# 25 Adrien Rabiot
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 12 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Oldkał już zniknął na dobre. Za dużo fikołków z jego strony
A srabiota rynek idealnie wyjaśnił. Ciekawi mnie jeszcze czy Dyzma trenerski znajdzie gdzieś angaż
A srabiota rynek idealnie wyjaśnił. Ciekawi mnie jeszcze czy Dyzma trenerski znajdzie gdzieś angaż
Max Allegri przed przegranym 5:1 meczem pisze: “Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku“
- ice
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Na Ciebie zawsze można liczyć kolego! Rabiot został zweryfikowany. Niestety większość naszego szrotu jest na podobnym poziomie, tylko nowi lepiej rokują.
Szkoda przepalonych setek milionów euro, bo mogliśmy być w innym miejscu niż jesteśmy.
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 24 razy
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Dokładnie, życie szybko Rabiota zweryfikowało. Miały się o niego bić same giganty futbolu, a wylądował w średniej Marsylii. Chyba nie tak to miało wyglądać według niego? Dla mnie żadne zdziwienie. Solidny zawodnik kiedy jest w formie, lecz żaden top. Niestety najgorzej, że z tą formą u niego często jest problem, stąd i życie go szybko zweryfikowało.
"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
To jest historia śmieszna, choć też w jakimś sensie smutna. My sobie możemy jedynie spekulować, które z Rabiotów jest bardziej winne tego, jak się potoczyła. Cały piłkarski świat to widzi i się z nich śmieje. Rzeczywistość rynku transferowego zgasiła ich jak dwa pety. I pomyśleć, że gdyby nie własna chciwość i pycha, mogliby ustawić się na kolejnych kilka lat przy garnuszku Juventusu, bo przecież mieli świetną ofertę na stole. Czas pokazał, że zagrali va banque kompletnie na oślep i przegrali.
- Urbi27
- Juventino
Dla mnie to pokazuje, że w Juve wciąż pracują amatorzy jeżeli w ogóle taka oferta się pojawiła. Gość ostatecznie dostał prawie 3x kasy mniej i taka jest jego realna wycena, wiedziało o tym 90% JP, a jednak to głównie dzięki totalnemu odklejeniu Rabiota nie widzimy go u nas na ławce.
- Volto
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Przecież to troll, który pisał bzdury, żeby jątrzyć, na ki uj on wam??? Syndrom k/*+a sztokholmski macie...
Co do Rabiota - pięknie zweryfikowany. Tym większy minus dla G. za chorą ofertę dla tego grajka.
- Oldfan
- Juventino
- Podziekował: 41 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
I co mam się wstydzić, że się pomyliłem?
Myślicie, że mnie to boli? Chyba mierzycie mnie swoją miarą i myślicie, że mnie to dotknie. Ja nie mam problemu z ego.
Trafił do Marsylii bardzo ciekawego projektu, ale myślałem, że raczej to będzie bogatszy klub.
Tak czy siak oby był zdrowy i miał się dobrze, bo wiele dla Juve zrobił i za to szacunek się należy .
Myślicie, że mnie to boli? Chyba mierzycie mnie swoją miarą i myślicie, że mnie to dotknie. Ja nie mam problemu z ego.
Trafił do Marsylii bardzo ciekawego projektu, ale myślałem, że raczej to będzie bogatszy klub.
Tak czy siak oby był zdrowy i miał się dobrze, bo wiele dla Juve zrobił i za to szacunek się należy .
- ice
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
Ciekawostka: za Rabiota nikt nigdy nie zapłacić złamanego grosza!
https://www.transfermarkt.pl/adrien-rab ... ler/182913
https://www.transfermarkt.pl/adrien-rab ... ler/182913
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Druga jest taka, że jak przychodził do nas był warty 35mln i jak odchodził to był warty 35mln, po swoim sezonie życia 40mln ale wcześniej dołowanie do 17mln... Pięknie się rozwinął przez te 5 lat u nas i to nie tylko pod kątem gry ale i właśnie liczb jak ta wartość czy strzelone gole i asysty. Wszystko wystrzeliło u nas w kosmos.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?