Seria A w POLSACIE SPORT??

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 11:30

mnowomiejsky pisze:Sluchajcie, w zasadzie dobrze, ze ten temat poruszyliscie, bo jest pewna kwestia nad ktora sie glowie. Wiem, ze byl juz taki temat, ale chce zapytac wlasnie pod katem meczow Serie A. Rodzice przeprowadzili sie na wichure i chca sobie kupic kablowke, dotychczas radzilem im C+ (z zamiarem przyjezdzania do nich na mecze, oczywiscie 8) ), bo z tego, co wiem, w Polsacie Cyfrowym nie ma podstawowych programow- TVP1, TVP2 itp.. (to prawda??.. :roll: ), ale w tym momencie, z drugiej strony, to juz sam nie wiem, co im poradzic.. bo jesli na Polsacie Sport mieliby puszczac mecze Juve... :whistle:
Jesli bedziecie znali juz wyniki Waszej zorganizowanej akcji :P i czegokolwiek sie dowiecie, to piszcie koniecznie, bo jestem ciekawy niesamowicie.
Słuchaj kolego! Najlepiej sprawdź propozycje Chello czyli UPC gdyż już nie mówię o samym internecie ale o propozycji programowej- jest ona dosyć atrakcyjna. Otóż w pakiecie podstawowym masz wszystkie programy razem z Polsatem Sport(!!!)-a dodatkowo możesz u nich zamówić odbiór pakietu canal+ i w efekcie będziesz mógł odbierać dodatkowo (za darmo) dwa kanały HBO. Ja z tego skorzystałem i jestem bardzo zadowolony gdyż miałem już dosyć AsterCity. Chello daje cały czas jakieś to nowe promocje to obserwuj i może spróbuj tego.

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 11:45

Canal + nabrał wody w usta. Ja narazie maila nie otrzymałem , a na oficjalnym forum canal + ludzie domagają się wyjasnien i cisza ... . Ale z drugiej strony polsat oficjalnie też nic nie pisze ( nie mówie o tym co podali w tv , bardzo nieprecyzyjnie zresztą ) , a znając życie powinni to szybko i z wielką pompą ogłosić :? .

EDIT : wysłałem przed chwilą maila do działu sportowego canal + .

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 12:01

unimil pisze: Słuchaj kolego! Najlepiej sprawdź propozycje Chello czyli UPC gdyż już nie mówię o samym internecie ale o propozycji programowej- jest ona dosyć atrakcyjna. Otóż w pakiecie podstawowym masz wszystkie programy razem z Polsatem Sport(!!!)-a dodatkowo możesz u nich zamówić odbiór pakietu canal+ i w efekcie będziesz mógł odbierać dodatkowo (za darmo) dwa kanały HBO. Ja z tego skorzystałem i jestem bardzo zadowolony gdyż miałem już dosyć AsterCity. Chello daje cały czas jakieś to nowe promocje to obserwuj i może spróbuj tego.
No i prosze jak pieknie, akurat to mam w planie :smile:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 12:19

Może być pewien problem ... od nowego sezonu rusza program Polsat Sport 2 i jest wielce prawdopobone, że nasza Serie A zobaczymy na tym własnie programie. Ja mam PS w rozszerzonej kablówce, jednak czy PS2 równiez bede miał to juz nie wiem :angry:

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Tom_my

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 12:23

unimil pisze: Słuchaj kolego! Najlepiej sprawdź propozycje Chello czyli UPC gdyż już nie mówię o samym internecie ale o propozycji programowej- jest ona dosyć atrakcyjna. Otóż w pakiecie podstawowym masz wszystkie programy razem z Polsatem Sport(!!!)-a dodatkowo możesz u nich zamówić odbiór pakietu canal+ i w efekcie będziesz mógł odbierać dodatkowo (za darmo) dwa kanały HBO. Ja z tego skorzystałem i jestem bardzo zadowolony gdyż miałem już dosyć AsterCity. Chello daje cały czas jakieś to nowe promocje to obserwuj i może spróbuj tego.
a ile wynosi abonament?

Jezzo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 12:31

ta większość ma kablówki a wnich nie ujrzycie Polsatu Sport a tym bardziej nie ujrzycie Serie A (choć jak wykupią to pewnie lepsze mecze będą na "jedynce")

ja wciąż mam nadzieję, że SerieA zostanie w C+, tylko Polska to taka wiocha gdzie połowa praw jest na jednej platformie a druga połowa na drugiej, na zachodzie wszystkie prawa ma jedna platforma!

aLe MaDriD aLe !!!
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 12:33

Jezzo pisze:ta większość ma kablówki a wnich nie ujrzycie Polsatu Sport a tym bardziej nie ujrzycie Serie A (choć jak wykupią to pewnie lepsze mecze będą na "jedynce")
Ja mam Polsat Sport w kablówce :P

Przed chwilą wysłałem emaila do biura TV Vectra z zapytaniem, czy w razie powstania Polsatu Sport 2 będzie on dostepny w chociaz jednym pakiecie :>

Modlę się jednak o to, że Serie A bedzie pokazywana w Polsacie Sport, a nie w PS2 :|

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Kuba Napierski

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 13:04

Weron napewno będą je dzielić tak jak w Canale+Sport i Canale+Sport2. Słyszałem że na PS będzie Serie A a na PS2 Primera Division. Ale to raczej jest plota. Ja mam kablówę i mam Polsat Sport więc nie rozumiem czemu nie miałbym mieć Polsat Sport2 :roll:

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 13:16

Antoni Napierski pisze: Ja mam kablówę i mam Polsat Sport więc nie rozumiem czemu nie miałbym mieć Polsat Sport2 :roll:
Watpie ze PS2 wprowadzą do kablówek.
Ja np. mam Eurosport a nie mam Eurosport2 i mieć nie bede, tak samo jak w C+multiplex jest C+Sport ale juz C+Sport 2 NIE.

A co do Serie A w Polsacie to równiez mysle ze byloby to dzielone na program 1 i 2 (z przewagą na 1), ale godziny meczy raczej nie kolidują z liga niemiecką.
Fajnie by było gdyby to okazało sie prawdą

Kuba Napierski

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 13:57

BIGGI jest pewien sposób na rozkodowanie programów ale jest strasznie skomplikowany. Napewno da się tak namieszać żeby był PS2

PS .Ja mam i Eurosport 1 i 2 8)

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 13:58

mnowomiejsky pisze:
deco07 pisze:PS. Mnowomiejsky w Cyfrowym Polsacie można odbierać TVP1 i TVP2 pozdrwwiam
Bylem na stronie Polsatu, i w zadnej ofercie nie bylo TVP1 i tych innych, czyli co, sa one w standardzie i nie sa zawarte w oficjalnej ofercie? Jak to jest? Jesli mogliby mi odpowiedziec posiadacze Polsatu Sport..
..mi osobiscie glownie zalezy na meczach Serie A, ale nie chce narobic obory rodzicom.. :roll:
Na 100% jest TVP1 i TVP 2 w Polsacie cyfrowym - bynajmniej ja mam pakiet familijny(to jest chyba najtańszy). Nawet mogę Ci powiedziec jak lecš kanały
1. Polsat
2. TV4
3.TVP 1
4. TVP 2
5. Cinemax
6. Polsat Sport :D
itd

tyle ze nie ma TVP 3

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 14:00

Antoni Napierski pisze:BIGGI jest pewien sposób na rozkodowanie programów ale jest strasznie skomplikowany. Napewno da się tak namieszać żeby był PS2

PS .Ja mam i Eurosport 1 i 2 8)
Ja mowilem o legalnych opcjach :wink:

A w sumie mi to rybka,bo wystarczy c+ przez karte tv :smile:

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 14:03

BIGGI pisze: A co do Serie A w Polsacie to równiez mysle ze byloby to dzielone na program 1 i 2 (z przewagą na 1), ale godziny meczy raczej nie kolidują z liga niemiecką.

Mecze Bundesligi są o 15:30 a Seria A o 15 chyba....wiec raczej by sie kolidowało
Z drugiej strony, te prestizowe spotkania we Włosech są zazwyczaj wieczorem, wiec mozę jednak nie :?: :roll:

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 14:04

ForzaDelPiero pisze:
BIGGI pisze: A co do Serie A w Polsacie to równiez mysle ze byloby to dzielone na program 1 i 2 (z przewagą na 1), ale godziny meczy raczej nie kolidują z liga niemiecką.

Mecze Bundesligi są o 15:30 a Seria A o 15 chyba....wiec raczej by sie kolidowało
Z drugiej strony, te prestizowe spotkania we Włosech są zazwyczaj wieczorem, wiec mozę jednak nie :?: :roll:
Budesliga o 15:30 jest w sobote a w niedziele o 17:30

Serie a jest w niedziele o 15
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2005, 14:15 przez BIGGI, łącznie zmieniany 1 raz.

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 14:04

ForzaDelPiero pisze:Mecze Bundesligi są o 15:30 a Seria A o 15 chyba....wiec raczej by sie kolidowało
naprawde liczysz ze beda pokazywac spotkania live? Bo mnie sie wydaje ze to będa retransmisje, czyli tak jak to miało miejsce z premiership :|

Wolność i kapitalizm!
ODPOWIEDZ