Maresca

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 17:20

pizmak pisze: Stary ty nie wiesz co piszesz.Nie pamiętasz już jak DEL PIERO w meczu z Realem strzelił gola dzięki czemu awansowało JUVE.Te jego piękne zwody.
Powiem ci szczerze że wole (i to bardzo) żeby Maresca odszedł a nie DEL PIERO.DEL PIERO to podpora drużyny !!!!!!!!!!!!!!
Niezbedny druzynie :D . Podpierac to on sobie moze... jak tak maja wygladac pilkarze, na ktorych opiera sie gra Juventusu, to ja dziekuje 8) .
Zreszta wygladasz mi dziecko, na kogos kto cala swoja wiedze o pilce noznej czerpie z bravo sport. Wiec moglbys sie uciszyc na jakis czas... gdzies tak do nastepnego numeru. Wtedy bedziesz mogl znów zabłysnąć.

Ikar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 maja 2004, 17:53

Nie mozna pozwolic na oddanie Mareski bo i tak juz nienajlepiej spisujaca sie pomoc rozsypie sie. Mareska to czlowiek od czarnej roboty ktory umie jeszcze dobrze wyprowadzic pilke i rozegrac akcje. Oddalismy juz davidsa i skutki widac w straconych bramkach. A co do Alexa to nikt nie jest nie do zastapienia. Tym bardziej ze Alex NIC nie gra w tym sezonie. Jest cieniem samego siebie. Nie warto go wyrzucac ale jezeli pojawi sie dobra oferta trzeba dobrze sie nad nia zastanowic.

Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2004, 15:56

Ikar pisze: Tym bardziej ze Alex NIC nie gra w tym sezonie. Jest cieniem samego siebie. Nie warto go wyrzucac ale jezeli pojawi sie dobra oferta trzeba dobrze sie nad nia zastanowic.
uspokój się :D cała drużyna gra ostatnio kiepsko ale na początku sezonu wymiatała :D zresztą Alex to współczesny symbol Juve i jakoś bez jego w protokole meczowym byłoby nieswojo

herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2004, 19:36

Ja wierze że podpisanie kontraktu z Mareską to tylko kwestia czasu . A co do Del Piero to zgadzam się z Dionizosem i nie rozumiem całej burzy jaka sie podniosła po jego wypowiedzi.

Splimer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2004, 13:52

Nie Maresca :!: :!: :!: - to wspaniały młody piłkarz, i do tego jaki talent :wink: Jak go Moggi sprzeda to niech go szla..... weźmie. Juve potrzebuje odmłodzenia i to właśnie ty powinien kierować się Moggi :!: :!: :!:

Miolli

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 lipca 2004, 13:35

Dyrektor generalny Juventusu Turyn , Luciano Moggi potwierdził, iż jego klub jest zainteresowany pozyskaniem obrońcy Lazio Rzym, Massimo Oddo a także pomocnikiem Udinese Calcio, Markiem Jankulovskim.

"Oddo przyjdzie do nas jeśli Lazio zaakceptuje wymianę zawodników. Możemy im oddać, któregoś z naszych piłkarzy. Jeśli chodzi o Jankulovskiego, sprawa ma się podobnie. Jeśli Udinese chce, damy im nawet Marescę. "- stwierdził Moggi.

http://www.ligawloska.ys.pl/index.php?s ... rom=&ucat=&

No a więc nawet Mareska .........
Szkoda było by go stracić , wkońcu to taki dobry zawodnik :?

MaXi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2004, 17:50

Maresca,musi zostać(wiem że te słowa nic nie zdzialaja) ale myslalem że ten zawodnik w nastpenym sezonie będzie gral w pierwszym skladzie :shock:
A nie że go chcą sprzedac :?

FoRza JuVe!!
lukask1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2004, 10:49

Pomocnik AC Fiorentiny Enzo Maresca, który cały czas pozostaje w 50% własnością Juventusu Turyn zapewnił, że nie ma najmniejszej ochoty wracać do Juventzespołu 'Starej Damy'.

"Moggi potraktował mnie jak paczkę pocztową, którą może wysłać gdzie i kiedy chce. Nawet mi nie powiedział, że przechodzę do Fiorentiny. To mnie strasznie rozzłościło. Żądałem wyjaśnień, ale ich nie otrzymałem. Nigdy więcej nie zagram w Juventusie. Chcę zostać w Fiorentinie."- stwierdził Maresca

Źródło : http://pilka.pl/?mid=1&show=15868

no to po Maresce :( :(

Obrazek
Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2004, 13:52

Niestety mam bardziej wiarygodne źródło :cry:
Fiorentina stara się o wykupienie od Juventusu przysługujących mu nadal praw kontraktowych do swoich trzech byłych piłkarzy - Fabrizio Miccoliego, Enzo Mareski i Giorgio Chielliniego. Cała trójka przeszła niespodziewanie do florenckiego klubu w lecie tego roku na zasadzie współwłasności. Decyzja o zmianie barw została w pewien sposób na nich wymuszona.

Do dość obcesowego potraktowania piłkarzy pchnęła szefów Juve chęć wzmocnienia drużyny przede wszystkim parą Emerson-Ibrahimovic. Z końcem października wygasł 5-letni kontrakt Mareski, ale aby stał się pełnoprawnym piłkarzem Violi potrzebne jest porozumienie pomiędzy oboma klubami. "Jestem wolny" - cieszy się pomocnik - "Moggi potraktował mnie jak paczkę. W ogóle nie uprzedził mnie o tym, że chce mnie wysłać do Fiorentiny. Teraz jednak chcę tutaj pozostać".

Nieoficjalnie fioletowi gotowi są zapłacić za całą trójkę 10 mln euro, ale wątpliwe, aby turyńczycy chcieli dokonać transakcji przed końcem sezonu.
źródło:http://www.juve.pl/?nid=1209

ODPOWIEDZ