Seria A w POLSACIE SPORT??

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
gorczas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 23:14

wErOn pisze:
Alexxxxx pisze:wErOn poczytaj sobie temacik :whistle: Napisałem już, ze Canal + skończyła się umowa na nadawanie Serie A i Polsat Sport właczył się do walki o te prawa.
A skąd Ty to niby wiesz, co? :wink:

Ja to widzę tak jak opisałem, czyli mecze z Juve channel, Milan channel ... itd. tak jak miało to miejsce w zeszłym sezonie, na przykładzie ligi angielskiej (podczas spotkan Liverpoolu, w górym rogu ekranu "Liverpool tv") 8)

Moge sie oczywiscie mylić, ale podaj źrodło swoich info.
Zapraszam na nieoficjalną stronę Polsatu Sport -> tutaj .

Jest tu wyraźnie napisane że trwają negocjacje w sprawie Barcelona TV, Real Madryt TV i Serie A. Z tego wynika, że Polsat walczy o całośc meczy z Włoch na żywo.

Jutro będę jeszcze dzwonił do wszystkich możliwych biur obsługi Polsatu to może czegoś nowego się dowiem.

Jeśli udałoby się załatwić im te mecze to na 75 % będą one dostępne na jakimś dodatkowym płatnym pakiecie. Jeśli tak by się stało to będzie trzeba lecieć na kolankach do rodziców to może także i mi będzie dane obejrzenie Juve na żywca :smile: :D .

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 23:20

gorczas pisze: Jutro będę jeszcze dzwonił do wszystkich możliwych biur obsługi Polsatu to może czegoś nowego się dowiem.
Całą akcję zorganizował oczywiście niezawodny Alexxxxx 8) Jak w tej piosence AaAaAAAAA :wink:
wErOnowi już na privie wysłałem podobne informacje. szczerze powiedziawszy jakoś wykombinuje, aby miec to i to, ale muszę poczekac, co ostatecznie będzie z Serie A. wtedy będę niepokonany. Obie platformy - król futbolu, król czata :wink: Czekamy do jutra, mój mail, yariego mail, telefon gorczasa. Wszystkie możliwe źródła :D

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
howik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2005, 23:29

Alexxxxx pisze:Jeśli to prawda to juz jutro składam wniosek o zrezygnowanie z Canal + 8) Oficjalnie nie będę go odbierał (nieoficjalnie będę - w jaki sposób :?: Moja sprawa). I składam wniosek o założenie Platformy Polsatu. Pozdrawiam

PS. Możliwe, że Polsat kupił prawa po prostu do Juve Channel, poczekamy, zobaczymy :-D
lewa karta:P hehe znam ten sposob.Dokladnie pozyjemy zobaczymy bo mi sie jakos wierzyc nie chce w to :think:

CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
pajzano

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 01:48

Coolfi pisze: Mam jedynie nadzieję że jeśli to prawda to meczy nie będzie komentować Kołtoń...
Popieram. Gościu brzmi jak eunuch, zwłaszcza gdy piszczy "Bramkaaaaa!"

You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
Kuba Napierski

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 08:34

Ta wiadomość jest genialna. Powinna się sprawdzić bo zawsze Polsat był dobry w tych negocjacjach. Ale jeszcze nigdy nie przyszło im do głowy że należy puszczać też Serie A. Mam wiele kanałów ale nie mam C+ więc moja radość jest tym większa. Mam nadzieję że komentował będzie Borek ale niestety tam gdzie Borek jest i Kołtoń :prochno:

Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 09:13

rocko pisze:a czy mógłbyś tą swoją sprawę wyjaśnić? Bo mnie też takie cudo interesuje
Cala magia w tym ze kolega Alexxxxx kupi sobie lewa karte abonamenta :roll:

JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 09:39

z tego co się oriętuję to na Canal+ dalej będzie Serie A

JESTEM OSZUSTEM
Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 09:53

Jakby to była prawda to byłbym wniebowzięty :-D :-D :-D

"Mecze jednej z najlepszych lig świata od nowego sezonu bedzie można oglądać na kanałach grupy Polsatu."

http://polsatsport.tivi.pl/psport/modul ... toryid=178

P.S - Na kanałach grupy Polsatu :?: -różnie można to interpretować ja osobiście mam kablówke ok 48 kanałów i wśród nich jest Polsat Sport mam ndzieje że będe mógł sobie już 27/28 sierpnia oglądnąć 1 kolejke
Serie A :D :D :D

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 09:57

Sluchajcie, w zasadzie dobrze, ze ten temat poruszyliscie, bo jest pewna kwestia nad ktora sie glowie. Wiem, ze byl juz taki temat, ale chce zapytac wlasnie pod katem meczow Serie A. Rodzice przeprowadzili sie na wichure i chca sobie kupic kablowke, dotychczas radzilem im C+ (z zamiarem przyjezdzania do nich na mecze, oczywiscie 8) ), bo z tego, co wiem, w Polsacie Cyfrowym nie ma podstawowych programow- TVP1, TVP2 itp.. (to prawda??.. :roll: ), ale w tym momencie, z drugiej strony, to juz sam nie wiem, co im poradzic.. bo jesli na Polsacie Sport mieliby puszczac mecze Juve... :whistle:
Jesli bedziecie znali juz wyniki Waszej zorganizowanej akcji :P i czegokolwiek sie dowiecie, to piszcie koniecznie, bo jestem ciekawy niesamowicie.

deco07

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 10:38

Jakby Seria A była na Polsacie Sport to było by ekstra zwłaszcza, że jak zamówie tą platforme to czekają mnie same kożyści np mecze Celticu i Mistrzostwa Świata - Niemcy 2006!!! Także się modle żeby mecze Juve były na PS!!!

PS. Mnowomiejsky w Cyfrowym Polsacie można odbierać TVP1 i TVP2 pozdrwwiam

PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 10:45

JUVEFANE_10 pisze:Serie A od przyszłego sezonu bedzie na Polsacie Sport.

Słuchałem dzisiaj wiadomości sportowych na Polsacie,i mówili o transferze Vieiry.Na koniec powiedział że widzowie polsatu będą mogli oglądać Juventus i Vieire w Polsacie SPORT w LM I Serie A
ta? a wiesz ze Polsat ma byc kodowany ?? :evil:

JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 10:54

wiem ale jak ktoś płaci abonament to będzie miał

JESTEM OSZUSTEM
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 11:12

deco07 pisze:PS. Mnowomiejsky w Cyfrowym Polsacie można odbierać TVP1 i TVP2 pozdrwwiam
Bylem na stronie Polsatu, i w zadnej ofercie nie bylo TVP1 i tych innych, czyli co, sa one w standardzie i nie sa zawarte w oficjalnej ofercie? Jak to jest? Jesli mogliby mi odpowiedziec posiadacze Polsatu Sport..
..mi osobiscie glownie zalezy na meczach Serie A, ale nie chce narobic obory rodzicom.. :roll:

PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 11:21

mnowomiejsky pisze:
deco07 pisze:PS. Mnowomiejsky w Cyfrowym Polsacie można odbierać TVP1 i TVP2 pozdrwwiam
Bylem na stronie Polsatu, i w zadnej ofercie nie bylo TVP1 i tych innych, czyli co, sa one w standardzie i nie sa zawarte w oficjalnej ofercie? Jak to jest? Jesli mogliby mi odpowiedziec posiadacze Polsatu Sport..
..mi osobiscie glownie zalezy na meczach Serie A, ale nie chce narobic obory rodzicom.. :roll:
ja w pakiecie polsatu mam tvp

Sados22

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 11:25

Z tego co ja wiem To C+ już nową umowe podpisał na serie A i tak samo na premiership.

Sorry okazało sie, że C+ podpisało umowy na 3 lata z premiership i primiera division a o Serie A nic nie piszą.
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2005, 11:38 przez Sados22, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ