Totti nie dotrzymał obietnicy.

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 24 września 2004, 23:14

Chmura pisze:A co do karnego togo nie widziałem i byłbym wdzieczny gdyby ktoś rzucił link:D
Mowisz, masz: http://64.91.228.225/~abujasim/mohsau/italy/3/toti.zip

W karnym tym Totti kompletnie sie skompromitowal. Jesli by mu to wyszlo to osmieszylby bramkarza w bardzo znaczacy sposob, jednak widac, ze Sicignano dobrze wiedzial, jak Totti wykonuje karne, bo byl przygotowany na takie rozwiazanie. Dodatkowo wysunal propozycje, ktora miala wiecej szans na niezrealizowanie :)
Nie mialbym zadnego 'ale' do Tottiego gdyby oddal ta koszulke po zmarnowaniu karnego, ale nie spelniajac obietnicy dal pokaz kolejnego glupiego wystepku z jego strony. Ja juz mam go dosc, obraza kogo chce i kiedy chce... W takich sytuacjach czesto mowie 'bez komentarza :? '

booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2004, 23:42

Totti po raz kolejny pokazał swój charakter... Gdyby Juve miało takiego kapitana naprawde było by mi wstyd tak jak wstyd mi było kiedy to przegraliśmy z Romą 4:0... Nie wiem jak tak mało inteligentny (wg mnie) człowiek mógł wdrapać się prawie na sam szczyt rzemiosła piłkarskiego... A może to dopiero tearz odbija mu gdy poczół się ogromną gwiazdą która raz po raz pokazuje brak szacunku dla rywala...

Edit: Tearz jeszcze oglądnąłem tego karnego... Po strzale Totti jeszcze pchnął bądź usiłował pchnąć bamkarza... Brak słów po prostu... Ktoś tu się chyba nie nauczył godzić z niepowodzeniami... No ale to przecież przeciwnik sprowokował go broniąc rzut karny :lol: :lol: :lol:

★ ★ ★
J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 września 2004, 00:43

teraz po obejrzeniu tego filmiku, co go dał kouba jeszcze bardziej wiem, o co chodziło autorowi tego tematu... ten koleś, nie dość, że nie ma honoru, to jeszcze się ośmiesza przed całym Światem... choć kibice Romy i tak go uwielbiają :lol: tylko za co :? :?:

Obrazek
Sting

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 września 2004, 12:18

Szczególnie zachowanie po niestrzelonym karnym jest karygodne, ten człowiek jest zwykłym chamem, znów to udowodnił :roll:

Obrazek
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 września 2004, 13:39

Bebik pisze:(...) i tak go uwielbiają :lol: tylko za co :? :?:
Za chamstwo... :?

Człowiek śmieszny, jak nos klauna. Tylko, że ten śmieszy głupotą, a nie szczerym poprawieniem humoru. Tacy piłkarze to tzw. „Becksy” , mają przeciętne umiejętności, ale mają obrzydliwy charakter, a to jest promowane przez różne pisemka. Niektórzy wyznają zasadę „Nie ważne co o tobie mówią, ale ważne żeby mówili”. Ja się z tym w ogóle nie zgadzam. Lepiej być cichym, spokojnym człowiekiem, niż kimś którego główną zasadą jest opluj, ośmiesz, pokaż głupotę. Na mówienie o takich ludziach, aż żal naszego cennego czasu.

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 września 2004, 14:37

coz tu duzo mozna powiedziec :x :x :x :x :x Totti to czlek bez honoru i o ilorazie inteligencji rownym 0!!!!!!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 września 2004, 14:48

A tam nie ma co się przejmować głupkiem jednym. Totti to prostak i cham i już nie raz nas o tym przekonał.

:roll:
stefan590

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 września 2004, 14:50

Ja juz wogóle nie mam szacunku do tego TOTTIEGO!!
on jest kompletynym 0!! Takich pilkarzy to trzeba pakowac i wysylac do ABU-DABI.

ODPOWIEDZ