6 tygodni bez Del Piero? Miccoli też kontuzjowany?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
SonGopik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 18:12

Alexa Del Piero pisze: Jedyny zawodnik, który się nie skompromitował to wg mnie Chiumento :P
Zgadzam się...
Według mnie Lippi mógłby kiedyś zaryzykować i wystawić do gry CAŁĄ Primavere. Ciekawe jakby grali...

Szymeq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 18:25

Jesus, Maria co sie dzieje :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Czy rozpoczeliśmy rozgrywki w piątek 13
cały sezon jest do bani :(

KOCHAM KAJĘ RADZKĄ
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 18:44

hania pisze:Szkoda Alexa. Najbardziej martwi mnie ze moze wypasc ze skaldu na Euoro 2004. A co do meczu z Milanem to mam juz ten caly sezon gdzies... :evil: Niech przegraja i sie znowu osmiesza to moze dotrze cos do nich. :!:
Jak masz takie rzeczy pisac to odejdz z tej strony :evil: Juz poraz drugi piszesz zle o Juve!!!Pokazuje to ze wcale nie kibicujesz Juventusowi :evil: Co do kontuzji wielka szkoda ze Alex doznal ja :cry: Ciezko bedzie bez niego wygrac z Milanem.Z Deportivo bez Alexa sobie nie poradzilismy :cry:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 18:54

NIEEEE :( :(:(. Alex my master znowu kontzuja! Qrcze i znowu długie tygodnie kruacji, rekonwalencensji... ale ja wierze, że przed nim jeszcze przynajmniej 2 świetlne sezony [licze zdobycie LM]

Obrazek
black&white

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 18:57

ja jestem z nimi zawsze, porażka zawsze daje do myslenia, człowiek staje sie mądrzejszy...
tez jestem za wystawieniem kilku zawodników z primavery, moze przegramy a moze sie opłaci?
warto podejmować ryzyko, a zwłaszcza jak sytuacja nie jest najlepsza.

Small. A speck in the wide blue sea. 'Tis the last of all the land...
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 19:28

Ehhh...gdyby przed sezonem ktoś mi powiedział, że nasza gra będzie tak zła i słaba, że kontuzje będą nas tropiły co mecz, że umrą postacie na zawsze związane z naszym klubem, wyśmiałbym tego kogoś w twarz...
Jednak rzeczywistość okaząła się czymś gorszym od pecha. to prawdziwy dramat :( Niestety.
Del Piero, lecą już latka a urazów coraz więcej... :? I to jakiś! Na kilka dobrych tygodni.
Bądźmy szczerzy :( W tym sezonie wisi nad nami jakieś ogormne fatum :(
-Gra naszego zespołu
-śmierć...
-kontuzje
-długi...itp :cry:

Pytanie. Czy moze być gorzej... :?: :(

:!: TI AMO JUVENTUS PER SEMPRE :!:

Obrazek
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 19:40

No dobra, nie mamy juz nic do stracenia. Banji i Chiumento do pierwszego skladu i jedziemy.

booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 23:18

Jak pech to na całego... Mósimy się z tym pogodzić że w tym sezonie co najwyżej będziemy triumfować z PW... Myśle jednak że mimo kontuzji Trapp zabierze Alexa na Euro 2004 gdyż jest on potrzebny drużynie...

★ ★ ★
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2004, 14:50

Alexa Del Piero pisze:Wierze, że Juve podniesie się po tej porażce i zmotywuje ich to do walki o inne trofea ale niestety samą tradycją nic nie wygramy. Do tego potrzebna jest chęć, szczęście a przede wszystkim pierwszy skład (a nie rezerwa z primaverą) w dobrej kondycji i bez kontuzji
Checi sa, szczescie to my miec bedziemy bo gramy u siebie...
A rezerwy i Primavera moga byc rozniejsi od 1 skladu bo beda walczyc o miejsce w nim i beda grozni bo beda chcieli za wszelka cene pokazac ze sa przydatni!!

ODPOWIEDZ