6 tygodni bez Del Piero? Miccoli też kontuzjowany?
- SonGopik
- Juventino
Zgadzam się...Alexa Del Piero pisze: Jedyny zawodnik, który się nie skompromitował to wg mnie Chiumento
Według mnie Lippi mógłby kiedyś zaryzykować i wystawić do gry CAŁĄ Primavere. Ciekawe jakby grali...
- Lypsky
- Juventino
Jak masz takie rzeczy pisac to odejdz z tej strony :evil: Juz poraz drugi piszesz zle o Juve!!!Pokazuje to ze wcale nie kibicujesz Juventusowi :evil: Co do kontuzji wielka szkoda ze Alex doznal jahania pisze:Szkoda Alexa. Najbardziej martwi mnie ze moze wypasc ze skaldu na Euoro 2004. A co do meczu z Milanem to mam juz ten caly sezon gdzies... :evil: Niech przegraja i sie znowu osmiesza to moze dotrze cos do nich. :!:
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Juverulez!
- Juventino
- black&white
- Juventino
ja jestem z nimi zawsze, porażka zawsze daje do myslenia, człowiek staje sie mądrzejszy...
tez jestem za wystawieniem kilku zawodników z primavery, moze przegramy a moze sie opłaci?
warto podejmować ryzyko, a zwłaszcza jak sytuacja nie jest najlepsza.
tez jestem za wystawieniem kilku zawodników z primavery, moze przegramy a moze sie opłaci?
warto podejmować ryzyko, a zwłaszcza jak sytuacja nie jest najlepsza.
Small. A speck in the wide blue sea. 'Tis the last of all the land...
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ehhh...gdyby przed sezonem ktoś mi powiedział, że nasza gra będzie tak zła i słaba, że kontuzje będą nas tropiły co mecz, że umrą postacie na zawsze związane z naszym klubem, wyśmiałbym tego kogoś w twarz...
Jednak rzeczywistość okaząła się czymś gorszym od pecha. to prawdziwy dramat
Niestety.
Del Piero, lecą już latka a urazów coraz więcej... :? I to jakiś! Na kilka dobrych tygodni.
Bądźmy szczerzy
W tym sezonie wisi nad nami jakieś ogormne fatum
-Gra naszego zespołu
-śmierć...
-kontuzje
-długi...itp
Pytanie. Czy moze być gorzej...
:!: TI AMO JUVENTUS PER SEMPRE :!:
Jednak rzeczywistość okaząła się czymś gorszym od pecha. to prawdziwy dramat

Del Piero, lecą już latka a urazów coraz więcej... :? I to jakiś! Na kilka dobrych tygodni.
Bądźmy szczerzy

-Gra naszego zespołu
-śmierć...
-kontuzje
-długi...itp
Pytanie. Czy moze być gorzej...

:!: TI AMO JUVENTUS PER SEMPRE :!:

- booyak
- Juventino
Jak pech to na całego... Mósimy się z tym pogodzić że w tym sezonie co najwyżej będziemy triumfować z PW... Myśle jednak że mimo kontuzji Trapp zabierze Alexa na Euro 2004 gdyż jest on potrzebny drużynie...
★ ★ ★
- Slim
- Juventino
Checi sa, szczescie to my miec bedziemy bo gramy u siebie...Alexa Del Piero pisze:Wierze, że Juve podniesie się po tej porażce i zmotywuje ich to do walki o inne trofea ale niestety samą tradycją nic nie wygramy. Do tego potrzebna jest chęć, szczęście a przede wszystkim pierwszy skład (a nie rezerwa z primaverą) w dobrej kondycji i bez kontuzji
A rezerwy i Primavera moga byc rozniejsi od 1 skladu bo beda walczyc o miejsce w nim i beda grozni bo beda chcieli za wszelka cene pokazac ze sa przydatni!!