Trofeo TIM (29.07) JUVENTUS - Milan - Inter

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
mp1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2008, 11:42

dla mnie zdrajca, człowiek fałszywy, bez honoru i nie lojalny :prochno:

!!! Juventus Per Sempre !!!
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2008, 11:59

Tyle, ze teraz wraca znowu pytanie. Musiał odejść czy chciał odejść? A tego pewnie sie nie dowiemy...

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 31 lipca 2008, 12:08

Czy to wszystko ma sens skoro i tak Grygera (na prawej stronie) jest od niego lepszy. Ciul z nim, zgotujemy mu odpowiednie powitanie na Stadio, z resztą nawet w TIMie nie było źle.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2008, 12:29

Żeby nie było nieporozumień- ja nie chce Zambrotty z powrotem w Juve (kiedyś chciałem, dawno, dawno temu ;) ). No a teraz:
Nie wiem czy Zdenek jest lepszy na dzien dzisiejszy od Zambrotty, bo tak naprawdę musimy zobaczyć pare meczy Serie A i wtedy sie okaże czy milan zrobił własciwy krok. Na pewno Grygera na dzień dzisiejszy jest słabszy niż Zambro parę dni przed odejściem z Turynu, to nie ulega wątpliowści.
Czy to wszystko ma sens
Nie ma, więc na ten temat myślę, że mogę zakończyć dyskusję :)

mp1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2008, 13:09

stahoo pisze:Tyle, ze teraz wraca znowu pytanie. Musiał odejść czy chciał odejść? A tego pewnie sie nie dowiemy...
jeżeli musiał to by napewno nie przeszedł po kilku sezonach do milanu...
Macie racje zapomnijmy o nim, mamy w składzie lepszych :D

!!! Juventus Per Sempre !!!
Tharp

Nieprzeczytany post 31 lipca 2008, 15:48

Tulynek pisze:
stahoo pisze:Tyle, ze teraz wraca znowu pytanie. Musiał odejść czy chciał odejść? A tego pewnie sie nie dowiemy...
jeżeli musiał to by napewno nie przeszedł po kilku sezonach do milanu...
Macie racje zapomnijmy o nim, mamy w składzie lepszych :D
Np. Molinaro. I ja nie zartuje. Osobiscie wierze (po tym co pokazal na sparingach) ze Molinaro sie nauczyl grac :-P i wrzucac :-P I mimowszystko jest mlodszy od Zambro. Beda z niego ludzie, o.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2008, 16:17

Fajnie, że dobrze wrzuca, ale nie zapominajmy, ze dla obroncy najważniejsza umiejętnością jest krycie/odbiór. A z kryciem np. przy wolnych czy rożnych Molinaro sobie kiepsko radził w zesłżym sezonie. Ciekawe jak bedzie w tym...

Kogut W.

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 lipca 2008, 16:25

stahoo pisze:Fajnie, że dobrze wrzuca, ale nie zapominajmy, ze dla obroncy najważniejsza umiejętnością jest krycie/odbiór. A z kryciem np. przy wolnych czy rożnych Molinaro sobie kiepsko radził w zesłżym sezonie. Ciekawe jak bedzie w tym...
Ja chyba jednak wolałbym się nie przekonywać jak to będzie i zobaczyć kapitalną grę De Ceglie :) Oczywiście nie mam nic przeciwko temu, żeby Molinaro okazał się w tym sezonie świetnym piłkarzem, ale De Ceglie jest młodszy i wydaje mi się, że to on w pierwszej kolejności może stać się tym objawieniem, na które zapewne wszyscy liczymy, bo póki co lewej obrony nie mamy zbyt potężnej.

lukasz9013

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2008, 08:58

Znalazłem skrót wszystkich meczy w Trofeo Tim, nie wiem czy ktoś dał wcześniej jakiś skrót bo nie śledzę tego tematu

sorót:
http://www.zczuba.tv/zczubatv/1,89849,5 ... e_TIM.html

Obrazek

Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Zablokowany