Maresca
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Piłkarz Włoskiego klubu Juventus Turyn Enzo Maresca powiedział , że chciałby przedłużyć kontrakt z klubem ale to oni musza mu to zaproponować. Maresca jest w gronie piłkarzy którzy nie zawiedli w obecnym sezonie.
„Jestem gotowy na rozmowy w sprawie przedłużenia umowy. Jedyne co mogę teraz zrobić, to czekać na odzew klubu. Chcę tylko wiedzieć, czy warto tu zostawać. Juve ma wiele wątpliwości i jedną z nich”.- zakończył Enzo Maresca.
Źródło: http://www.juventus.90minut.com/index.p ... _all&no=81
"... i jedną z nich jestem ja" -chyba to chciał powiedzieć Maresca, tylko nie zostało to w newsie napisane.
Maresca chce u nas zostać jest kibicem Juve, ja nie rozumiem Moggiego, przecież jak zostało napisane Maresca jest jednym z niwielu który nie zawiódł w tym sezonie.
Moggi co ty robisz, przecież to nasz nadzieja, musisz z nim podpisać kontrakt nie masz wyboru, Enzo jest wspaniały i musi u nas zostać
„Jestem gotowy na rozmowy w sprawie przedłużenia umowy. Jedyne co mogę teraz zrobić, to czekać na odzew klubu. Chcę tylko wiedzieć, czy warto tu zostawać. Juve ma wiele wątpliwości i jedną z nich”.- zakończył Enzo Maresca.
Źródło: http://www.juventus.90minut.com/index.p ... _all&no=81
"... i jedną z nich jestem ja" -chyba to chciał powiedzieć Maresca, tylko nie zostało to w newsie napisane.
Maresca chce u nas zostać jest kibicem Juve, ja nie rozumiem Moggiego, przecież jak zostało napisane Maresca jest jednym z niwielu który nie zawiódł w tym sezonie.
Moggi co ty robisz, przecież to nasz nadzieja, musisz z nim podpisać kontrakt nie masz wyboru, Enzo jest wspaniały i musi u nas zostać
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- bblackk
- Juventino
Chłopak chce przedłużenia konraktu. jest młody, zdolny, prezentuje świetną formę, znakomicie zastepuje Davidsa, a Moggi zastanawia się nad niewiadomo czym... Jeszcze chodzą plotki że może go Juventus odda go, aby kogos pozyskać (np: Vieri). Wreszcie zawodnik chce przedłużenia kontraktu to zarząd czega na... Właśnie na co? No cóż pozostaje nadzieja że podpiszą ten kontrakt, mogliby podpisać go i w ostatniej chwili, byle go podpisali.

- nookie
- Juventino
jesli Moggi da mu odejsc,,to jedynym slowem jakie go dobrze okresli to kretino
Enzo to jeden z najlzdolniejszych mlodych graczy na swiecie...wiec <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> byloby jego sprzedawanie...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Batigol
- Juventino
Spoko Maresca ma jeszce ponad rok do konca kontraktu. Boje sie jednak, ze takie odwlekanie podpisania nowego kontraktu moze sie odbic niekorzystnie :?
Maresca napewno bedzie chcial zostac w Juve, jednak Moggi moze chciec go zamienic na jakas stara przereklamowana gwiazde. Jezeli tak sie stanie to bedzie porazka :? Maresca rolezz i bedzie rzadzil jeszcze przez wiele sezonow.
Maresca napewno bedzie chcial zostac w Juve, jednak Moggi moze chciec go zamienic na jakas stara przereklamowana gwiazde. Jezeli tak sie stanie to bedzie porazka :? Maresca rolezz i bedzie rzadzil jeszcze przez wiele sezonow.
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Jak Enzo odejdzie to jo tyż
Wiem że tpo dla klubu mała strata (ta co ja się obrażę;)) ale Maresca jest serio dobry i w tym sezonie jak, już wiele razy staram sie zauważyć, pokazał ducha walki ........
A Moggi coś ostatnio się chyba nie wysypia;/ szkoda gadać a niech z nikim nie podpisze i się sianem wypcha :evil: :evil: :evil:

A Moggi coś ostatnio się chyba nie wysypia;/ szkoda gadać a niech z nikim nie podpisze i się sianem wypcha :evil: :evil: :evil:
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Dionizos
- Juventino
Maresca odejdzie, to radzilbym Moggiemu nie wychylac sie zza drzwi swojego domu. To juz jest symbol druzyny, wielki wojownik. Niech sie pozbeda jakichs nieuzytecznych Del Pierow, a nie kogos, kto nie dosc, ze swietnie gra to jeszcze kocha Juve!
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
co?????????????????Dionizos pisze:Maresca odejdzie, to radzilbym Moggiemu nie wychylac sie zza drzwi swojego domu. To juz jest symbol druzyny, wielki wojownik. Niech sie pozbeda jakichs nieuzytecznych Del Pierow, a nie kogos, kto nie dosc, ze swietnie gra to jeszcze kocha Juve!
Przepraszam bardzo za dość szybki aktywizm w tym temacie ale co???????
i jeszcze raz co??????????????????
W qurde się wkurzyłam kto tu jest bezużyteczny ???????????????
(Pierwszy raz tak zrobię i z góry przepraszam za złe zachowanie, świadoma jestem możliwości ukartkowania :evil: :evil: ) CHYBA TY!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
I właśnie kto tu jest symbolem drużyny :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
aż normalnie się wkużyłam fest :evil: :evil: :evil:
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Lypsky
- Juventino
Rozumiem ze mozesz byc zly ale uswiadom sobie ze codziennie pojawiaja sie ploty z kosmosu.Watpie zeby Moggi zechcial sprzedac mlody talent.Mozesz sie denerwowac ale wyluzuj a mowienie ze Alex jest nieuzyteczny jest lekko niesmaczne :? :? :? Przeciez wiesz jak wiele zrobil dla Juve i jak wiele znaczy dla kibicow :roll:Dionizos pisze:Maresca odejdzie, to radzilbym Moggiemu nie wychylac sie zza drzwi swojego domu. To juz jest symbol druzyny, wielki wojownik. Niech sie pozbeda jakichs nieuzytecznych Del Pierow, a nie kogos, kto nie dosc, ze swietnie gra to jeszcze kocha Juve!
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Dziadek
- Juventino
Chłopak zastanów sie co ty mówisz. Oczywiste jest to ze kazdy by chciał by pozostał Maresca. Jes on bardzo młodym i jeszcze bardziej utalentowanym piłkarzem. Przecież to on nie zawiódł nas w tym sezonie. Nie zgodze sie z tobą jednak w stwierdzeniu BEZUZYTECZNYCH DELPIEROW!!!!!!!!!!! to juz jest przesadaDionizos pisze:Maresca odejdzie, to radzilbym Moggiemu nie wychylac sie zza drzwi swojego domu. To juz jest symbol druzyny, wielki wojownik. Niech sie pozbeda jakichs nieuzytecznych Del Pierow, a nie kogos, kto nie dosc, ze swietnie gra to jeszcze kocha Juve!
P.S Mam nadzieja ze to ze Moggi nie ma zamiaru przedłużyć kontaktu z Maresca jest naprawde jedną wielką plotą z kosmosu
- pajzano
- Juventino
Dajcie spokój Dionizosowi. Chlopak ma w części rację. Owszem, Del Piero wiele zrobił dla Juve. Owszem, jest jednym z najlepszych graczy, którzy wkladali koszulkę w czarno-biale pasy. Był świetnym graczem...No właśnie, był. Po dawnej klasie niewiele zostało. Jest to wina kontuzji, jaką odniósł w 1998. Po tym okresie zdarzały mu się świetne i dobre mecze, ale nie gral na miare oczekiwań, zczęsto zawodził. Obecnie cześciej się leczy niż gra. Tak więc jeśli chodzi o budowanie nowego skladu, to błędem będzie opieranie go na Del Piero. Powinien być uzupełnieniem zespołu, a nie jego podstawą. Minęły czasy, gdy wygrywal nam mecze. Jeśli widzicie go w roli kogoś, kto poprowadzi zespół do zwyciestw, to uważam, że jesteście w błędzie. Nie ma sensu ślepo się w niego zapatrywać.
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- BiancoNerri_
- Juventino
Na co oni czekają??!!!Pozbywają się młodych gwiazd by potem sprowadzać i wydawać pieniądze na jeszcze mniej doświadzczonych.Nie wiem co to za polityka transferowa, ale wogóle mi sie to nie podoba.
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Wypowiedź Dionizosa może dziwić ale ja tez jestem trochę za tym aby Del Piero który gra coraz słabiej odszedł na zasłużoną emeryture, wiem ze zrobił wiele dla Juve ale .... uważam ze są młodzi którz muszą grac ... ja bym postawił na zakup Pandianiego z Depo i postawić właśnie tego zawodnika z Miccolim w ataku
Dawniej Virus[Mauro].