# 25 Adrien Rabiot
- woe
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Nie zdziwię się jak w styczniu Rabiotmama zadzwoni do nas i powie? "Ok, to ile proponowaliście? 3 lata kontraktu, 7 mln € na sezon? Zastanowiliśmy się z synem i może być. Gdzie mamy podpisać?"

- piterjuve
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Jak ja się cieszę, że ten typ nie przyjął w czerwcu propozycji Juve. On nas uratował przed samym sobą, za co jestem mu wdzięczny.
A teraz kompletnie mnie nie interesuje czy lub gdzie będzie grał.
A teraz kompletnie mnie nie interesuje czy lub gdzie będzie grał.
- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
A to nie jest tak, że skoro jest dostępny za darmo, to można go zarejestrować wszędzie w każdej chwili? On chyba wciąż mógłby podpisać kontrakt w Anglii, Włoszech czy Hiszpanii. No ale skoro nie zrobił tego do tej pory, to chyba musiałby poczekać na jakąś kontuzję, która sprawi, że topowy klub desperacko się na niego połasi. Inna sprawa, że on ostatni raz z jakimś zespołem trenował w trakcie Euro. Jak pamiętam jego wchodzenie do Juventusu po tym, jak przyszedł po wielu miesiącach bez gry, to mi się nóż w kieszeni otwiera.
Ładnie się z matką urządzili, nie ma co. Madame Rabiot to parodystka zawodu agenta.
Ładnie się z matką urządzili, nie ma co. Madame Rabiot to parodystka zawodu agenta.
- Michael_M
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Pamiętasz jakie były wieści?
Rabiot oczekuje 8,5 mln netto i opaska kapitana od nas.
W United byłby na 3 miejscu pod względem wysokości kontraktu. W Chelsea nr 1, w City byłby 4 czy 5 a w Arsenalu 3. Kto da taką kasę takiemu zawodnikowi? Nikt z czołówki.
Rabiot oczekuje 8,5 mln netto i opaska kapitana od nas.
W United byłby na 3 miejscu pod względem wysokości kontraktu. W Chelsea nr 1, w City byłby 4 czy 5 a w Arsenalu 3. Kto da taką kasę takiemu zawodnikowi? Nikt z czołówki.
- Michael_M
- Juventino
Buahahaha czyli chce ponad 13 netto...powodzenia życzę facetowi. Typ chce tyle co De Bruyne dostaje w City. Nie wiem co mu się przestawiło w głowie by tak odjechać.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Pewnie chodzi o 13 brutto. Doświadczenie w długim braku rytmu meczowego już ma i pewnie liczy, że znów wyląduje na 4 łapy ale no jakoś chyba tylko Allegri i DD w to wierzą i daliby mu wysoką gażę.
ps. sorry, jeszcze Oldfan.
ps. sorry, jeszcze Oldfan.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- woe
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
On już wcześniej był "odjechany". W 2018 roku, kiedy to jeszcze grał w PSG, zakomunikował Deschamps-owi, że skoro nie został powołany na mundial to nie ma zamiaru być na liście rezerwowej i czekać całe lato w nadziei, że ktoś wypadnie ze składu. Nie wiem jak to się ostatecznie ułożyło z francuskimi zawodnikami i ilu z tej listy rezerwowej pojechało na turniej w Rosji. Ale fakt, że Adrien nie chciał chociażby szansy, aby pojechać na Mistrzostwa Świata tylko dlatego, że był opcją rezerwową trochę mówi o jego samoocenie. A jak jeszcze dodać do tego, że Francja te mistrzostwa wygrała, to powinien od tamtej pory dwa razy się zastanawiać przed każdym swoim "nie".

- Distant Dreamer
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 79 razy
Na zdjęciu pan Piłkarz Fabrizio Ravanelli a po jego lewej jakiś losowy średniej jakości piłkarzyna.
Fanboy żabiota płacze pewnie.
Podobno pensja taka : https://sports.yahoo.com/revealed-ex-ps ... ccounter=1
Widać opłacało się odrzucać oferty

- Michael_M
- Juventino
Pan Piłkarz fikał i nafikał. Od nas 8,5 mln + opaska kapitana. Potem od Liverpoolu i Atletico chciał ponoć 10 mln. Skończyło się. A 3-3,5 mln w Marsylii. Buahaha