# 25 Adrien Rabiot
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 40 razy
- Otrzymał podziękowanie: 78 razy
Oldkał już zniknął na dobre. Za dużo fikołków z jego strony 
A srabiota rynek idealnie wyjaśnił. Ciekawi mnie jeszcze czy Dyzma trenerski znajdzie gdzieś angaż
A srabiota rynek idealnie wyjaśnił. Ciekawi mnie jeszcze czy Dyzma trenerski znajdzie gdzieś angaż
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- ice
- Juventino

- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 16 razy
Na Ciebie zawsze można liczyć kolego! Rabiot został zweryfikowany. Niestety większość naszego szrotu jest na podobnym poziomie, tylko nowi lepiej rokują.
Szkoda przepalonych setek milionów euro, bo mogliśmy być w innym miejscu niż jesteśmy.
- Nicram_93
- Juventino

- Podziekował: 66 razy
Dokładnie, życie szybko Rabiota zweryfikowało. Miały się o niego bić same giganty futbolu, a wylądował w średniej Marsylii. Chyba nie tak to miało wyglądać według niego? Dla mnie żadne zdziwienie. Solidny zawodnik kiedy jest w formie, lecz żaden top. Niestety najgorzej, że z tą formą u niego często jest problem, stąd i życie go szybko zweryfikowało.

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- B@rt
- Juventino

- Podziekował: 12 razy
- Otrzymał podziękowanie: 30 razy
To jest historia śmieszna, choć też w jakimś sensie smutna. My sobie możemy jedynie spekulować, które z Rabiotów jest bardziej winne tego, jak się potoczyła. Cały piłkarski świat to widzi i się z nich śmieje. Rzeczywistość rynku transferowego zgasiła ich jak dwa pety. I pomyśleć, że gdyby nie własna chciwość i pycha, mogliby ustawić się na kolejnych kilka lat przy garnuszku Juventusu, bo przecież mieli świetną ofertę na stole. Czas pokazał, że zagrali va banque kompletnie na oślep i przegrali.
- Urbi27
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Dla mnie to pokazuje, że w Juve wciąż pracują amatorzy jeżeli w ogóle taka oferta się pojawiła. Gość ostatecznie dostał prawie 3x kasy mniej i taka jest jego realna wycena, wiedziało o tym 90% JP, a jednak to głównie dzięki totalnemu odklejeniu Rabiota nie widzimy go u nas na ławce.
- Oldfan
Myślicie, że mnie to boli? Chyba mierzycie mnie swoją miarą i myślicie, że mnie to dotknie. Ja nie mam problemu z ego.
Trafił do Marsylii bardzo ciekawego projektu, ale myślałem, że raczej to będzie bogatszy klub.
Tak czy siak oby był zdrowy i miał się dobrze, bo wiele dla Juve zrobił i za to szacunek się należy .
Myślicie, że mnie to boli? Chyba mierzycie mnie swoją miarą i myślicie, że mnie to dotknie. Ja nie mam problemu z ego.
Trafił do Marsylii bardzo ciekawego projektu, ale myślałem, że raczej to będzie bogatszy klub.
Tak czy siak oby był zdrowy i miał się dobrze, bo wiele dla Juve zrobił i za to szacunek się należy .
- ice
- Juventino

- Podziekował: 6 razy
Ciekawostka: za Rabiota nikt nigdy nie zapłacić złamanego grosza! 
https://www.transfermarkt.pl/adrien-rab ... ler/182913
https://www.transfermarkt.pl/adrien-rab ... ler/182913
- Maly
- Juventino

- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 40 razy
Druga jest taka, że jak przychodził do nas był warty 35mln i jak odchodził to był warty 35mln, po swoim sezonie życia 40mln ale wcześniej dołowanie do 17mln... Pięknie się rozwinął przez te 5 lat u nas i to nie tylko pod kątem gry ale i właśnie liczb jak ta wartość czy strzelone gole i asysty. Wszystko wystrzeliło u nas w kosmos.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?