# 10 Paul Pogba
- Janko muzykant
- Juventino
Tak - zdecydowanie częstsze są pojedynki 2 na 2 :lol:jpjp5 pisze:No własnie nie czesto sie zdarzaja takie pojedynki 1 vs 1, dlatego ocena ze jest slaby w defensywie jest na wyrost.
- deszczowy
- Juventino
Pomyliłeś mecz ze swingers party.Janko muzykant pisze:Tak - zdecydowanie częstsze są pojedynki 2 na 2 :lol:jpjp5 pisze:No własnie nie czesto sie zdarzaja takie pojedynki 1 vs 1, dlatego ocena ze jest slaby w defensywie jest na wyrost.
- Il Fenomeno
- Juventino
jpjp5 pisze: Verratti [...] słabe warunki fizyczne
W jego przypadku wypominanie warunków fizycznych jest tak absurdalne jak w przypadku np. Cannavaro (za niski na stopera). Co z tego, że Verratti jest mały, jak trzyma się na nogach lepiej, niż nie jeden 2-metrowy murzyn. Potrafi wręcz przemienić je w atut - jest niesamowicie zwinny.
Czyli mało meczów Verrattiego oglądasz. Popatrz trochę na PSG, a zapewniam Cię, że takie akcje: w jego wykonaniu zdarzają się bardzo często ( ). Wręcz jego numer popisowy - wyjście spod pressingu z minięciem kilku rywali ( , ).jpjp5 pisze:w zasadzie nie widziałem żeby przedryblował 2-3 zawodników

- jpjp5
- Juventino
Bardziej chodziło mi że główek nie wygra, no ale dobra, co nie oznacza że Pogba nie jest w pierwszej trójce pomocników środkowych na świecie, co próbowałem udowodnić.Il Fenomeno pisze:jpjp5 pisze: Verratti [...] słabe warunki fizyczne
W jego przypadku wypominanie warunków fizycznych jest tak absurdalne jak w przypadku np. Cannavaro (za niski na stopera). Co z tego, że Verratti jest mały, jak trzyma się na nogach lepiej, niż nie jeden 2-metrowy murzyn. Potrafi wręcz przemienić je w atut - jest niesamowicie zwinny.
Czyli mało meczów Verrattiego oglądasz. Popatrz trochę na PSG, a zapewniam Cię, że takie akcje: w jego wykonaniu zdarzają się bardzo często ( ). Wręcz jego numer popisowy - wyjście spod pressingu z minięciem kilku rywali ( , ).jpjp5 pisze:w zasadzie nie widziałem żeby przedryblował 2-3 zawodników
- Il Fenomeno
- Juventino
Nie wiem jak gra reszta wspomnianych zawodników, ale patrząc na przykład Verrattiego sądzę, że srednio Ci to wyszło, skoro np. próbowałeś mu wytknąć coś (drybling - mijanie kilku przeciwników), co jest jego atutem i firmową akcją.jpjp5 pisze:Bardziej chodziło mi że główek nie wygra, no ale dobra, co nie oznacza że Pogba nie jest w pierwszej trójce pomocników środkowych na świecie, co próbowałem udowodnić.
EoT z mej strony.

- Janko muzykant
- Juventino
Pojedynek jak sama nazwa wskazuje 1v1. :lol:deszczowy pisze:Pomyliłeś mecz ze swingers party.Janko muzykant pisze:Tak - zdecydowanie częstsze są pojedynki 2 na 2 :lol:jpjp5 pisze:No własnie nie czesto sie zdarzaja takie pojedynki 1 vs 1, dlatego ocena ze jest slaby w defensywie jest na wyrost.
- Robaku
- Juventino
o kurna z Feyenoordem,myslicie, ze ten ziomeczek ktory anonsował wygraną w LE lub w PL się tutaj jeszcze zjawi.
Pogba mam nadzieje, ze masz mile czwartki, chociaz za taki hajs... to sam bym sobie skrocil weekend.
Pogba mam nadzieje, ze masz mile czwartki, chociaz za taki hajs... to sam bym sobie skrocil weekend.
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Jako inteligentni kibice Juve powinniście mieć szacunek dla naszych byłych graczy za to co zrobili dla Juve, a nie opluwać ich jadem przy pierwszej lepszej okazji.
Dajcie im pograć chociaż sezon i wtedy oceniajcie obiektywnie jak wpasowali się w nowe środowiska, to się tyczy Pogby, Moraty i innych.
Dajcie im pograć chociaż sezon i wtedy oceniajcie obiektywnie jak wpasowali się w nowe środowiska, to się tyczy Pogby, Moraty i innych.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
To, że był naszym graczem to jedno ale nie wszystko. Liczy się też to jak odchodzi, klasa i cała reszta a w przypadku Pogby nie było ani klasy ani niczego innego. Ja nie opluwam go ale szacunku dla niego nie mam.

- Shadow Marshall
- Juventino
Pogba pewnie odpali, ale kurde...w tym meczu z Watford to obrona United ...
żenada totalna. Ja nie wiem jak oni mogli tak okienko przeprowadzić. Wiem, że mieli ciśnienie na Pogbe i Cygana, ale ludzie...o obronie nie można zapominać.

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Ze swietnego trenera jakim byl Mourinho, zostal tylko nadety buc. Mam nadzieje ze Pogba bedzie zalowal odejscia.
- evilboy
- Juventino
Jak donoszą portale plotkarskie (Tuttosport
) Paul zjawił się w piątek w Vinovo i w ramach przeprosin za swoją "ucieczkę" do Manchesteru podarował wszystkim Rolexy.
Jakby nie patrzeć miły gest, szczególnie że prezent otrzymali nie tylko zawodnicy, ale także sztab techniczny, medyczny i administracja
Czekamy na zegarki przeprosinowe dla kibiców 
Buffon będzie miał kolejnego Rolexa do kolekcji
-----------------------------------------
EDIT:
@sebatiaen: Ostre słowa jak na 8-latka
Przypominam, że transfer nie byłby możliwy gdyby nie zgoda Juventusu. Skoro sprzedaliśmy go za 120 mln (minus prowizja dla Raioli), to znaczy, że na tyle klub wyceniał piłkarza i niedogodności związane ze znalezieniem następcy. Może i Pogbie trochę uderzyła do głowy sodówka, ale w obecnych czasach większości młodych gwiazdek uderza. Widać, że mimo tych gangsta popisówek to w głębi duszy dobry chłopak.

Jakby nie patrzeć miły gest, szczególnie że prezent otrzymali nie tylko zawodnicy, ale także sztab techniczny, medyczny i administracja

Buffon będzie miał kolejnego Rolexa do kolekcji
-----------------------------------------
EDIT:
@sebatiaen: Ostre słowa jak na 8-latka

Ostatnio zmieniony 24 września 2016, 10:21 przez evilboy, łącznie zmieniany 1 raz.
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero