tak bardzo na Tobie skoro nie chciała żebyś robił to co kochasz? Trzeba było ją postawić w podobnej sytuacji to może by zrozumiała. :smile:
MerRy_Juve_Fanka pisze: Mimo, że trwa to juz 2,5 (wiem, że mało) roku...
Widzę siebie :prochno: Może u Ciebie się zaczęło 14.05.2003r?? :D
Duff pisze:Co do gry dziewczyn w piłeczkę. Owszem mogą grać ale niechciałbym grać przeciw... Bałbym się że ją uszkodze :P
A mi to się bardzo podoba :-D Fakt, że chłopacy nie mogą sobie na tyle pozwolić z dziewczynami, co ze sobą, ale ja czułam się pewniej wiedząc, że nie będę za bardzo brutalnie potraktowana. Zawsze grałam ze starszymi od siebie :wink: Jedyną osobą bez skrupułów był mój brat. Poza tym to będąc w podstawówce grałam w drużynie szkolnej. Prawdziwa amatorska, bo nie miałyśmy żadnych treningów czy coś tam. Tak po prostu grałyśmy z zamiłowania. Całkiem dobrze nam szło bo byłyśmy w czołówce w województwie :D. Piękne czasy....jeszcze jak patrzę na zdjęcia gdzie jestem w koszulce z numerem 10 8) W gimnazjum już się nie chciało robić nauczycielce drużyny :evil:
Rzadko gram, częściej podziwiam futbol w TV albo umiejętności młodego Jagiellończyka kiedy przyjeżdża na wieś :D

BTW: fajny temat! Pozdrowienia dla prawdziwych fanów(w szczególności dla Fallena :wink:) i fanek piłki kopanej !!
FORZA JUVENTUS !! :happy:

EDIT:
blacha pisze:hej Asia :) miło widzieć wreszcie jakąś dziewczynę z pn-wch Polski :prochno:
Też się ucieszyłam :) Dość długo na to czekałam :D Trochę nas mało w tym regionie, ale grono się powiększa :happy: A moge spytać z jakiego regionu Białegostoku pochodzisz? :P
Ostatnio zmieniony 27 grudnia 2005, 23:06 przez Dagmara, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Obrazek
blacha

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2005, 22:44

hej Asia :) miło widzieć wreszcie jakąś dziewczynę z pn-wch Polski :prochno:

JUVE FORZA!!!
Obrazek
MerRy_Juve_Fanka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2005, 19:50

Asia :) pisze:
MerRy_Juve_Fanka pisze: Mimo, że trwa to juz 2,5 (wiem, że mało) roku...
Widzę siebie :prochno: Może u Ciebie się zaczęło 14.05.2003r?? :D
Dokładnie 14.05 sie to u mnie zaczelo ;D hahha ;D po meczu z realem kiedy to wygralismy 3:1 ;D:D:D:D:D:D hahah ale super ;D
hah, jak bliźniaczki czy co....?? :D

Gaga

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2005, 20:14

Jak tu się temat rozwinął :lol: ja juz jakiś czas tutaj jestem i tak obserwuje ze faktycznie wiekszasc facetow...czas to zmienic! A co do tematu glownego to znam bardzo wielu chlopaków, którzy nie mają nic przeciwko dziewczynom-kibickom :wink: ale też takich którym to bardzo przeszkadza.Ale to tak jak w każdej dziedzinie, zdania są podzielone :wink: Moim zdaniem najważniejsze jest to żeby kibicować Juve, obojętne czy to chłopak czy dziewczyna :D
a więc do pracy rodacy, Forza Juve!!!! :-D

"Nikt nie może tracić z oczu tego, czego pragnie, nawet kiedy przychodzą chwile, gdy zdaje się, że świat i inni są silniejsi.
Sekret tkwi w tym, by się nie poddać. "

www.avvivando_kwartet.republika.pl
blacha

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2005, 22:35

Asia :) pisze:Też się ucieszyłam :) Dość długo na to czekałam :D Trochę nas mało w tym regionie, ale grono się powiększa :happy: A moge spytać z jakiego regionu Białegostoku pochodzisz? :P
z pn-zachodniego;) mieszkam niedaleko Auchana :D
a moge wiedziec czemu pytasz?
masz tutaj moze jakąś rodzinke czy co? bo moznaby sie spotkac bo ja tu z bialego malo kibiców Juve znam :cry:

JUVE FORZA!!!
Obrazek
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2005, 22:50

blacha pisze:
Asia :) pisze:Też się ucieszyłam :) Dość długo na to czekałam :D Trochę nas mało w tym regionie, ale grono się powiększa :happy: A moge spytać z jakiego regionu Białegostoku pochodzisz? :P
z pn-zachodniego;) mieszkam niedaleko Auchana :D
a moge wiedziec czemu pytasz?
masz tutaj moze jakąś rodzinke czy co? bo moznaby sie spotkac bo ja tu z bialego malo kibiców Juve znam :cry:
a ja dodam, że jestem z Wygody, czyli raczej północ Białegostoku. z tego co wiem, to howik jest z osiedla Mickiewicza. w sumie można by się zebrać na jakiś mecz Juve, no nie, dziewczyny :wink:

ODPOWIEDZ