Totti nie dotrzymał obietnicy.

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
K.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2004, 15:18

Bramkarz Lecce Sicignano zaproponował, że jeśli obroni rzut karny Totti odda mu koszulkę. Kapitan Romy zgodził się, jednak po tym jak nie udało mu się zdobyć bramki koszulki nie oddał...

goal.com

Powiem tylko, że w przypadku Totti'ego już nic mnie nie zdziwi.

Obrazek
eLeM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2004, 15:35

Totti - i wszystko jasne. Zero honoru, zero kultury, zero szacunku. Panie Totti pan jest zerem (poczułem się jak ex-premier :D)

Obrazek
Juvetomek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2004, 15:36

On poprostu nie szanuje przeciwnika i tyle :? Nie uczono go w domu dobrych manier to teraz widzimy jego "arcy mądre" zachowanie.

Pozdrawiam
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2004, 15:53

po tottim mozna się wszystkiego spodziewać, niezly przekręt z neigo
nie dość, że cham to jeszcze oszust

banan1984

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2004, 16:01

Totti = Prostak i zero..... on nigdy nie dotrzymuje obietnic, i chanbi swoją osobą koszulke squadra azurra..

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2004, 16:14

O prostactwie Tottiego mona mowic bez konca. Nie ma sensu po raz kolejny przytaczac zachowania tego goscia. Dla mnie jest on zerem...

J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2004, 16:15

ja pierdziu... ten koleś na każdym kroku pokazuje brak kultury, wychowania i honoru... nie wiem, jak kibice mogą uwielbiać kogoś takiego... on nie mam żadnej z cech prawdziwego piłkarza...

Obrazek
Bakuś

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 września 2004, 16:18

na temat tego frajera szkoda sie wypowiadac bo mozna onimi powiedziec tylko złe rzeczy za które mozna otrzymac ostrzezeni wiec sie niewypowiadam

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2004, 16:27

Dionizos pisze:O prostactwie Tottiego mona mowic bez konca. Nie ma sensu po raz kolejny przytaczac zachowania tego goscia. Dla mnie jest on zerem...
Dokładnie, o tym kolesiu można mowic naprawde dlugo i wymieniac wszystkie jego durnoty jakie uczynił jako pilkarz i nie tylko...
Z meczu na mecz staje sie coraz bardziej bezczelny i dumny, tylko z czego ? tylko z czego... :?

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2004, 16:40

Wojtom pisze: Z meczu na mecz staje sie coraz bardziej bezczelny i dumny, tylko z czego ? tylko z czego... :?
Jak to z czego :?: Ze wspanialej gry-swojej i druzyny :wink: A tak opropo zachowania Tottiego to po tym karnym odepchnal bramkarza i wedlug mnie powinien dostac kolejna w swojej cudownej karierze czerwona kartke :!: :D

P.S. Po co komu koszulka Tottiego-chyba tylko do potcierania tylka :-D

Obrazek
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 września 2004, 17:13

Tottiego nie nawidze ..... :evil: :evil: :evil: ale nie bede o nim wiecej pisal bo jeszcze mnie poniesie i dostane kartke :wink:

Chcialbym jednak wypowiedziec sie szerzej o tym karnym z meczu Roma-Lecce..... w ktorym to Totti zachowal sie poprostu arogancko i tak jakby mu rozum odebrali (choc o tym to juz dawno wiemy :lol: ) Nie wiem jak Wy ale ja widzialem tego karnego i to byl dla mnie szok..... jak mozna sie tak bawic w tak waznym momencie..... Totti chcial przelobowac bramkarza podcinajac pilke i to mu kompletnie nie wyszlo...... ja poprostu nie mam slow co do tego goscia, przeciez on sobie podszedl do tego na luzie i oddal lekcewazacy strzal. Za takie cos powinien dostac baty od trenera i wogole od calej Romy !!!!!!!

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2004, 17:18

DamKam pisze:jak mozna sie tak bawic w tak waznym momencie..... Totti chcial przelobowac bramkarza podcinajac pilke i to mu kompletnie nie wyszlo...... ja poprostu nie mam slow co do tego goscia, przeciez on sobie podszedl do tego na luzie i oddal lekcewazacy strzal. Za takie cos powinien dostac baty od trenera i wogole od calej Romy !!!!!!!
On moze robic co mu sie podoba.W Rzymie jest bogiem :lol: Czegoby nie zrobil i tak zostanie mu to wybaczone.

Co do tego pana to powiem ze lama na zawsze pozostanie lama.
Nic mnie juz nie zdziwi w wykonaniu tego goscia.Pana inteligenta stac na wszystko

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Chmura

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2004, 17:23

Ech szkoda słów,poprostu żenada i już, ten koleś powinien chodzic do psychiatry,albo przynajmniej zakaz udzielania wywiadów. A co do karnego togo nie widziałem i byłbym wdzieczny gdyby ktoś rzucił link:D

Juve Rulezzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!
East Side Is The Best !!!
gorczas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2004, 17:42

moze ten bramkarz zbiera koszulki jako trofea (tech, ktorych obronil) :) ale zeby totiego koszulke ? ja bym jej nawet do reki nie wzial

fredi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2004, 21:19

Ciekaw jestem kiedy Franek Totti zaskoczy nas czymś miłym ? Bo jak narazie to 0 honoru 0 kultury 0 prawdomówności.. Jedyne co mi się w Tottim podobało to, to , że napisał ksiązke z kawałami o sobie..

Sicignano nie przejmuj się kłamcą.. (TOTTI DO POLSATU DO 'KŁAMCY')

Obrazek
PROmilky
Juventus Turyn - Tobie Chwała na wieki !!
ODPOWIEDZ