Totti nie dotrzymał obietnicy.
- K.
- Juventino
Bramkarz Lecce Sicignano zaproponował, że jeśli obroni rzut karny Totti odda mu koszulkę. Kapitan Romy zgodził się, jednak po tym jak nie udało mu się zdobyć bramki koszulki nie oddał...
goal.com
Powiem tylko, że w przypadku Totti'ego już nic mnie nie zdziwi.
goal.com
Powiem tylko, że w przypadku Totti'ego już nic mnie nie zdziwi.

- Wojtom
- Juventino
Dokładnie, o tym kolesiu można mowic naprawde dlugo i wymieniac wszystkie jego durnoty jakie uczynił jako pilkarz i nie tylko...Dionizos pisze:O prostactwie Tottiego mona mowic bez konca. Nie ma sensu po raz kolejny przytaczac zachowania tego goscia. Dla mnie jest on zerem...
Z meczu na mecz staje sie coraz bardziej bezczelny i dumny, tylko z czego ? tylko z czego... :?
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Iver.pk
- Juventino
Jak to z czegoWojtom pisze: Z meczu na mecz staje sie coraz bardziej bezczelny i dumny, tylko z czego ? tylko z czego... :?

P.S. Po co komu koszulka Tottiego-chyba tylko do potcierania tylka :-D

- DamKam
- Juventino
Tottiego nie nawidze ..... :evil: :evil: :evil: ale nie bede o nim wiecej pisal bo jeszcze mnie poniesie i dostane kartke
Chcialbym jednak wypowiedziec sie szerzej o tym karnym z meczu Roma-Lecce..... w ktorym to Totti zachowal sie poprostu arogancko i tak jakby mu rozum odebrali (choc o tym to juz dawno wiemy :lol: ) Nie wiem jak Wy ale ja widzialem tego karnego i to byl dla mnie szok..... jak mozna sie tak bawic w tak waznym momencie..... Totti chcial przelobowac bramkarza podcinajac pilke i to mu kompletnie nie wyszlo...... ja poprostu nie mam slow co do tego goscia, przeciez on sobie podszedl do tego na luzie i oddal lekcewazacy strzal. Za takie cos powinien dostac baty od trenera i wogole od calej Romy !!!!!!!
Chcialbym jednak wypowiedziec sie szerzej o tym karnym z meczu Roma-Lecce..... w ktorym to Totti zachowal sie poprostu arogancko i tak jakby mu rozum odebrali (choc o tym to juz dawno wiemy :lol: ) Nie wiem jak Wy ale ja widzialem tego karnego i to byl dla mnie szok..... jak mozna sie tak bawic w tak waznym momencie..... Totti chcial przelobowac bramkarza podcinajac pilke i to mu kompletnie nie wyszlo...... ja poprostu nie mam slow co do tego goscia, przeciez on sobie podszedl do tego na luzie i oddal lekcewazacy strzal. Za takie cos powinien dostac baty od trenera i wogole od calej Romy !!!!!!!
- Lypsky
- Juventino
On moze robic co mu sie podoba.W Rzymie jest bogiem :lol: Czegoby nie zrobil i tak zostanie mu to wybaczone.DamKam pisze:jak mozna sie tak bawic w tak waznym momencie..... Totti chcial przelobowac bramkarza podcinajac pilke i to mu kompletnie nie wyszlo...... ja poprostu nie mam slow co do tego goscia, przeciez on sobie podszedl do tego na luzie i oddal lekcewazacy strzal. Za takie cos powinien dostac baty od trenera i wogole od calej Romy !!!!!!!
Co do tego pana to powiem ze lama na zawsze pozostanie lama.
Nic mnie juz nie zdziwi w wykonaniu tego goscia.Pana inteligenta stac na wszystko
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Chmura
- Juventino
Ech szkoda słów,poprostu żenada i już, ten koleś powinien chodzic do psychiatry,albo przynajmniej zakaz udzielania wywiadów. A co do karnego togo nie widziałem i byłbym wdzieczny gdyby ktoś rzucił link:D
Juve Rulezzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!
East Side Is The Best !!!
East Side Is The Best !!!
- fredi
- Juventino
Ciekaw jestem kiedy Franek Totti zaskoczy nas czymś miłym ? Bo jak narazie to 0 honoru 0 kultury 0 prawdomówności.. Jedyne co mi się w Tottim podobało to, to , że napisał ksiązke z kawałami o sobie..
Sicignano nie przejmuj się kłamcą.. (TOTTI DO POLSATU DO 'KŁAMCY')
Sicignano nie przejmuj się kłamcą.. (TOTTI DO POLSATU DO 'KŁAMCY')