6 tygodni bez Del Piero? Miccoli też kontuzjowany?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 12:25

Dla Alexa Del Piero ten sezon być może właśnie dobiegł końca. Kontuzja, której doznał wczoraj w spotkaniu rewanżowym LM z Deportivo może wykluczyć napastnika z udziału w rozgrywkach nawet na 50 dni.

Na początku bieżącego sezonu podobny uraz (łydki, tym razem prawej) odsunął Del Piero na 6 tygodni. Jego udział w Euro 2004 również jest zagrożony biorąc pod uwagę fakt, że Alex potrzebuje sporo czasu, aby powrócić do wysokiej formy po wyleczeniu kontuzji.

Del Piero stanowi trzon włoskiej drużyny narodowej wraz z Vierim i Tottim. Ten ostatni ucieszyłby się zapewne, gdyby niedyspozycja napastnika Juventusu skłoniła Giovanniego Trapattoniego do sięgnięcia po Antonio Cassano.

Niektóre doniesienia mówią jakoby Fabrizio Miccoli również padł wczoraj ofiarą kontuzji. Nieznane są bliższe szczegóły. Oby informacje te okazały się wyłącznie plotkami.

Tak czy owak do spotkania ligowego z Milanem Juventus przystępuje z duszą na ramieniu
wow wypas i co jeszcze !!

http://www.juventus.wz.cz/?nid=455

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 12:27

więc to jest juz koniec Juventusu !!!!!!!!!!!!!!!!! nie moze tak być !! Boże ratuj !!!!!!!!! nieeee :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :( :( :( :( :( :( :( :( :cry: :cry:

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 12:28

No to pięknie. Ja juz po minie i gestach Alexa wiedziałem że to coś poważnego. Natychmiast pokazał "zmiane". A co z tym Miccolim ??? No nie, to kim my bedziemy grać z przodu ? Jeszcze na dodatek przeciwko Milanowi ? :? Mam nadzieje ze Miccoli sie wykuruje, a Alex szybciej dojdzie do siebie niż prognozują :? Coś mi sie wydaje że ten sezon jest juz..... :? :? :?

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 12:39

Tylko nie to ;( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Czemu teraz?????? gupie Depo ;( :evil: :evil: :evil: :evil:
no to żegnajcie tytuły :cry: :cry:

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 12:44

Szkoda Alexa. Najbardziej martwi mnie ze moze wypasc ze skaldu na Euoro 2004. A co do meczu z Milanem to mam juz ten caly sezon gdzies... :evil: Niech przegraja i sie znowu osmiesza to moze dotrze cos do nich. :!:

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 12:58

hania pisze:Szkoda Alexa. Najbardziej martwi mnie ze moze wypasc ze skaldu na Euoro 2004. A co do meczu z Milanem to mam juz ten caly sezon gdzies... :evil: Niech przegraja i sie znowu osmiesza to moze dotrze cos do nich. :!:

Twoja postawa mnie smieszy bo inaczej tego nazwac nie mozna...
Niech przegraja i sie osmiesza? he?

Czy ty nie widzisz ze kontuzje nas trapia, mimo wszystko JUVENTUS to JUVENTUS klub z wieloletnia tradycja jego zadaniem jest wygrywac a nie przegrywac! Chocby niebo sie na ziemie walilo calym sercem bede za JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!

PS. Kiedys musial nadejsc kryzys... jak widac nadszedl w tym sezonie ale OD DOLKA MOZNA SIE ZAWSZE ODBIC!!!!!

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 13:08

Ja już mam dość tego, Alex ma po prostu przerąbane, praktcznie co sezon ma powarzną kontuzję, to jest nie sprawiedliwe czemu zawsze on.
Naprawdę jest mi go szkoda i jestem pewien że gdyby nie te kontuzje które miał przez te wszystkie lat to Alex byłby uwarzany za najleprzego piłkarza świata, nie jat to wszyscy teraz określają jedn z najleprzych ale nienajleprzy, to będzie zawsze mój ulubiony piłkarza i w moich oczach jest on najleprzy (obok Nedveda :wink: )
A Totti niech się nie cieszy bo jeszcze jego spotka jakaś ochydna kontuzja, czego oczywiście mu nie życzę bo kontuzja to jedna z najgorszych jeżeli nie najgorsze co może spotkać piłkarzai nie żeczę kontuzji piłkarzom nawet najbardziej nielubianych przezemnie takich jak Beckham czy właśnie Totti.

A więc Alex wracaj do zdrowia. Jesteśmy z tobą.

A Z Miccolim to według mnie jest jaka plota.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 13:15

Ależ ten gość ma pecha... kontuzja za kontuzją. I jeszcze teraz kiedy są to tak ciężkie dni dla Juventusu... :cry:

ALEXY

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 13:23

NIe n to juz jest pech w tym sezonie moze za bardzo chcieli wygrac za duzo chcieli no ale tak bywa szkoda bardzo ze Alex kontuzja tego nierozumiem dlaczego tak jest ALEX JESTESMY Z TOBĄ NA ZAWSZE >>>>>>RORZA ALEX

GRANDE JUVE
Fighterinho

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 13:30

NIe tylko nie to jeszcze tylko Nedveda i Buffona im brakuje wykluczyc najsilniejsza jedenastka:
1.Buffon-najlepszy zawodnik Juve w ostatnich meczach
21.Thuram-słabizna
4.Montero-dno
13.Ferrara-dno
19.Zambrotta-kontuzja
18.Maresca-kontuzja
11.Nedved-próbuje al nic z tego
16.Camoranesi-walczy ale z marnym skutkiem
18.Appiah-dno
10.Del Piero - Kontuzja
17.Trezeguet-Kontuzja

a więc jak widać jest niezbyt ciekawie :cry:

Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 13:41

Biedny Alex :(
Taki geniusz pilkarski, ale kontuzje go nie oszczedzaja... :(
Szkoda! Podobno juz w dziecinstwie byl chorowity, ale nie wiem czy wtedy dotyczylo to miesni i stawow... :(

bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 13:50

No nieeeeee!!!. Czemu Del Piero tak czesto odnosi kontuzje. Jak mamy grac w ataku. Mamy teraz jednego sprawnego napastnika-Di Vaio. Szkoda mi Alexa i taka plaga kontuzji. Jesem złyyyyy.

J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 13:53

no to porażka :!: :!: :!:
jeżeli Alex nie będzie grał do końca sezonu, to raczej napewno nie pojedzie na EURO 2004 :!: :!: :!:
jego nieobecność osłabi także JUVE, a o to przedewszystkim się martwimy :!: :!: :!:
można tu przytoczyć <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> cytat z chyba jakiegoś filmu, ale nie bardzo pamiętam:"...gdyby ludzie srali złotem, to my biedni nie mięlibyśmy dup..." :)
...to odnośnie tego, że jak komuś nie idzie, to zawsze coś się przydarzy, żeby było trudniej :!: :!: :!:

Obrazek
Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 14:05

Philby pisze:
hania pisze:Szkoda Alexa. Najbardziej martwi mnie ze moze wypasc ze skaldu na Euoro 2004. A co do meczu z Milanem to mam juz ten caly sezon gdzies... :evil: Niech przegraja i sie znowu osmiesza to moze dotrze cos do nich. :!:

Twoja postawa mnie smieszy bo inaczej tego nazwac nie mozna...
Niech przegraja i sie osmiesza? he?

Czy ty nie widzisz ze kontuzje nas trapia, mimo wszystko JUVENTUS to JUVENTUS klub z wieloletnia tradycja jego zadaniem jest wygrywac a nie przegrywac! Chocby niebo sie na ziemie walilo calym sercem bede za JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!

PS. Kiedys musial nadejsc kryzys... jak widac nadszedl w tym sezonie ale OD DOLKA MOZNA SIE ZAWSZE ODBIC!!!!!
Wierze, że Juve podniesie się po tej porażce i zmotywuje ich to do walki o inne trofea ale niestety samą tradycją nic nie wygramy. Do tego potrzebna jest chęć, szczęście a przede wszystkim pierwszy skład (a nie rezerwa z primaverą) w dobrej kondycji i bez kontuzji

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 14:10

Fighterinho pisze:NIe tylko nie to jeszcze tylko Nedveda i Buffona im brakuje wykluczyc najsilniejsza jedenastka:
1.Buffon-najlepszy zawodnik Juve w ostatnich meczach
21.Thuram-słabizna
4.Montero-dno
13.Ferrara-dno
19.Zambrotta-kontuzja
18.Maresca-kontuzja
11.Nedved-próbuje al nic z tego
16.Camoranesi-walczy ale z marnym skutkiem
18.Appiah-dno
10.Del Piero - Kontuzja
17.Trezeguet-Kontuzja

a więc jak widać jest niezbyt ciekawie :cry:
Zawsze wydawało mi się, że Ferrara gra z 2 a z 13 Iuliano, poza tym Maresca ma 14 :)
Dodam jeszcze
23.Legrottaglie-tracił każdą piłke, którą mu podano
Jedyny zawodnik, który się nie skompromitował to wg mnie Chiumento :P
Ostatnio zmieniony 10 marca 2004, 14:13 przez Alexa Del Piero, łącznie zmieniany 1 raz.

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
ODPOWIEDZ