Camor za Vieriego?
- Gamber
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jak znam płkarskie realia to jest to kolejna z milionów plotek. Nie ma co się martwić, Vieri chce za kontrakt dużo kasy, a przecież Moggi jest skąpcem
)) Poza tym jeżeli Camoranesi dobrze zagra na Euro 2004 to z pewnościa Juve się go nie pozbędzie!

<Juventus Semper Fidelis>
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
YoUri` pisze:Ale i tak mi sie wydaje, ze ten news to kolejna plota.
Dokładnie. Ręce opadają, czego Ci ,,plotkarze'' jeszcze nie wymyślą :evil: Dopiero co mówiło się o wymianie Di Vaio - Vieri, sprawa ucichła, to teraz czepiając się osoby Camora.Gamber pisze:Jak znam płkarskie realia to jest to kolejna z milionów plotek.
Dla mnie to posunięcie byłoby jednym z najgorszych. Camoranesi, znakomity technik, jeszcze młody, silny punkt naszego zespołu, jako jeden z nielicznych może zaliczyć zakończony sezon do udany i jego mamy wymieniać na starego Vieriego. Christian ma probelmy z szybkością i wypracowaniem sobie dogodnych sytuacji srzeleckich. Typowy ,kat' pola karnego. Coś jak Di Vaio i Treze, których mamy. Wiek daje się już Vieriemu we znaki. Z mojej strony nie ma co nawet rozpatrzać takiej wymiany.
Jakby się sprawa nie potoczyła, Rothen do JUVE :!:

- Majkel
- Juventino
Mam nadzieje ze to plotka!!Przeciez Camor ciagnie tą prawą strone!!! A Vieriego nie lubie, Camor na swojej pozycji jest lepszy niz on na ataku. Tak jak mowi YoUri bylby tez wielkim wzmocnieniem dla Interu. Nie powinnismy sie go pozbywac.YoUri` pisze:Mysle, ze powinnismy patrzec glownei na to, zeby nie wzmacniac przeciwnikow. A Camor bylby wielkim wzmocnieniem. Moim zdaniem duzo wiekszym niz dla nas Vieri. Co do Rothena to oczywiscie ja bardzo bym chcial, zeby gral u nas, ale pozyskac go mozna bez takich roszad. Mam nadzieje. Ale i tak mi sie wydaje, ze ten news to kolejna plota.
- Coldsoul
- Juventino
Zdecydowanie NIE! Camor jest świetnym waleczym skrzydlwowym a vieri ma juz swije lata za soba. Jego transfer nie wiele pomogl by druzynie i nadwyręzylby fundusz plac. A sprzedanie camor jest bezsensu bo w interze tylko by sie zmarnowal a dla juve jest barzo wazny