Trofeo TIM (29.07) JUVENTUS - Milan - Inter
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Czy to wszystko ma sens skoro i tak Grygera (na prawej stronie) jest od niego lepszy. Ciul z nim, zgotujemy mu odpowiednie powitanie na Stadio, z resztą nawet w TIMie nie było źle.
- stahoo
- Juventino
Żeby nie było nieporozumień- ja nie chce Zambrotty z powrotem w Juve (kiedyś chciałem, dawno, dawno temu
). No a teraz:
Nie wiem czy Zdenek jest lepszy na dzien dzisiejszy od Zambrotty, bo tak naprawdę musimy zobaczyć pare meczy Serie A i wtedy sie okaże czy milan zrobił własciwy krok. Na pewno Grygera na dzień dzisiejszy jest słabszy niż Zambro parę dni przed odejściem z Turynu, to nie ulega wątpliowści.

Nie wiem czy Zdenek jest lepszy na dzien dzisiejszy od Zambrotty, bo tak naprawdę musimy zobaczyć pare meczy Serie A i wtedy sie okaże czy milan zrobił własciwy krok. Na pewno Grygera na dzień dzisiejszy jest słabszy niż Zambro parę dni przed odejściem z Turynu, to nie ulega wątpliowści.
Nie ma, więc na ten temat myślę, że mogę zakończyć dyskusjęCzy to wszystko ma sens

- mp1897
- Juventino
jeżeli musiał to by napewno nie przeszedł po kilku sezonach do milanu...stahoo pisze:Tyle, ze teraz wraca znowu pytanie. Musiał odejść czy chciał odejść? A tego pewnie sie nie dowiemy...
Macie racje zapomnijmy o nim, mamy w składzie lepszych

!!! Juventus Per Sempre !!!
- Tharp
Np. Molinaro. I ja nie zartuje. Osobiscie wierze (po tym co pokazal na sparingach) ze Molinaro sie nauczyl grac :-P i wrzucac :-P I mimowszystko jest mlodszy od Zambro. Beda z niego ludzie, o.Tulynek pisze:jeżeli musiał to by napewno nie przeszedł po kilku sezonach do milanu...stahoo pisze:Tyle, ze teraz wraca znowu pytanie. Musiał odejść czy chciał odejść? A tego pewnie sie nie dowiemy...
Macie racje zapomnijmy o nim, mamy w składzie lepszych
- stahoo
- Juventino
Fajnie, że dobrze wrzuca, ale nie zapominajmy, ze dla obroncy najważniejsza umiejętnością jest krycie/odbiór. A z kryciem np. przy wolnych czy rożnych Molinaro sobie kiepsko radził w zesłżym sezonie. Ciekawe jak bedzie w tym...
- Kogut W.
- Juventino
Ja chyba jednak wolałbym się nie przekonywać jak to będzie i zobaczyć kapitalną grę De Cegliestahoo pisze:Fajnie, że dobrze wrzuca, ale nie zapominajmy, ze dla obroncy najważniejsza umiejętnością jest krycie/odbiór. A z kryciem np. przy wolnych czy rożnych Molinaro sobie kiepsko radził w zesłżym sezonie. Ciekawe jak bedzie w tym...

- lukasz9013
- Juventino
Znalazłem skrót wszystkich meczy w Trofeo Tim, nie wiem czy ktoś dał wcześniej jakiś skrót bo nie śledzę tego tematu
sorót:
http://www.zczuba.tv/zczubatv/1,89849,5 ... e_TIM.html
sorót:
http://www.zczuba.tv/zczubatv/1,89849,5 ... e_TIM.html

Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.