Camor za Vieriego?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

Czy chciał byś spowrotem Vieriego?

tak
15
27%
nie
20
36%
obojętne mi to
4
7%
raczej tak
5
9%
raczej nie
12
21%

Liczba głosów: 56
Gamber

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 26 maja 2004, 13:51

Jak znam płkarskie realia to jest to kolejna z milionów plotek. Nie ma co się martwić, Vieri chce za kontrakt dużo kasy, a przecież Moggi jest skąpcem :))) Poza tym jeżeli Camoranesi dobrze zagra na Euro 2004 to z pewnościa Juve się go nie pozbędzie!

<Juventus Semper Fidelis>
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 26 maja 2004, 15:23

YoUri` pisze:Ale i tak mi sie wydaje, ze ten news to kolejna plota.
Gamber pisze:Jak znam płkarskie realia to jest to kolejna z milionów plotek.
Dokładnie. Ręce opadają, czego Ci ,,plotkarze'' jeszcze nie wymyślą :evil: Dopiero co mówiło się o wymianie Di Vaio - Vieri, sprawa ucichła, to teraz czepiając się osoby Camora.
Dla mnie to posunięcie byłoby jednym z najgorszych. Camoranesi, znakomity technik, jeszcze młody, silny punkt naszego zespołu, jako jeden z nielicznych może zaliczyć zakończony sezon do udany i jego mamy wymieniać na starego Vieriego. Christian ma probelmy z szybkością i wypracowaniem sobie dogodnych sytuacji srzeleckich. Typowy ,kat' pola karnego. Coś jak Di Vaio i Treze, których mamy. Wiek daje się już Vieriemu we znaki. Z mojej strony nie ma co nawet rozpatrzać takiej wymiany.

Jakby się sprawa nie potoczyła, Rothen do JUVE :!:

Obrazek
Majkel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2004, 15:28

YoUri` pisze:Mysle, ze powinnismy patrzec glownei na to, zeby nie wzmacniac przeciwnikow. A Camor bylby wielkim wzmocnieniem. Moim zdaniem duzo wiekszym niz dla nas Vieri. Co do Rothena to oczywiscie ja bardzo bym chcial, zeby gral u nas, ale pozyskac go mozna bez takich roszad. Mam nadzieje :D. Ale i tak mi sie wydaje, ze ten news to kolejna plota.
Mam nadzieje ze to plotka!!Przeciez Camor ciagnie tą prawą strone!!! A Vieriego nie lubie, Camor na swojej pozycji jest lepszy niz on na ataku. Tak jak mowi YoUri bylby tez wielkim wzmocnieniem dla Interu. Nie powinnismy sie go pozbywac.

Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 maja 2004, 16:17

Zdecydowanie NIE! Camor jest świetnym waleczym skrzydlwowym a vieri ma juz swije lata za soba. Jego transfer nie wiele pomogl by druzynie i nadwyręzylby fundusz plac. A sprzedanie camor jest bezsensu bo w interze tylko by sie zmarnowal a dla juve jest barzo wazny

ODPOWIEDZ