Ancelotti broni arbitra
- Alexxxxx
- Juventino
Szkoleniowiec Milanu Carlo Ancelotti broni sędziego niedzielnego meczu z Bologną Gianluci Paparesty mimo, że ten przedłużył spotkanie aż o 7 minut. Opiekunowi rosso-nerich trudno się jednak dziwić to właśnie w doliczonym czasie jego podopieczni zdobyli wyrównującego gola.
Nie ma żadnych wątpliwości związanych z drugą bramką. Arbiter poinformował o swojej decyzji, Szewczenko zaś trafił do siatki - stwierdził włoski taktyk.
Jesteśmy spokojni, gdyż potrafimy trafiać do siatki w każdym momencie rywalizacji.
http://www.hattrick.pl/index.php?co=wiecej&nr=18802
E tam ja i tak w to nie wierze, nigdy nie lubilem Anccelotiego i jest tak nadal, a tak wogole sedzie przedluzyl o 5 , a bramka wpadla w 97 minucie po prostu to mi sie wydaje strasznie dziwne, zegarek sie zepsul
czy baterie wylały
Nie ma żadnych wątpliwości związanych z drugą bramką. Arbiter poinformował o swojej decyzji, Szewczenko zaś trafił do siatki - stwierdził włoski taktyk.
Jesteśmy spokojni, gdyż potrafimy trafiać do siatki w każdym momencie rywalizacji.
http://www.hattrick.pl/index.php?co=wiecej&nr=18802
E tam ja i tak w to nie wierze, nigdy nie lubilem Anccelotiego i jest tak nadal, a tak wogole sedzie przedluzyl o 5 , a bramka wpadla w 97 minucie po prostu to mi sie wydaje strasznie dziwne, zegarek sie zepsul

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Manifestos
- Juventino
paparesta - i wszystko jasne.
too bad she won't live....but than again, who does
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
- Kamil de Lellias
- Juventino
Szkoda ze Milan wygral, bo liczylem ze Chievo da nam jeszcze cien nadziei. Trudno, plus jedynie taki ze przestanie sie chociaz mowic (pewnie na krotko) ze sedziowie faworyzuja Juve. Ancelotti nie ma sie co dziwic ze broni Papareste.
- TomekW
- Juventino
Nie ma to jak zwyciestwo 2:2 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Kamil de Lellias pisze:Szkoda ze Milan wygral
Nie przestanie sie mowic i slusznie.Kamil de Lellias pisze:plus jedynie taki ze przestanie sie chociaz mowic (pewnie na krotko) ze sedziowie faworyzuja Juve.
Co do rzekomej pomocy sedziego, to proponuje, zebyscie nie zabierali glosu, jesli nie wiecie o co chodzi.
Sprawa byla analizowana dokladnie i w 90 minuto i w Domenica Sportiva. Sedzia doliczyl 5 minut. W doliczonym czasie kontuzji doznal Marchegiani i arbiter pokazal wyraznie, ze od momentu wznowienia gry beda jeszcze 4 minuty do konca. Gol Shevchenki padl na 12 sekund przed uplywem tych 4 minut. Cala sytuacje analizowal rowniez trener Chievo Del Neri i przyznal, ze sedzia nie popelnil bledu.
Nie tylko Ancelotti broni Papareste. Cale Wlochy to robia. Mediolanska LGdS i rzymskie CdS wyliczaja dzis czy sedzia mial prawo doliczyc 5 minut i sa zgodne: mial! Jedynie Tuttosport poddaje to w watpliwosc, ale co sie dziwic - w koncu wychodzi w Turynie.
A kolegom juventini proponuje, zeby zamiast podniecac sie tym, ze Sheva strzelil w 97', zajeli sie skomentowaniem gola Trezegueta na 3:1 - strzelonego z ewidentnego spalonego.
Abbiamo un grande sogno in fondo al nostro cuore
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
- swiergot
- Juventino
Kolego Milanisto, gol Treze nie był na wagę wygranej czy nawet remisu.TomekW pisze:A kolegom juventini proponuje, zeby zamiast podniecac sie tym, ze Sheva strzelil w 97', zajeli sie skomentowaniem gola Trezegueta na 3:1 - strzelonego z ewidentnego spalonego.

- Juverulez!
- Juventino
- TomekW
- Juventino
Kolego adminie, nie ma znaczenia czy ten gol byl na wage wygranej czy nie. Zostal zdobyty nieprawidlowo i powinno byc 2:1, a tak sedzia podarowal Juventusowi spokojna koncowke meczu, a Modenie odebral resztke nadziei.swiergot pisze:Kolego Milanisto, gol Treze nie był na wagę wygranej czy nawet remisu.
Natomiast gol Shevy byl strzelony prawidlowo, a mimo to sie czepiacie.
- MAGIK- DEL PIERO
- Juventino
Skoro tak naprawdę było z tą kontuzją to arbiter musiał przedłużyć mecz, bo wtedy dopiero by było...No cóż jeżeli chodzi o Milan, po prostu im się udało, inczej tego nie można nazwać :!: :roll: :evil:
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Rasi
- Qualità Juventino
TomekW pisze: A kolegom juventini proponuje...
swiergot pisze:
Kolego Milanisto
:shock: qrzcze musiałem fora pomylić :? Tomek ?? Świergot ?? To naprawde Wy ??TomekW pisze:Kolego adminie
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Niestety, ale jeżeli gol Trzegueta nie zostałby uznany to i tak wygrana 2:1 daje nam 3pkt.(jeżeli nie wiesz).A co do Milanu, to niestety, ale lepiej przyznaj, ze pomoc sędziego w zdobyciu wyrównującego gola miała kolosalne znaczenie.TomekW pisze:Kolego adminie, nie ma znaczenia czy ten gol byl na wage wygranej czy nie. Zostal zdobyty nieprawidlowo i powinno byc 2:1, a tak sedzia podarowal Juventusowi spokojna koncowke meczu, a Modenie odebral resztke nadziei.swiergot pisze:Kolego Milanisto, gol Treze nie był na wagę wygranej czy nawet remisu.
Natomiast gol Shevy byl strzelony prawidlowo, a mimo to sie czepiacie.
I tak doszedłem do wniosku, że nie miałeś sie czego czepić to czepiłeś sie Trezegueta.Nawet nie umiecie przyznać sie do błędu(czy nie umiesz) :!:
- Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
- Juventino
No rzeczywiście gol Treze nie był zdobyty prawidłowo zdobyty ale fajnie się Treze cieszył po zdobyciu tego gola a co do tematu to niedopatrzyłem się tylu przerw aby sędzia mógł doliczyć 7 minut :lol:
Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
!!

- Martin
- Juventino
Co do bramki nie mam watpliwosci. Zostala zdobyta w doliczonym czasie, sedzia tak dlugo trzymal mecz poniewaz marchegiani mial w doliczonym czasie kontuzje. Lezal na boisku 2 minuty i dlatego z 5 minut doliczonych zrobilo sie 7.
Ja cchialebym tylko kolege Tomka zapytac dlaczego Paparestart doliczyl aż 5 minut.. Czyzby w normalnym czasie bylo aż tyle przerw????
Prosze o wyjasnienie....
Ja cchialebym tylko kolege Tomka zapytac dlaczego Paparestart doliczyl aż 5 minut.. Czyzby w normalnym czasie bylo aż tyle przerw????
Prosze o wyjasnienie....
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- TomekW
- Juventino
Oczywiscie, ze sie udalo. Ale nie ma mowy o pomocy sedziego. Milan strzelil gola - to byla nagroda od losu za gre do konca. Poza tym szczescie sprzyja lepszymMAGIK- DEL PIERO pisze:No cóż jeżeli chodzi o Milan, po prostu im się udało, inczej tego nie można nazwać :!: :roll: :evil:

Pod warunkiem, ze udaloby sie ja dowiezc do konca. A od momentu gola na 2:1 przewage miala Modena i niewykluczone, ze udaloby im sie wyrownac. A bramka Francuza, do tego nieprzepisowa, przekreslila szanse gosci i odebrala im ochote do gry.Wicior pisze:Niestety, ale jeżeli gol Trzegueta nie zostałby uznany to i tak wygrana 2:1 daje nam 3pkt.(jeżeli nie wiesz).
Widac uzytkownik Wicior nie bardzo rozumie mowe pisana. Jesli naprawde nie rozumiesz, ze nie bylo zadnej pomocy sedziego, to widocznie musisz to sobie rozrysowac :lol:Wicior pisze:A co do Milanu, to niestety, ale lepiej przyznaj, ze pomoc sędziego w zdobyciu wyrównującego gola miała kolosalne znaczenie.
Chociaz z drugiej strony Milan moze byc wdzieczny sedziemu... Za to, ze dopilnowal, by doliczony czas gry trwal rzeczywiscie 5 minut, tak jak bylo pokazane przez technicznego. A ze Marchegiani symulowal (a moze i nie) kontuzje przez 2 minuty, to razem wyszlo 7.
Coz za blyskotliwe wnioskowanie! Moze admini nadadza uzytkownikowi Wicior range "Myśliciel"? :lol: Niezle to sobie obmyslil :lol:Wicior pisze:I tak doszedłem do wniosku, że nie miałeś sie czego czepić to czepiłeś sie Trezegueta.
Synku zrozum, ze gol Trezegueta padl ze spalonego, wiec nie czepiam sie, tylko sygnalizuje ewidentna pomylke liniowego. A Paparesta nie popelnil bledu i to juventini w tym temacie czepiaja sie. A najsmieszniejsze jest to, ze wiekszosc nie ma zielonego pojecia, o czym pisze. Meczu nie widziala, skrotow pewnie tez i bazuje na plotkarskich serwisach typu hattrick :lol:
Uzytkowniku Wicior, uzytkownik raczy sobie chyba zartowac... Jak mozna przyznac sie do bledu, ktory nie mial miejsca? Niech mi to uzytkownik wytlumaczy, bo nie rozumiem. Licze na fachowa odpowiedz :lol:Wicior pisze:Nawet nie umiecie przyznać sie do błędu(czy nie umiesz) :!: [/u][/i][/b]
Ciesze, ze forumowicz o lekko przydlugim nicku podzielil sie z nami swymi spostrzezeniami i przemysleniami. Jednak wg mnie forumowicz moglby sie zastanowic nad tym, co pisze. Jak forumowicz mogl dopatrzyc sie przerw w grze w meczu, ktory nie byl transmitowany przez zadna z telewizji? Czy forumowicz Juve_Siamo... ogladal chocby skroty? Pewnie nie, bo wowczas nie pisalby takich bzdur. No i niech mi jeszcze forumowicz wyjasni, skad przyszlo mu do glowy, ze sedzia doliczyl az 7 minut? :lol:Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre pisze:co do tematu to niedopatrzyłem się tylu przerw aby sędzia mógł doliczyć 7 minut :lol:
Juz spiesze z wyjasnieniami kolego Martin.Martin pisze:Ja cchialebym tylko kolege Tomka zapytac dlaczego Paparestart doliczyl aż 5 minut.. Czyzby w normalnym czasie bylo aż tyle przerw????
W drugiej polowie dokonano czterech zmian, a przyjetym jest, ze za kazda zmiane sedzia dolicza 30 sekund. Do tego trzykrotnie na boisku pojawialy sie ekipy medyczne. Nie nalezy rowniez zapominac o zamieszaniu zwiazanym z ukaraniem Malago' zolta kartka za gre na czas. Jesli dodac do tego sporo przerw w grze na stale fragmenty gry, z ktorymi gracze Chievo bardzo sie ociagali, to piec minut nie budzi zadnych kontrowersji.
Poza tym nie bardzo rozumiem, dlaczego admin Martin wymaga ode mnie tlumaczenia decyzji sedziego... Moze wyjasnienia powinien zlozyc sam zainteresowany?

A tak na powaznie, to dobrze wiesz, ze niezbadane sa wyroki Paparesty

Przypomne rowniez koledze adminowi, ze gra sie do momentu, w ktorym sedzia gwizdnie trzykrotnie i zaprosi wszystkich do szatni. I jesli pokazal 5 minut, to gramy 5 minut.
- Chris
- Juventino
Dokładnie. To strasznie dużo czasu. Nie posądzałbym Paparesty o jakąś stronniczość, może po prostu trochę przesadził. Jestem niemal pewien, że gdyby Juve tak strzeliło to zaraz pół Włoch by mówiło że sędziowie znów faworyzują Juventus.Martin pisze:Co do bramki nie mam watpliwosci. Zostala zdobyta w doliczonym czasie, sedzia tak dlugo trzymal mecz poniewaz marchegiani mial w doliczonym czasie kontuzje. Lezal na boisku 2 minuty i dlatego z 5 minut doliczonych zrobilo sie 7.
Prosze o wyjasnienie....
Juve per sempre!!!