Seria A w POLSACIE SPORT??
- gorczas
- Juventino
Zapraszam na nieoficjalną stronę Polsatu Sport -> tutaj .wErOn pisze:A skąd Ty to niby wiesz, co?Alexxxxx pisze:wErOn poczytaj sobie temacikNapisałem już, ze Canal + skończyła się umowa na nadawanie Serie A i Polsat Sport właczył się do walki o te prawa.
![]()
Ja to widzę tak jak opisałem, czyli mecze z Juve channel, Milan channel ... itd. tak jak miało to miejsce w zeszłym sezonie, na przykładzie ligi angielskiej (podczas spotkan Liverpoolu, w górym rogu ekranu "Liverpool tv") 8)
Moge sie oczywiscie mylić, ale podaj źrodło swoich info.
Jest tu wyraźnie napisane że trwają negocjacje w sprawie Barcelona TV, Real Madryt TV i Serie A. Z tego wynika, że Polsat walczy o całośc meczy z Włoch na żywo.
Jutro będę jeszcze dzwonił do wszystkich możliwych biur obsługi Polsatu to może czegoś nowego się dowiem.
Jeśli udałoby się załatwić im te mecze to na 75 % będą one dostępne na jakimś dodatkowym płatnym pakiecie. Jeśli tak by się stało to będzie trzeba lecieć na kolankach do rodziców to może także i mi będzie dane obejrzenie Juve na żywca

- Alexxxxx
- Juventino
Całą akcję zorganizował oczywiście niezawodny Alexxxxx 8) Jak w tej piosence AaAaAAAAAgorczas pisze: Jutro będę jeszcze dzwonił do wszystkich możliwych biur obsługi Polsatu to może czegoś nowego się dowiem.
wErOnowi już na privie wysłałem podobne informacje. szczerze powiedziawszy jakoś wykombinuje, aby miec to i to, ale muszę poczekac, co ostatecznie będzie z Serie A. wtedy będę niepokonany. Obie platformy - król futbolu, król czata

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- howik
- Juventino
lewa karta:P hehe znam ten sposob.Dokladnie pozyjemy zobaczymy bo mi sie jakos wierzyc nie chce w toAlexxxxx pisze:Jeśli to prawda to juz jutro składam wniosek o zrezygnowanie z Canal + 8) Oficjalnie nie będę go odbierał (nieoficjalnie będę - w jaki sposóbMoja sprawa). I składam wniosek o założenie Platformy Polsatu. Pozdrawiam
PS. Możliwe, że Polsat kupił prawa po prostu do Juve Channel, poczekamy, zobaczymy :-D

CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
- pajzano
- Juventino
Popieram. Gościu brzmi jak eunuch, zwłaszcza gdy piszczy "Bramkaaaaa!"Coolfi pisze: Mam jedynie nadzieję że jeśli to prawda to meczy nie będzie komentować Kołtoń...
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- Kuba Napierski
- Juventino
Ta wiadomość jest genialna. Powinna się sprawdzić bo zawsze Polsat był dobry w tych negocjacjach. Ale jeszcze nigdy nie przyszło im do głowy że należy puszczać też Serie A. Mam wiele kanałów ale nie mam C+ więc moja radość jest tym większa. Mam nadzieję że komentował będzie Borek ale niestety tam gdzie Borek jest i Kołtoń 

- JUVEFANE_10
- Juventino
z tego co się oriętuję to na Canal+ dalej będzie Serie A
JESTEM OSZUSTEM
- Adi666666
- Juventino
Jakby to była prawda to byłbym wniebowzięty :-D :-D :-D
"Mecze jednej z najlepszych lig świata od nowego sezonu bedzie można oglądać na kanałach grupy Polsatu."
http://polsatsport.tivi.pl/psport/modul ... toryid=178
P.S - Na kanałach grupy Polsatu
-różnie można to interpretować ja osobiście mam kablówke ok 48 kanałów i wśród nich jest Polsat Sport mam ndzieje że będe mógł sobie już 27/28 sierpnia oglądnąć 1 kolejke
Serie A

"Mecze jednej z najlepszych lig świata od nowego sezonu bedzie można oglądać na kanałach grupy Polsatu."
http://polsatsport.tivi.pl/psport/modul ... toryid=178
P.S - Na kanałach grupy Polsatu

Serie A

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- mnowo
- Qualità Juventino
Sluchajcie, w zasadzie dobrze, ze ten temat poruszyliscie, bo jest pewna kwestia nad ktora sie glowie. Wiem, ze byl juz taki temat, ale chce zapytac wlasnie pod katem meczow Serie A. Rodzice przeprowadzili sie na wichure i chca sobie kupic kablowke, dotychczas radzilem im C+ (z zamiarem przyjezdzania do nich na mecze, oczywiscie 8) ), bo z tego, co wiem, w Polsacie Cyfrowym nie ma podstawowych programow- TVP1, TVP2 itp.. (to prawda??.. :roll: ), ale w tym momencie, z drugiej strony, to juz sam nie wiem, co im poradzic.. bo jesli na Polsacie Sport mieliby puszczac mecze Juve...
Jesli bedziecie znali juz wyniki Waszej zorganizowanej akcji
i czegokolwiek sie dowiecie, to piszcie koniecznie, bo jestem ciekawy niesamowicie.

Jesli bedziecie znali juz wyniki Waszej zorganizowanej akcji

- deco07
- Juventino
Jakby Seria A była na Polsacie Sport to było by ekstra zwłaszcza, że jak zamówie tą platforme to czekają mnie same kożyści np mecze Celticu i Mistrzostwa Świata - Niemcy 2006!!! Także się modle żeby mecze Juve były na PS!!!
PS. Mnowomiejsky w Cyfrowym Polsacie można odbierać TVP1 i TVP2 pozdrwwiam
PS. Mnowomiejsky w Cyfrowym Polsacie można odbierać TVP1 i TVP2 pozdrwwiam
- PABLO
- Juventino
ta? a wiesz ze Polsat ma byc kodowany ?? :evil:JUVEFANE_10 pisze:Serie A od przyszłego sezonu bedzie na Polsacie Sport.
Słuchałem dzisiaj wiadomości sportowych na Polsacie,i mówili o transferze Vieiry.Na koniec powiedział że widzowie polsatu będą mogli oglądać Juventus i Vieire w Polsacie SPORT w LM I Serie A
- JUVEFANE_10
- Juventino
wiem ale jak ktoś płaci abonament to będzie miał
JESTEM OSZUSTEM
- mnowo
- Qualità Juventino
Bylem na stronie Polsatu, i w zadnej ofercie nie bylo TVP1 i tych innych, czyli co, sa one w standardzie i nie sa zawarte w oficjalnej ofercie? Jak to jest? Jesli mogliby mi odpowiedziec posiadacze Polsatu Sport..deco07 pisze:PS. Mnowomiejsky w Cyfrowym Polsacie można odbierać TVP1 i TVP2 pozdrwwiam
..mi osobiscie glownie zalezy na meczach Serie A, ale nie chce narobic obory rodzicom.. :roll:
- PABLO
- Juventino
ja w pakiecie polsatu mam tvpmnowomiejsky pisze:Bylem na stronie Polsatu, i w zadnej ofercie nie bylo TVP1 i tych innych, czyli co, sa one w standardzie i nie sa zawarte w oficjalnej ofercie? Jak to jest? Jesli mogliby mi odpowiedziec posiadacze Polsatu Sport..deco07 pisze:PS. Mnowomiejsky w Cyfrowym Polsacie można odbierać TVP1 i TVP2 pozdrwwiam
..mi osobiscie glownie zalezy na meczach Serie A, ale nie chce narobic obory rodzicom.. :roll:
- Sados22
- Juventino
Z tego co ja wiem To C+ już nową umowe podpisał na serie A i tak samo na premiership.
Sorry okazało sie, że C+ podpisało umowy na 3 lata z premiership i primiera division a o Serie A nic nie piszą.
Sorry okazało sie, że C+ podpisało umowy na 3 lata z premiership i primiera division a o Serie A nic nie piszą.
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2005, 11:38 przez Sados22, łącznie zmieniany 1 raz.