Ancelotti broni arbitra

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
TomekW

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2004, 18:25

Martin pisze:Wczesniej jednak padly takie slowa:
TomekW pisze:
Wicior pisze: Niestety, ale jeżeli gol Trzegueta nie zostałby uznany to i tak wygrana 2:1 daje nam 3pkt.(jeżeli nie wiesz).
Pod warunkiem, ze udaloby sie ja dowiezc do konca. A od momentu gola na 2:1 przewage miala Modena i niewykluczone, ze udaloby im sie wyrownac.
czyz to nie jest gdybanie??
Moze i to gdybanie, ale nadal nie rozumiem dlaczego mialbym sie osmieszyc. No chyba, ze uwazasz sam fakt gdybania za osmieszanie sie. Nie wnikam :)
Martin pisze:Dlaczego mamy odpowiadac za kazdego newsa napisanego na forum????
Nie sadzisz, ze fajnie byloby uslyszec komentarze: "to na pewno plotka, bo na JP nic o tym nie pisali" ? :)
A oczywiscie za newsy na stronie nie odpowiadasz, bo z jakiej racji? :)
Martin pisze:Co do strony to starmy sie wybierac te najpowazniejsze. Tak sie sklada ze channel4.com jest powazna strona
Tak sie sklada, ze nawet najpowazniejsza strona anglojezyczna nigdy nie bedzie dla mnie powaznym zrodlem informacji o wloskiej pilce. No moze poza uefa.com ;) A w zaden transfer nie uwierze, dopoki nie zostanie potwierdzony przez oficjalna strone danego klubu :)

Abbiamo un grande sogno in fondo al nostro cuore
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2004, 18:41

TomekW pisze: Nie sadzisz, ze fajnie byloby uslyszec komentarze: "to na pewno plotka, bo na JP nic o tym nie pisali" ? :)
Tak sie sklada ze pare razy takie stwierdzenie juz padlo :D
TomekW pisze:
Martin pisze: Dlaczego mamy odpowiadac za kazdego newsa napisanego na forum????
Ahhhh! To twoje uwielbienie do wkladania komus do ust slow ktorych nigdy nie wypowiedzial :D JA mowie o forum a ty o stronie.
Za newsy na stronie ja odpowiadam. I tylko ja. Nigdy sie tego nie wypieralem.
TomekW pisze:
Martin pisze:Co do strony to starmy sie wybierac te najpowazniejsze. Tak sie sklada ze channel4.com jest powazna strona
Tak sie sklada, ze nawet najpowazniejsza strona anglojezyczna nigdy nie bedzie dla mnie powaznym zrodlem informacji o wloskiej pilce. No moze poza uefa.com ;)
Niestety nie znam na tyle wloskiego zeby potwierdzic te newsy. Tak sie sklada ze wloskie strony tez nie sa wcale takie wiarygodne. Moze kurs ktory mamy zamiar reaktywowac wkrotce to zmieni.
TomekW pisze: A w zaden transfer nie uwierze, dopoki nie zostanie potwierdzony przez oficjalna strone danego klubu :)
CHyba jedna z niewielu rzeczy w jakiej sie z toba zgadzam. Niestety nie kazdy to rozumie nad czym strasznie ubolewam.

PS. Troszke zeszlismy z tematu nieuwazasz. JEszcze ktos nas posadzi o prowadzenie rozmowy nie na temat badz robienie gg z forum :D

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2004, 18:55

HHHmmmm z tego co wiem temat ten zostal zamkniety i teraz znowu jest otwarty???Dziwne.Nie chce sie wtracac w wymiane zdan miedzy Martinem i TomkiemW (ja takze mialem dosyc ostra wymiane zdan z Tomkiem)ale drogi Tomku nie mozesz wlaczyc ze wszystkimi.Jak ktos napisal cos o Milanie ty odrazu odpowiadasz na to czesto zwracajac sie nie przyjemnie.Rozumiem ze masz prawo nie zgadzac sie z niektorymi z nas ale spokojnie po to jest forum zeby wymieniac poglady.Teraz mowie szczerze ze meczu Milanu nie ogladalem wiec nie wiem jak bylo ale slyszalem ze sedzia przedluzyl 5min. a mecz trwal 7min. doliczonych moze i potrzeba bylo przedluzyc ten mecz jeszcze dwie min. nie wiem bo nie widzialem co do bramki Treze podobnie jak w przypadku Milanu nie wiem czy byl spalony wiec sie juz na ten temat nie wypowiadam.Na JP nie pojawiaja sie plotkarskie info ale tylko przypuszczenia o transferach.Nie bylo takiej sytuacji ze na Jp napisano ze jakis pilkarz jest w Juve a to byla plota i trzeba bylo to sprostowyawac (no moze sprawa Kapo ale tak naprawde nikt nie wie jak jest naprawde poza pilkarzem i dzialaczami Juve :wink: )

:lol: KONIEC!!! :lol:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2004, 19:01

DjJuve pisze:Teraz mowie szczerze ze meczu Milanu nie ogladalem wiec nie wiem jak bylo ale slyszalem ze sedzia przedluzyl 5min. a mecz trwal 7min. doliczonych moze i potrzeba bylo przedluzyc ten mecz jeszcze dwie min.
Czytaj dokladnie wypowiedzi. Po raz 3 napisze ze w doliczonym czasie kontuzji doznal MArchegiani. Wg fanow Milanu symulowal. PRzerwa trwala 2 minuty (juz w doliczonym czasie) zatem w dolicoznym czasie Paparesta doliczyl wlasnie te 2 minuty, podczas ktorych opatrywano bramkarza Chievo. Jasne?

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2004, 19:08

Martin pisze:
DjJuve pisze:Teraz mowie szczerze ze meczu Milanu nie ogladalem wiec nie wiem jak bylo ale slyszalem ze sedzia przedluzyl 5min. a mecz trwal 7min. doliczonych moze i potrzeba bylo przedluzyc ten mecz jeszcze dwie min.
Czytaj dokladnie wypowiedzi. Po raz 3 napisze ze w doliczonym czasie kontuzji doznal MArchegiani. Wg fanow Milanu symulowal. PRzerwa trwala 2 minuty (juz w doliczonym czasie) zatem w dolicoznym czasie Paparesta doliczyl wlasnie te 2 minuty, podczas ktorych opatrywano bramkarza Chievo. Jasne?
Martin nie potrzebnie sie wysylales i pisales ja to wiem tylko chcialem napisac ze tego nie widzialem i nie wiem jak bylo naprawde.Twoje zdanie juz znam :wink: Czytam dokladnie wypowiedzi

KONIEC!!! :lol:

MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 31 marca 2004, 19:17

Ciekaw jestem czy ancelotti bylby tak samo wyrozumialy gdyby sytuacja byla odwrotna gdyby to bologna strzelila w 97 na 2:2.

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2004, 19:37

DjJuve pisze:
Martin pisze:
Martin nie potrzebnie sie wysylales i pisales ja to wiem tylko chcialem napisac ze tego nie widzialem i nie wiem jak bylo naprawde.Twoje zdanie juz znam :wink: Czytam dokladnie wypowiedzi

Hheehe to nie jest moje zdanie to są fakty.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2004, 20:00

Martin pisze:
DjJuve pisze:
Martin pisze:

Hheehe to nie jest moje zdanie to są fakty.
Fakty to w teliewizji TVN :wink: :D Zart oczywiscie.W takim razie FAKTY juz znam :wink:

TomekW

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2004, 20:10

Martin pisze:
TomekW pisze:
Martin pisze: Dlaczego mamy odpowiadac za kazdego newsa napisanego na forum????
Ahhhh! To twoje uwielbienie do wkladania komus do ust slow ktorych nigdy nie wypowiedzial :D JA mowie o forum a ty o stronie.
Za newsy na stronie ja odpowiadam. I tylko ja. Nigdy sie tego nie wypieralem.
Sorki. Przejezyczylem sie. Oczywiscie chodzilo o newsy na forum :oops:
Martin pisze:Po raz 3 napisze ze w doliczonym czasie kontuzji doznal MArchegiani. Wg fanow Milanu symulowal.
To czy symulowal czy nie nie ma znaczenia :) Paparesta mial obowiazek uwzglednic ta przerwe i doliczyc czas ;)
MishaAveJuve pisze:Ciekaw jestem czy ancelotti bylby tak samo wyrozumialy gdyby sytuacja byla odwrotna gdyby to bologna strzelila w 97 na 2:2.
Nie Bologna tylko Chievo ;)
Skoro Del Neri po obejrzeniu analizy byl wyrozumialy, to czemu Ancelotti mialby nie byc? Przeciez nie bedzie robil z siebie idioty i mowil, ze czarne jest biale ;)
DjJuve pisze: chcialem napisac ze tego nie widzialem i nie wiem jak bylo naprawde
No wlasnie. Wiec po co sie klociles? Chyba tylko aby dla zasady nie zgodzic sie z Milanista ;)
No ale nie ma co tego roztrzasac ;)

Abbiamo un grande sogno in fondo al nostro cuore
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2004, 17:20

TomekW pisze:
DjJuve pisze: chcialem napisac ze tego nie widzialem i nie wiem jak bylo naprawde
No wlasnie. Wiec po co sie klociles? Chyba tylko aby dla zasady nie zgodzic sie z Milanista ;)
No ale nie ma co tego roztrzasac ;)
No az wstyd sie przyznac ale rzeczywicie tak bylo :oops: Ale szczerze mowiac jak zobaczylem ze Milan strzelil bramke w 97min. to sie zdenerwowalem i myslalem ze sedzia drukowal ale teraz juz wiem jak bylo naprawde i basta :D

ODPOWIEDZ