Ancelotti broni arbitra
- TomekW
- Juventino
Moze i to gdybanie, ale nadal nie rozumiem dlaczego mialbym sie osmieszyc. No chyba, ze uwazasz sam fakt gdybania za osmieszanie sie. Nie wnikamMartin pisze:Wczesniej jednak padly takie slowa:
czyz to nie jest gdybanie??TomekW pisze:Pod warunkiem, ze udaloby sie ja dowiezc do konca. A od momentu gola na 2:1 przewage miala Modena i niewykluczone, ze udaloby im sie wyrownac.Wicior pisze: Niestety, ale jeżeli gol Trzegueta nie zostałby uznany to i tak wygrana 2:1 daje nam 3pkt.(jeżeli nie wiesz).

Nie sadzisz, ze fajnie byloby uslyszec komentarze: "to na pewno plotka, bo na JP nic o tym nie pisali" ?Martin pisze:Dlaczego mamy odpowiadac za kazdego newsa napisanego na forum????

A oczywiscie za newsy na stronie nie odpowiadasz, bo z jakiej racji?

Tak sie sklada, ze nawet najpowazniejsza strona anglojezyczna nigdy nie bedzie dla mnie powaznym zrodlem informacji o wloskiej pilce. No moze poza uefa.comMartin pisze:Co do strony to starmy sie wybierac te najpowazniejsze. Tak sie sklada ze channel4.com jest powazna strona

Abbiamo un grande sogno in fondo al nostro cuore
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
- Martin
- Juventino
Tak sie sklada ze pare razy takie stwierdzenie juz padloTomekW pisze: Nie sadzisz, ze fajnie byloby uslyszec komentarze: "to na pewno plotka, bo na JP nic o tym nie pisali" ?

Ahhhh! To twoje uwielbienie do wkladania komus do ust slow ktorych nigdy nie wypowiedzialTomekW pisze:A oczywiscie za newsy na stronie nie odpowiadasz, bo z jakiej racji?Martin pisze: Dlaczego mamy odpowiadac za kazdego newsa napisanego na forum????

Za newsy na stronie ja odpowiadam. I tylko ja. Nigdy sie tego nie wypieralem.
Niestety nie znam na tyle wloskiego zeby potwierdzic te newsy. Tak sie sklada ze wloskie strony tez nie sa wcale takie wiarygodne. Moze kurs ktory mamy zamiar reaktywowac wkrotce to zmieni.TomekW pisze:Tak sie sklada, ze nawet najpowazniejsza strona anglojezyczna nigdy nie bedzie dla mnie powaznym zrodlem informacji o wloskiej pilce. No moze poza uefa.comMartin pisze:Co do strony to starmy sie wybierac te najpowazniejsze. Tak sie sklada ze channel4.com jest powazna strona![]()
CHyba jedna z niewielu rzeczy w jakiej sie z toba zgadzam. Niestety nie kazdy to rozumie nad czym strasznie ubolewam.TomekW pisze: A w zaden transfer nie uwierze, dopoki nie zostanie potwierdzony przez oficjalna strone danego klubu
PS. Troszke zeszlismy z tematu nieuwazasz. JEszcze ktos nas posadzi o prowadzenie rozmowy nie na temat badz robienie gg z forum

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- Lypsky
- Juventino
HHHmmmm z tego co wiem temat ten zostal zamkniety i teraz znowu jest otwarty???Dziwne.Nie chce sie wtracac w wymiane zdan miedzy Martinem i TomkiemW (ja takze mialem dosyc ostra wymiane zdan z Tomkiem)ale drogi Tomku nie mozesz wlaczyc ze wszystkimi.Jak ktos napisal cos o Milanie ty odrazu odpowiadasz na to czesto zwracajac sie nie przyjemnie.Rozumiem ze masz prawo nie zgadzac sie z niektorymi z nas ale spokojnie po to jest forum zeby wymieniac poglady.Teraz mowie szczerze ze meczu Milanu nie ogladalem wiec nie wiem jak bylo ale slyszalem ze sedzia przedluzyl 5min. a mecz trwal 7min. doliczonych moze i potrzeba bylo przedluzyc ten mecz jeszcze dwie min. nie wiem bo nie widzialem co do bramki Treze podobnie jak w przypadku Milanu nie wiem czy byl spalony wiec sie juz na ten temat nie wypowiadam.Na JP nie pojawiaja sie plotkarskie info ale tylko przypuszczenia o transferach.Nie bylo takiej sytuacji ze na Jp napisano ze jakis pilkarz jest w Juve a to byla plota i trzeba bylo to sprostowyawac (no moze sprawa Kapo ale tak naprawde nikt nie wie jak jest naprawde poza pilkarzem i dzialaczami Juve
)
:lol: KONIEC!!! :lol:
:lol: KONIEC!!! :lol:
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Martin
- Juventino
Czytaj dokladnie wypowiedzi. Po raz 3 napisze ze w doliczonym czasie kontuzji doznal MArchegiani. Wg fanow Milanu symulowal. PRzerwa trwala 2 minuty (juz w doliczonym czasie) zatem w dolicoznym czasie Paparesta doliczyl wlasnie te 2 minuty, podczas ktorych opatrywano bramkarza Chievo. Jasne?DjJuve pisze:Teraz mowie szczerze ze meczu Milanu nie ogladalem wiec nie wiem jak bylo ale slyszalem ze sedzia przedluzyl 5min. a mecz trwal 7min. doliczonych moze i potrzeba bylo przedluzyc ten mecz jeszcze dwie min.
- Lypsky
- Juventino
Martin nie potrzebnie sie wysylales i pisales ja to wiem tylko chcialem napisac ze tego nie widzialem i nie wiem jak bylo naprawde.Twoje zdanie juz znamMartin pisze:Czytaj dokladnie wypowiedzi. Po raz 3 napisze ze w doliczonym czasie kontuzji doznal MArchegiani. Wg fanow Milanu symulowal. PRzerwa trwala 2 minuty (juz w doliczonym czasie) zatem w dolicoznym czasie Paparesta doliczyl wlasnie te 2 minuty, podczas ktorych opatrywano bramkarza Chievo. Jasne?DjJuve pisze:Teraz mowie szczerze ze meczu Milanu nie ogladalem wiec nie wiem jak bylo ale slyszalem ze sedzia przedluzyl 5min. a mecz trwal 7min. doliczonych moze i potrzeba bylo przedluzyc ten mecz jeszcze dwie min.
KONIEC!!! :lol:
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ciekaw jestem czy ancelotti bylby tak samo wyrozumialy gdyby sytuacja byla odwrotna gdyby to bologna strzelila w 97 na 2:2.
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Martin
- Juventino
Hheehe to nie jest moje zdanie to są fakty.DjJuve pisze:Martin nie potrzebnie sie wysylales i pisales ja to wiem tylko chcialem napisac ze tego nie widzialem i nie wiem jak bylo naprawde.Twoje zdanie juz znamMartin pisze:Czytaj dokladnie wypowiedzi. Po raz 3 napisze ze w doliczonym czasie kontuzji doznal MArchegiani. Wg fanow Milanu symulowal. PRzerwa trwala 2 minuty (juz w doliczonym czasie) zatem w dolicoznym czasie Paparesta doliczyl wlasnie te 2 minuty, podczas ktorych opatrywano bramkarza Chievo. Jasne?DjJuve pisze:Teraz mowie szczerze ze meczu Milanu nie ogladalem wiec nie wiem jak bylo ale slyszalem ze sedzia przedluzyl 5min. a mecz trwal 7min. doliczonych moze i potrzeba bylo przedluzyc ten mecz jeszcze dwie min.Czytam dokladnie wypowiedzi
- Lypsky
- Juventino
Fakty to w teliewizji TVNMartin pisze:Hheehe to nie jest moje zdanie to są fakty.DjJuve pisze:Martin nie potrzebnie sie wysylales i pisales ja to wiem tylko chcialem napisac ze tego nie widzialem i nie wiem jak bylo naprawde.Twoje zdanie juz znamMartin pisze:
Czytaj dokladnie wypowiedzi. Po raz 3 napisze ze w doliczonym czasie kontuzji doznal MArchegiani. Wg fanow Milanu symulowal. PRzerwa trwala 2 minuty (juz w doliczonym czasie) zatem w dolicoznym czasie Paparesta doliczyl wlasnie te 2 minuty, podczas ktorych opatrywano bramkarza Chievo. Jasne?Czytam dokladnie wypowiedzi

- TomekW
- Juventino
Sorki. Przejezyczylem sie. Oczywiscie chodzilo o newsy na forum :oops:Martin pisze:Ahhhh! To twoje uwielbienie do wkladania komus do ust slow ktorych nigdy nie wypowiedzialTomekW pisze:A oczywiscie za newsy na stronie nie odpowiadasz, bo z jakiej racji?Martin pisze: Dlaczego mamy odpowiadac za kazdego newsa napisanego na forum????JA mowie o forum a ty o stronie.
Za newsy na stronie ja odpowiadam. I tylko ja. Nigdy sie tego nie wypieralem.
To czy symulowal czy nie nie ma znaczeniaMartin pisze:Po raz 3 napisze ze w doliczonym czasie kontuzji doznal MArchegiani. Wg fanow Milanu symulowal.

Nie Bologna tylko ChievoMishaAveJuve pisze:Ciekaw jestem czy ancelotti bylby tak samo wyrozumialy gdyby sytuacja byla odwrotna gdyby to bologna strzelila w 97 na 2:2.

Skoro Del Neri po obejrzeniu analizy byl wyrozumialy, to czemu Ancelotti mialby nie byc? Przeciez nie bedzie robil z siebie idioty i mowil, ze czarne jest biale

No wlasnie. Wiec po co sie klociles? Chyba tylko aby dla zasady nie zgodzic sie z MilanistaDjJuve pisze: chcialem napisac ze tego nie widzialem i nie wiem jak bylo naprawde

No ale nie ma co tego roztrzasac

Abbiamo un grande sogno in fondo al nostro cuore
- Lypsky
- Juventino
No az wstyd sie przyznac ale rzeczywicie tak bylo :oops: Ale szczerze mowiac jak zobaczylem ze Milan strzelil bramke w 97min. to sie zdenerwowalem i myslalem ze sedzia drukowal ale teraz juz wiem jak bylo naprawde i bastaTomekW pisze:No wlasnie. Wiec po co sie klociles? Chyba tylko aby dla zasady nie zgodzic sie z MilanistaDjJuve pisze: chcialem napisac ze tego nie widzialem i nie wiem jak bylo naprawde
No ale nie ma co tego roztrzasac