Totti nie dotrzymał obietnicy.
- kouba
- Qualità Juventino
Mowisz, masz: http://64.91.228.225/~abujasim/mohsau/italy/3/toti.zipChmura pisze:A co do karnego togo nie widziałem i byłbym wdzieczny gdyby ktoś rzucił link:D
W karnym tym Totti kompletnie sie skompromitowal. Jesli by mu to wyszlo to osmieszylby bramkarza w bardzo znaczacy sposob, jednak widac, ze Sicignano dobrze wiedzial, jak Totti wykonuje karne, bo byl przygotowany na takie rozwiazanie. Dodatkowo wysunal propozycje, ktora miala wiecej szans na niezrealizowanie

Nie mialbym zadnego 'ale' do Tottiego gdyby oddal ta koszulke po zmarnowaniu karnego, ale nie spelniajac obietnicy dal pokaz kolejnego glupiego wystepku z jego strony. Ja juz mam go dosc, obraza kogo chce i kiedy chce... W takich sytuacjach czesto mowie 'bez komentarza :? '
- booyak
- Juventino
Totti po raz kolejny pokazał swój charakter... Gdyby Juve miało takiego kapitana naprawde było by mi wstyd tak jak wstyd mi było kiedy to przegraliśmy z Romą 4:0... Nie wiem jak tak mało inteligentny (wg mnie) człowiek mógł wdrapać się prawie na sam szczyt rzemiosła piłkarskiego... A może to dopiero tearz odbija mu gdy poczół się ogromną gwiazdą która raz po raz pokazuje brak szacunku dla rywala...
Edit: Tearz jeszcze oglądnąłem tego karnego... Po strzale Totti jeszcze pchnął bądź usiłował pchnąć bamkarza... Brak słów po prostu... Ktoś tu się chyba nie nauczył godzić z niepowodzeniami... No ale to przecież przeciwnik sprowokował go broniąc rzut karny :lol: :lol: :lol:
Edit: Tearz jeszcze oglądnąłem tego karnego... Po strzale Totti jeszcze pchnął bądź usiłował pchnąć bamkarza... Brak słów po prostu... Ktoś tu się chyba nie nauczył godzić z niepowodzeniami... No ale to przecież przeciwnik sprowokował go broniąc rzut karny :lol: :lol: :lol:
★ ★ ★
- J1897
- Juventino
- Alexxxxx
- Juventino
Za chamstwo... :?Bebik pisze:(...) i tak go uwielbiają :lol: tylko za co :?
Człowiek śmieszny, jak nos klauna. Tylko, że ten śmieszy głupotą, a nie szczerym poprawieniem humoru. Tacy piłkarze to tzw. „Becksy” , mają przeciętne umiejętności, ale mają obrzydliwy charakter, a to jest promowane przez różne pisemka. Niektórzy wyznają zasadę „Nie ważne co o tobie mówią, ale ważne żeby mówili”. Ja się z tym w ogóle nie zgadzam. Lepiej być cichym, spokojnym człowiekiem, niż kimś którego główną zasadą jest opluj, ośmiesz, pokaż głupotę. Na mówienie o takich ludziach, aż żal naszego cennego czasu.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- RuTeK
- Juventino
coz tu duzo mozna powiedziec :x :x :x :x :x Totti to czlek bez honoru i o ilorazie inteligencji rownym 0!!!!!!
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !