Seria A w POLSACIE SPORT??
- gosciu_Muranista
- Juventino
Słuchaj kolego! Najlepiej sprawdź propozycje Chello czyli UPC gdyż już nie mówię o samym internecie ale o propozycji programowej- jest ona dosyć atrakcyjna. Otóż w pakiecie podstawowym masz wszystkie programy razem z Polsatem Sport(!!!)-a dodatkowo możesz u nich zamówić odbiór pakietu canal+ i w efekcie będziesz mógł odbierać dodatkowo (za darmo) dwa kanały HBO. Ja z tego skorzystałem i jestem bardzo zadowolony gdyż miałem już dosyć AsterCity. Chello daje cały czas jakieś to nowe promocje to obserwuj i może spróbuj tego.mnowomiejsky pisze:Sluchajcie, w zasadzie dobrze, ze ten temat poruszyliscie, bo jest pewna kwestia nad ktora sie glowie. Wiem, ze byl juz taki temat, ale chce zapytac wlasnie pod katem meczow Serie A. Rodzice przeprowadzili sie na wichure i chca sobie kupic kablowke, dotychczas radzilem im C+ (z zamiarem przyjezdzania do nich na mecze, oczywiscie 8) ), bo z tego, co wiem, w Polsacie Cyfrowym nie ma podstawowych programow- TVP1, TVP2 itp.. (to prawda??.. :roll: ), ale w tym momencie, z drugiej strony, to juz sam nie wiem, co im poradzic.. bo jesli na Polsacie Sport mieliby puszczac mecze Juve...![]()
Jesli bedziecie znali juz wyniki Waszej zorganizowanej akcjii czegokolwiek sie dowiecie, to piszcie koniecznie, bo jestem ciekawy niesamowicie.
- Yari
- Juventino
Canal + nabrał wody w usta. Ja narazie maila nie otrzymałem , a na oficjalnym forum canal + ludzie domagają się wyjasnien i cisza ... . Ale z drugiej strony polsat oficjalnie też nic nie pisze ( nie mówie o tym co podali w tv , bardzo nieprecyzyjnie zresztą ) , a znając życie powinni to szybko i z wielką pompą ogłosić :? .
EDIT : wysłałem przed chwilą maila do działu sportowego canal + .
EDIT : wysłałem przed chwilą maila do działu sportowego canal + .
- Lypsky
- Juventino
No i prosze jak pieknie, akurat to mam w planieunimil pisze: Słuchaj kolego! Najlepiej sprawdź propozycje Chello czyli UPC gdyż już nie mówię o samym internecie ale o propozycji programowej- jest ona dosyć atrakcyjna. Otóż w pakiecie podstawowym masz wszystkie programy razem z Polsatem Sport(!!!)-a dodatkowo możesz u nich zamówić odbiór pakietu canal+ i w efekcie będziesz mógł odbierać dodatkowo (za darmo) dwa kanały HBO. Ja z tego skorzystałem i jestem bardzo zadowolony gdyż miałem już dosyć AsterCity. Chello daje cały czas jakieś to nowe promocje to obserwuj i może spróbuj tego.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- wErOn
- Juventino
Może być pewien problem ... od nowego sezonu rusza program Polsat Sport 2 i jest wielce prawdopobone, że nasza Serie A zobaczymy na tym własnie programie. Ja mam PS w rozszerzonej kablówce, jednak czy PS2 równiez bede miał to juz nie wiem 

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Tom_my
- Juventino
a ile wynosi abonament?unimil pisze: Słuchaj kolego! Najlepiej sprawdź propozycje Chello czyli UPC gdyż już nie mówię o samym internecie ale o propozycji programowej- jest ona dosyć atrakcyjna. Otóż w pakiecie podstawowym masz wszystkie programy razem z Polsatem Sport(!!!)-a dodatkowo możesz u nich zamówić odbiór pakietu canal+ i w efekcie będziesz mógł odbierać dodatkowo (za darmo) dwa kanały HBO. Ja z tego skorzystałem i jestem bardzo zadowolony gdyż miałem już dosyć AsterCity. Chello daje cały czas jakieś to nowe promocje to obserwuj i może spróbuj tego.
- Jezzo
- Juventino
ta większość ma kablówki a wnich nie ujrzycie Polsatu Sport a tym bardziej nie ujrzycie Serie A (choć jak wykupią to pewnie lepsze mecze będą na "jedynce")
ja wciąż mam nadzieję, że SerieA zostanie w C+, tylko Polska to taka wiocha gdzie połowa praw jest na jednej platformie a druga połowa na drugiej, na zachodzie wszystkie prawa ma jedna platforma!
ja wciąż mam nadzieję, że SerieA zostanie w C+, tylko Polska to taka wiocha gdzie połowa praw jest na jednej platformie a druga połowa na drugiej, na zachodzie wszystkie prawa ma jedna platforma!
aLe MaDriD aLe !!!
- wErOn
- Juventino
Ja mam Polsat Sport w kablówceJezzo pisze:ta większość ma kablówki a wnich nie ujrzycie Polsatu Sport a tym bardziej nie ujrzycie Serie A (choć jak wykupią to pewnie lepsze mecze będą na "jedynce")

Przed chwilą wysłałem emaila do biura TV Vectra z zapytaniem, czy w razie powstania Polsatu Sport 2 będzie on dostepny w chociaz jednym pakiecie :>
Modlę się jednak o to, że Serie A bedzie pokazywana w Polsacie Sport, a nie w PS2

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Kuba Napierski
- Juventino
Weron napewno będą je dzielić tak jak w Canale+Sport i Canale+Sport2. Słyszałem że na PS będzie Serie A a na PS2 Primera Division. Ale to raczej jest plota. Ja mam kablówę i mam Polsat Sport więc nie rozumiem czemu nie miałbym mieć Polsat Sport2 :roll:
- BIGGI
- Qualità Juventino
Watpie ze PS2 wprowadzą do kablówek.Antoni Napierski pisze: Ja mam kablówę i mam Polsat Sport więc nie rozumiem czemu nie miałbym mieć Polsat Sport2 :roll:
Ja np. mam Eurosport a nie mam Eurosport2 i mieć nie bede, tak samo jak w C+multiplex jest C+Sport ale juz C+Sport 2 NIE.
A co do Serie A w Polsacie to równiez mysle ze byloby to dzielone na program 1 i 2 (z przewagą na 1), ale godziny meczy raczej nie kolidują z liga niemiecką.
Fajnie by było gdyby to okazało sie prawdą
- Kuba Napierski
- Juventino
BIGGI jest pewien sposób na rozkodowanie programów ale jest strasznie skomplikowany. Napewno da się tak namieszać żeby był PS2
PS .Ja mam i Eurosport 1 i 2 8)
- Corcky
- Juventino
Na 100% jest TVP1 i TVP 2 w Polsacie cyfrowym - bynajmniej ja mam pakiet familijny(to jest chyba najtańszy). Nawet mogę Ci powiedziec jak lecš kanałymnowomiejsky pisze:Bylem na stronie Polsatu, i w zadnej ofercie nie bylo TVP1 i tych innych, czyli co, sa one w standardzie i nie sa zawarte w oficjalnej ofercie? Jak to jest? Jesli mogliby mi odpowiedziec posiadacze Polsatu Sport..deco07 pisze:PS. Mnowomiejsky w Cyfrowym Polsacie można odbierać TVP1 i TVP2 pozdrwwiam
..mi osobiscie glownie zalezy na meczach Serie A, ale nie chce narobic obory rodzicom.. :roll:
1. Polsat
2. TV4
3.TVP 1
4. TVP 2
5. Cinemax
6. Polsat Sport

itd
tyle ze nie ma TVP 3

Alessandro Del Piero ole!
- BIGGI
- Qualità Juventino
Ja mowilem o legalnych opcjachAntoni Napierski pisze:BIGGI jest pewien sposób na rozkodowanie programów ale jest strasznie skomplikowany. Napewno da się tak namieszać żeby był PS2
A w sumie mi to rybka,bo wystarczy c+ przez karte tv
- Corcky
- Juventino
BIGGI pisze: A co do Serie A w Polsacie to równiez mysle ze byloby to dzielone na program 1 i 2 (z przewagą na 1), ale godziny meczy raczej nie kolidują z liga niemiecką.
Mecze Bundesligi są o 15:30 a Seria A o 15 chyba....wiec raczej by sie kolidowało
Z drugiej strony, te prestizowe spotkania we Włosech są zazwyczaj wieczorem, wiec mozę jednak nie

Alessandro Del Piero ole!
- BIGGI
- Qualità Juventino
Budesliga o 15:30 jest w sobote a w niedziele o 17:30ForzaDelPiero pisze:BIGGI pisze: A co do Serie A w Polsacie to równiez mysle ze byloby to dzielone na program 1 i 2 (z przewagą na 1), ale godziny meczy raczej nie kolidują z liga niemiecką.
Mecze Bundesligi są o 15:30 a Seria A o 15 chyba....wiec raczej by sie kolidowało
Z drugiej strony, te prestizowe spotkania we Włosech są zazwyczaj wieczorem, wiec mozę jednak nie:roll:
Serie a jest w niedziele o 15
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2005, 14:15 przez BIGGI, łącznie zmieniany 1 raz.
- wErOn
- Juventino
naprawde liczysz ze beda pokazywac spotkania live? Bo mnie sie wydaje ze to będa retransmisje, czyli tak jak to miało miejsce z premiershipForzaDelPiero pisze:Mecze Bundesligi są o 15:30 a Seria A o 15 chyba....wiec raczej by sie kolidowało
Z drugiej strony, te prestizowe spotkania we Włosech są zazwyczaj wieczorem, wiec mozę jednak nie:roll:

Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!